Merhabalar, 2 aylık bebeğimin kanlı kaka şikayetiyle bugün alerji doktoruna çıktık. Kan testi verdik 2 hafta sonra çıkacak. Doktor daha çok küçük olunca bebeklerde sonuçların çok net çıkmama durumu olduğunu o yüzden benim yine de 3 hafta sıkı bir diyet yapıp gözlemlememi istedi. Sizin bebeğiniz kaç aylıkken yapıldı test ve sonucunda yumurta alerjisi çıktı ?Değildir korkmayin tek başına mukuslu kakayi ciddiye almıyorlar gözlemleyin siz anlarsınız zaten bi şeylerin ters gittiğini sürekli anne bebeği gözlemlediği için fark ediliyor bizimkinin yumurtaya alerjisi çıktı ben kendim anlamıştım yumurtaya alerjisi olduğunu o günlerde mukus miktarı çok artıyordu Ama bizim bir sürü belirtimiz var dediğim gibi gözlemleyin şu an sadece
Benim bebeğim de 2 aylik bizimki deri testinde çıktı ama deri testinde de cikmayabiliyomus bende kan testini arastiracaktim iki haftadır diyetteyim hiç bi iyileşme yok çünküMerhabalar, 2 aylık bebeğimin kanlı kaka şikayetiyle bugün alerji doktoruna çıktık. Kan testi verdik 2 hafta sonra çıkacak. Doktor daha çok küçük olunca bebeklerde sonuçların çok net çıkmama durumu olduğunu o yüzden benim yine de 3 hafta sıkı bir diyet yapıp gözlemlememi istedi. Sizin bebeğiniz kaç aylıkken yapıldı test ve sonucunda yumurta alerjisi çıktı ?
Götürün mutlaka bu çok bildiğim bisey değilBugün doktora götürdüm lökosit 4-5 çıktı kakasında antibiyotik verdi doktor ama kullanmadım başka bir doktora götürecem
Çok geçmiş olsunBenim bebeğim de 2 aylik bizimki deri testinde çıktı ama deri testinde de cikmayabiliyomus bende kan testini arastiracaktim iki haftadır diyetteyim hiç bi iyileşme yok çünkü
Merhabalar, tam olarak şikayetleriniz neydiMerhabalar, 2 aylık bebeğimin kanlı kaka şikayetiyle bugün alerji doktoruna çıktık. Kan testi verdik 2 hafta sonra çıkacak. Doktor daha çok küçük olunca bebeklerde sonuçların çok net çıkmama durumu olduğunu o yüzden benim yine de 3 hafta sıkı bir diyet yapıp gözlemlememi istedi. Sizin bebeğiniz kaç aylıkken yapıldı test ve sonucunda yumurta alerjisi çıktı ?
Tamam çok teşekkür ederim napacagimi ne yiyecegimi şaşırdımÇok geçmiş olsunDoktorum ilk deri testi yapmak istedi sonradan kendisi kana döndü test için. Bana da en az 3 hafta sıkı bir süt ve yumurta diyetine başlamamı ve şikayetler azalmazsa diyete son hafta dana etini de eklememi söyledi. Eğer yumurtaya alerjiniz varsa belki tavuk etine de alerjisi vardır bebeğinizin. Çapraz alerji diye bir durum daha varmış böyle.
Merhaba, bizim miktarı az olan en çok haftada bir kez gelen bir kanlı kakamız vardı. Bazen de karnı tok olduğunda, altı temiz olduğunda, gazı da çıktığında , kivranir gibi mızıldama oluyordu genelde bu durum emdikten sonraydı. Hatta doktor şikayetlerimizi dinledikten sonra pek alerji olma ihtimalini vermedi. Ama normal kan değerlerinde çıkan bir kaç yüksek değer alerjik bebek olduğunu gösteriyor dedi. 2 hafta sonra süt ve yumurta alerji testi sonuçlarımiz çıkacak.Merhabalar, tam olarak şikayetleriniz neydi
Bu alerji durumu gerçekten çok karmaşık ve zor bir şeymiş. Bana da doktor söylediği ürünler dışında kuruyemişi de bırakayım şunu da bırakayım deme o zaman işin içinden çıkamayız dedi. Beslenmeye çok dikkat etmemiz gerekiyor sütümüzün artması için özellikle. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor gerçekten.Tamam çok teşekkür ederim napacagimi ne yiyecegimi şaşırdım
Şu an bende öyleyim hiç bisey yememe yolunda ilerliyorum ama dediğiniz gibi doğru bisey değil bu tutumdaBu alerji durumu gerçekten çok karmaşık ve zor bir şeymiş. Bana da doktor söylediği ürünler dışında kuruyemişi de bırakayım şunu da bırakayım deme o zaman işin içinden çıkamayız dedi. Beslenmeye çok dikkat etmemiz gerekiyor sütümüzün artması için özellikle. İnsan ne yiyeceğini şaşırıyor gerçekten.
