Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buyuk ihtimalle sut urunu(genelde), yumurta yada baska bir gidaya alerjisi olabilir. Cok gazli bir bebek mi? Doktorunuza duruma gore probiyotik takviyesi danisabilirsiniz.Merhabalar 1 aylık bebeğim mukuslu kaka yapıyor anne sütü ile besleniyor pazartesi doktora götüreceğim ana yine de çok endişeliyim bilgisi olan bilgi verirse sevinirim
Çok gazlı bi bebek değil teşekkür ederim cevabiniz içinBuyuk ihtimalle sut urunu(genelde), yumurta yada baska bir gidaya alerjisi olabilir. Cok gazli bir bebek mi? Doktorunuza duruma gore probiyotik takviyesi danisabilirsiniz.
Yok hayır başka bi belirtisi kakasi öyle sadece teşekkür ederim cevabınız içinDoktorlar normal karşılıyor mukuslu kakayı.
Kakaya ek kan veya karında şişlik bebekte huzursuzluk vs eşlik eden şeylere dikkat ediyorlar.
Varmı başka belirtisi?
Endişelenmeyin öyleyse yinede tabii tedbiren doktora göstermekte fayda varYok hayır başka bi belirtisi kakasi öyle sadece teşekkür ederim cevabınız için
Evet pazartesi götüreceğim umarım endiselenecek bi durum yoktur:)Endişelenmeyin öyleyse yinede tabii tedbiren doktora göstermekte fayda var
Götürdünüz mü bebeğinizi doktora Benimkide sümük gibi uzayan şeyler var ne dedi doktorEvet pazartesi götüreceğim umarım endiselenecek bi durum yoktur:)
Bizim ayni zzamanda egzamamizda var götürdüm besin alerjisi çıktıGötürdünüz mü bebeğinizi doktora Benimkide sümük gibi uzayan şeyler var ne dedi doktor
Bak böyle bizimkiBizim ayni zzamanda egzamamizda var götürdüm besin alerjisi çıktı
Bizimkide böyle ama tek başına mukuslu kakayi alerji belirtisi kabul etmiyorlar bizde kan da oldu sonrasında geçmeyen pisigimiz var egzamasi var birden fazla belirti var başka bi belirtisi var mı bebeğinizin kaç aylık bir deBak böyle bizimki
Daha 4 gündür evde bide sanki beyaz beyaz top bşyler varBizimkide böyle ama tek başına mukuslu kakayi alerji belirtisi kabul etmiyorlar bizde kan da oldu sonrasında geçmeyen pisigimiz var egzamasi var birden fazla belirti var başka bi belirtisi var mı bebeğinizin kaç aylık bir de
Başka belirtisi yoksa şu an gozlemleyin sadece ilerledikçe çünkü belirti mutlaka Başka da oluyo 1 aylık kontrolünde doktorunuza sorun kakayi gösterin varsa alerjisi o zamana Başka belirtiler de çıkar mutlakaYok daha 19 günlük bide erken doğdu 34 haftalık küvezde kaldı 15 gün ama eve getirdiğimizde kakasını yaptı nırmaldi evde yaptığı bütün kakalar böyle
Anne sütü alan bebeklerde puturluk olması normalDaha 4 gündür evde bide sanki beyaz beyaz top bşyler var
Tamam inşallah enfeksiyon filan değildir. Ondan çok korkuyorumBaşka belirtisi yoksa şu an gozlemleyin sadece ilerledikçe çünkü belirti mutlaka Başka da oluyo 1 aylık kontrolünde doktorunuza sorun kakayi gösterin varsa alerjisi o zamana Başka belirtiler de çıkar mutlaka
Değildir korkmayin tek başına mukuslu kakayi ciddiye almıyorlar gözlemleyin siz anlarsınız zaten bi şeylerin ters gittiğini sürekli anne bebeği gözlemlediği için fark ediliyor bizimkinin yumurtaya alerjisi çıktı ben kendim anlamıştım yumurtaya alerjisi olduğunu o günlerde mukus miktarı çok artıyordu Ama bizim bir sürü belirtimiz var dediğim gibi gözlemleyin şu an sadeceTamam inşallah enfeksiyon filan değildir. Ondan çok korkuyorum
Amin inşallah. Çok sağol cevap yazdığın içinDeğildir korkmayin tek başına mukuslu kakayi ciddiye almıyorlar gözlemleyin siz anlarsınız zaten bi şeylerin ters gittiğini sürekli anne bebeği gözlemlediği için fark ediliyor bizimkinin yumurtaya alerjisi çıktı ben kendim anlamıştım yumurtaya alerjisi olduğunu o günlerde mukus miktarı çok artıyordu Ama bizim bir sürü belirtimiz var dediğim gibi gözlemleyin şu an sadece
Rica ederim her zman yazın biz baya deneyimli olma yolunda ilerliyoruz bu konuda ne yazıkki :)Amin inşallah. Çok sağol cevap yazdığın için
Bugün doktora götürdüm lökosit 4-5 çıktı kakasında antibiyotik verdi doktor ama kullanmadım başka bir doktora götürecemRica ederim her zman yazın biz baya deneyimli olma yolunda ilerliyoruz bu konuda ne yazıkki :)