Mukuslu kaka

Olivia20

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2024
428
198
31
Merhabalar 1 aylık bebeğim mukuslu kaka yapıyor anne sütü ile besleniyor pazartesi doktora götüreceğim ana yine de çok endişeliyim bilgisi olan bilgi verirse sevinirim

Merhabalar 1 aylık bebeğim mukuslu kaka yapıyor anne sütü ile besleniyor pazartesi doktora götüreceğim ana yine de çok endişeliyim bilgisi olan bilgi verirse sevinirim
Buyuk ihtimalle sut urunu(genelde), yumurta yada baska bir gidaya alerjisi olabilir. Cok gazli bir bebek mi? Doktorunuza duruma gore probiyotik takviyesi danisabilirsiniz.

Doktorlar normal karşılıyor mukuslu kakayı.
Kakaya ek kan veya karında şişlik bebekte huzursuzluk vs eşlik eden şeylere dikkat ediyorlar.
Varmı başka belirtisi?

Eklentiler

• 1000068651.jpg
    1000068651.jpg
    71,8 KB · Görüntüleme: 21
Yok daha 19 günlük bide erken doğdu 34 haftalık küvezde kaldı 15 gün ama eve getirdiğimizde kakasını yaptı nırmaldi evde yaptığı bütün kakalar böyle

Bizimkide böyle ama tek başına mukuslu kakayi alerji belirtisi kabul etmiyorlar bizde kan da oldu sonrasında geçmeyen pisigimiz var egzamasi var birden fazla belirti var başka bi belirtisi var mı bebeğinizin kaç aylık bir de
Daha 4 gündür evde bide sanki beyaz beyaz top bşyler var

Yok daha 19 günlük bide erken doğdu 34 haftalık küvezde kaldı 15 gün ama eve getirdiğimizde kakasını yaptı nırmaldi evde yaptığı bütün kakalar böyle
Başka belirtisi yoksa şu an gozlemleyin sadece ilerledikçe çünkü belirti mutlaka Başka da oluyo 1 aylık kontrolünde doktorunuza sorun kakayi gösterin varsa alerjisi o zamana Başka belirtiler de çıkar mutlaka

Başka belirtisi yoksa şu an gozlemleyin sadece ilerledikçe çünkü belirti mutlaka Başka da oluyo 1 aylık kontrolünde doktorunuza sorun kakayi gösterin varsa alerjisi o zamana Başka belirtiler de çıkar mutlaka
Tamam inşallah enfeksiyon filan değildir. Ondan çok korkuyorum

Tamam inşallah enfeksiyon filan değildir. Ondan çok korkuyorum
Değildir korkmayin tek başına mukuslu kakayi ciddiye almıyorlar gözlemleyin siz anlarsınız zaten bi şeylerin ters gittiğini sürekli anne bebeği gözlemlediği için fark ediliyor bizimkinin yumurtaya alerjisi çıktı ben kendim anlamıştım yumurtaya alerjisi olduğunu o günlerde mukus miktarı çok artıyordu Ama bizim bir sürü belirtimiz var dediğim gibi gözlemleyin şu an sadece

Değildir korkmayin tek başına mukuslu kakayi ciddiye almıyorlar gözlemleyin siz anlarsınız zaten bi şeylerin ters gittiğini sürekli anne bebeği gözlemlediği için fark ediliyor bizimkinin yumurtaya alerjisi çıktı ben kendim anlamıştım yumurtaya alerjisi olduğunu o günlerde mukus miktarı çok artıyordu Ama bizim bir sürü belirtimiz var dediğim gibi gözlemleyin şu an sadece
Amin inşallah. Çok sağol cevap yazdığın için

X