Bizim sonuçlarımiz çıkmış. Ig yumurta oluyormuş değerimiz normal. İnek sütü kan testinde ne olarak geçiyor biliyor musunuz ?Şu an bende öyleyim hiç bisey yememe yolunda ilerliyorum ama dediğiniz gibi doğru bisey değil bu tutumda
Hiç bilmiyorum umarım çıkmaz hiç birineBizim sonuçlarımiz çıkmış. Ig yumurta oluyormuş değerimiz normal. İnek sütü kan testinde ne olarak geçiyor biliyor musunuz ?
Biz bugün yine gittik kan testi bizde verdik ama kesin kandada çıkar diyemem dedi bizede süt ve yumurta diyeti başlattı mukus un önemi yok kan olup olmaması önemli dedi kanın miktarı bile önemliymiş bizimki nokta şeklinde oluyor ondada sıkıntı yok dedi bizim egzamamiz çok kötü 1 hafta sonra yine gidicez size ne dedilerBizim sonuçlarımiz çıkmış. Ig yumurta oluyormuş değerimiz normal. İnek sütü kan testinde ne olarak geçiyor biliyor musunuz ?
Merhaba, benim kızımda 3 aylık kanlı kaka ve az miktar mukus var, hemen alerji diyemeyiz turşu falan çok yiyorsan oda yapar onları azalt dedi, kestim ama gene devam ediyor , egzama ve pişik yok, doktor egzama da olsaydı alerjiden şüphelenilebilirdi dedi, tekrar götürmeyi düşünüyorum size nasıl bir tedavi önerdiBizimkide böyle ama tek başına mukuslu kakayi alerji belirtisi kabul etmiyorlar bizde kan da oldu sonrasında geçmeyen pisigimiz var egzamasi var birden fazla belirti var başka bi belirtisi var mı bebeğinizin kaç aylık bir de
Bana sonuçlar çıkınca hemen gelmeyin dedi. 2 hafta sıkı bir yumurta ve süt diyeti yapmamı, şikayetler azalmazsa da 1 hafta dana eti diyeti yapıp 3. Hafta sonunda gelin dedi. Bu arada kan sonuçlarımiz da negatif çıkmış öğrendik. Makatta çatlaktan da şüphelendi bizim doktorumuz. Krem verdi onu kullaniyoruz. Kakasini düzenli yapan bir bebegim vardı, birkaç gündür kakayi düzenli yapmıyor ve ağlıyor çok. Dün akşam sancısı vardı çok ağladı sonra biraz kaka yaptı kanlı geldi. Acaba makatta çatlaktan mı oluyor diyoruz bir de. Biz de kan oranı çok düşük. Haftada bir falan geliyor. Ve başka hiçbir şikayetimiz yok. Doktor da şaşırdı duruma ama normal kan değerlerinde bir değer çok yüksek çıktı. O alerjik bebek olduğunu gösteriyor dedi.Biz bugün yine gittik kan testi bizde verdik ama kesin kandada çıkar diyemem dedi bizede süt ve yumurta diyeti başlattı mukus un önemi yok kan olup olmaması önemli dedi kanın miktarı bile önemliymiş bizimki nokta şeklinde oluyor ondada sıkıntı yok dedi bizim egzamamiz çok kötü 1 hafta sonra yine gidicez size ne dediler
Bizede kan az miktardaysa sorun yok dedi ama kan da da kesin her şey çıkar diyemem dedi makakttski çatlaktan dolayıda geliyor olabilir zor bi süreç gerçekten ama başka şikayetiniz olmaması çok güzel bizi egzama bitirdi bi diyetleri sıkı yapalım bakalım ne sonuç alacagizBana sonuçlar çıkınca hemen gelmeyin dedi. 2 hafta sıkı bir yumurta ve süt diyeti yapmamı, şikayetler azalmazsa da 1 hafta dana eti diyeti yapıp 3. Hafta sonunda gelin dedi. Bu arada kan sonuçlarımiz da negatif çıkmış öğrendik. Makatta çatlaktan da şüphelendi bizim doktorumuz. Krem verdi onu kullaniyoruz. Kakasini düzenli yapan bir bebegim vardı, birkaç gündür kakayi düzenli yapmıyor ve ağlıyor çok. Dün akşam sancısı vardı çok ağladı sonra biraz kaka yaptı kanlı geldi. Acaba makatta çatlaktan mı oluyor diyoruz bir de. Biz de kan oranı çok düşük. Haftada bir falan geliyor. Ve başka hiçbir şikayetimiz yok. Doktor da şaşırdı duruma ama normal kan değerlerinde bir değer çok yüksek çıktı. O alerjik bebek olduğunu gösteriyor dedi.
