- 12 Ağustos 2021
- 40
- 11
- 38
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorumuz muayene etti herhangi bir üşütmeden bahsetmedi.Yeşil kaka üşütme, viral enfeksiyondur.
Mukuslu olması alerjeni de düşündürür.
Yediklerinize bir süre dikkat edin bakalım kesilecek mi renk ve mukus.
Süt ve süt ürünlerini bir süre tüketmeyin sonuca bakınArkadaşlar bebeğim 20 günlük. Yemyeşil mukuslu ve gürültülü kaka yapıyor. Doktora gösterdim ama ilçe hastanesi çok ilgilenmedi. Sadece anne sütü alıyor.
Vitagil microflora damla verdi.
İçim hiç rahat değil böyle mukuslu yeşil kaka neden olur?
Evet varBence kafanıza göre diyete girmeyin, takviye kullanmalısınız çünkü. Huzursuzluk var mı gazdan?
Bezin markası ne bebeğinizde bir rahatsızlık var mıArkadaşlar bebeğim 20 günlük. Yemyeşil mukuslu ve gürültülü kaka yapıyor. Doktora gösterdim ama ilçe hastanesi çok ilgilenmedi. Sadece anne sütü alıyor.
Ve kaç günden beri var bu yeşil kakaArkadaşlar bebeğim 20 günlük. Yemyeşil mukuslu ve gürültülü kaka yapıyor. Doktora gösterdim ama ilçe hastanesi çok ilgilenmedi. Sadece anne sütü alıyor.
Eğer çoook huzursuzsa alerjik olabilir gerçekten ( ya da karın kasları tam gelişmediği için de çıkartamıyor olabili) ama sakın kafanıza göre diyet yapmayın, takviye kullanmanız gerekiyor sütünüz kesilir yoksa onu geçtim siz de direnç olarak düşersiniz. Bence bi çocuk alerji doktoruna görünün derim. Gürültülü kaka normal bir süreliğine ama her seferinde yeşil kaka normal değil arada olabiliyor ama hep yeşil ve aşırı huzursuzluk sorun.Evet var
Bu konularda bilgiliyseniz bende siz bir kaka resmi ata bilir miyim çok net konuştunuz daÜşütme falan değil. Tamamen aşırı beslenmekten. Emziriyorsanız aralıkları açıp memede kısa tutun. Sindirilmeden atılıyor süt o yüzden böyle.
Doktorumuzun bize öğrettiklerini söyledim. Tarif edin resim atmayınBu konularda bilgiliyseniz bende siz bir kaka resmi ata bilir miyim çok net konuştunuz da
ahahqh tmmDoktorumuzun bize öğrettiklerini söyledim. Tarif edin resim atmayın![]()
Çok yediğinden emdiğinden yani. Normal beslemede altın sarısı hardal kıvamı olur. Yeşile döndüğü an zaten fazla beslemekten. Fazlası da gazla beraber bu şekilde atılırahahqh tmmYeşil-sarı son zamanlarda sarı ishal gibi ses çıkartarak yaptığı pütürlü ve mukuslu kaka 5 aylık 1 aydır böyle günde 3ila 6 arası yapıyor miktar bazen az bazen orta hiç taşmadı ve gaz da yapıyor (her gazla kaka olmuyor)
yediginiz bişeyden ola bilir ya çok yedın yada üst üste sütle bebege geçiyo hem qaz yapar hemde yeşil kakaArkadaşlar bebeğim 20 günlük. Yemyeşil mukuslu ve gürültülü kaka yapıyor. Doktora gösterdim ama ilçe hastanesi çok ilgilenmedi. Sadece anne sütü alıyor.
Yediğiniz besinleri takip edip kakasının rengini gözlemleyin.Benim oğlumun süt ürünleri ve yumurta alerjisi var.Yediğimde kakası yeşil oluyor.Çocuk doktorumuz çocuk alerji bölümüne yönlendirdi.Tahlil yaptırdık ancak bir şey çıkmadı.5.ayda tekrarlayacağız.Takviye alıyorum.Arkadaşlar bebeğim 20 günlük. Yemyeşil mukuslu ve gürültülü kaka yapıyor. Doktora gösterdim ama ilçe hastanesi çok ilgilenmedi. Sadece anne sütü alıyor.
Aslında kilo almı fon çok iyidi sonra durdu o ara hasta da oldu antibiyotik kullandık 2 kere ama kalası geçmedi hala Dr gittik önce amip sonra alerji dediler suan diyetteyim ama düzelme olmafıÇok yediğinden emdiğinden yani. Normal beslemede altın sarısı hardal kıvamı olur. Yeşile döndüğü an zaten fazla beslemekten. Fazlası da gazla beraber bu şekilde atılır