Evet bu alerji süreci ya da kanlı kaka durumu çok karışık bir durum gerçekten. Diyet de çok zor. Tabiki uyuluyor ama anne olarak sütüm azalmasin diye hergün şunu da yiyeyim bunu yiyeyim diye süt ürünlerinden alacağımız vitaminleri tamamlamaya çabalıyoruz. Sizin bebeğinize deri testi yapıldı mi peki ?Bizede kan az miktardaysa sorun yok dedi ama kan da da kesin her şey çıkar diyemem dedi makakttski çatlaktan dolayıda geliyor olabilir zor bi süreç gerçekten ama başka şikayetiniz olmaması çok güzel bizi egzama bitirdi bi diyetleri sıkı yapalım bakalım ne sonuç alacagiz
Bizede kan az miktardaysa sorun yok dedi ama kan da da kesin her şey çıkar diyemem dedi makakttski çatlaktan dolayıda geliyor olabilir zor bi süreç gerçekten ama başka şikayetiniz olmaması çok güzel bizi egzama bitirdi bi diyetleri sıkı yapalım bakalım ne sonuçBana sonuçlar çıkınca hemen gelmeyin dedi. 2 hafta sıkı bir yumurta ve süt diyeti yapmamı, şikayetler azalmazsa da 1 hafta dana eti diyeti yapıp 3. Hafta sonunda gelin dedi. Bu arada kan sonuçlarımiz da negatif çıkmış öğrendik. Makatta çatlaktan da şüphelendi bizim doktorumuz. Krem verdi onu kullaniyoruz. Kakasini düzenli yapan bir bebegim vardı, birkaç gündür kakayi düzenli yapmıyor ve ağlıyor çok. Dün akşam sancısı vardı çok ağladı sonra biraz kaka yaptı kanlı geldi. Acaba makatta çatlaktan mı oluyor diyoruz bir de. Biz de kan oranı çok düşük. Haftada bir falan geliyor. Ve başka hiçbir şikayetimiz yok. Doktor da şaşırdı duruma ama normal kan değerlerinde bir değer çok yüksek çıktı. O alerjik bebek olduğunu gösteriyor dedi.
Yapıldı yumurtaya çıktı deri testinde ama 14 gündür diyet yapıyorum hiç bi düzelme yok süte çıkmadı mesela deri testinde ama bence sutede alerjisi varEvet bu alerji süreci ya da kanlı kaka durumu çok karışık bir durum gerçekten. Diyet de çok zor. Tabiki uyuluyor ama anne olarak sütüm azalmasin diye hergün şunu da yiyeyim bunu yiyeyim diye süt ürünlerinden alacağımız vitaminleri tamamlamaya çabalıyoruz. Sizin bebeğinize deri testi yapıldı mi peki ?
Doktorum anne sütü öyle bir şey ki yediğin besinin etkisi 1 ay sonra bile çıkabiliyor dedi bana da. Biraz daha bekleyin isterseniz diyet konusunda. İnşallah bebeklerimiz sağlığına kavuşur en kısa sürede. Nelere alerjisi olduğunu bilsek daha rahat edeceğiz.Bizede kan az miktardaysa sorun yok dedi ama kan da da kesin her şey çıkar diyemem dedi makakttski çatlaktan dolayıda geliyor olabilir zor bi süreç gerçekten ama başka şikayetiniz olmaması çok güzel bizi egzama bitirdi bi diyetleri sıkı yapalım bakalım ne sonuç
Yapıldı yumurtaya çıktı deri testinde ama 14 gündür diyet yapıyorum hiç bi düzelme yok süte çıkmadı mesela deri testinde ama bence sutede alerjisi var
Tamam öyle yapayım inşallah zor bi süreç gerçektenDoktorum anne sütü öyle bir şey ki yediğin besinin etkisi 1 ay sonra bile çıkabiliyor dedi bana da. Biraz daha bekleyin isterseniz diyet konusunda. İnşallah bebeklerimiz sağlığına kavuşur en kısa sürede. Nelere alerjisi olduğunu bilsek daha rahat edeceğiz.