I inekobasi Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2011 3.654 11.694 408 İstanbul 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kutbettin #41 Less-is-More .!.: Sadece mukustan anlasilmaz ki. Bebegin genel durumu iyiymis, alerjik bebekler cok huzursuz olur Genişletmek için tıkla... Less-is-More .!.: Sadece mukustan anlasilmaz ki. Bebegin genel durumu iyiymis, alerjik bebekler cok huzursuz olur Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki daha doktoruma sormadım ben oğlumun durumunu netten okuyunca endişelendim
Less-is-More .!.: Sadece mukustan anlasilmaz ki. Bebegin genel durumu iyiymis, alerjik bebekler cok huzursuz olur Genişletmek için tıkla... Less-is-More .!.: Sadece mukustan anlasilmaz ki. Bebegin genel durumu iyiymis, alerjik bebekler cok huzursuz olur Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum ki daha doktoruma sormadım ben oğlumun durumunu netten okuyunca endişelendim
Less-is-More Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 21 Nisan 2018 8.130 30.197 548 36 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kutbettin #42 inekobasi .!.: Bilmiyorum ki daha doktoruma sormadım ben oğlumun durumunu netten okuyunca endişelendim Genişletmek için tıkla... Durumu nasil oglunuzun?
inekobasi .!.: Bilmiyorum ki daha doktoruma sormadım ben oğlumun durumunu netten okuyunca endişelendim Genişletmek için tıkla... Durumu nasil oglunuzun?
I inekobasi Guru Kayıtlı Üye 3 Nisan 2011 3.654 11.694 408 İstanbul 6 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Kutbettin #43 Less-is-More .!.: Durumu nasil oglunuzun? Genişletmek için tıkla... Konu da açtım şimdi Çocuk Hastalıkları - Mukuslu kaka (fotoğraflı) Merhabalar 4,5 aylık bebeğimde fotprqftaki gibi 1,5 aydır kakada mukus var kilo alımı iyi. Kakada kan yok. Mukuslu kaka alerji demek mi www.kadinlarkulubu.com Kakada mukus görüyorum 1 aydır fln. Kan yok ama ben endişelendim
Less-is-More .!.: Durumu nasil oglunuzun? Genişletmek için tıkla... Konu da açtım şimdi Çocuk Hastalıkları - Mukuslu kaka (fotoğraflı) Merhabalar 4,5 aylık bebeğimde fotprqftaki gibi 1,5 aydır kakada mukus var kilo alımı iyi. Kakada kan yok. Mukuslu kaka alerji demek mi www.kadinlarkulubu.com Kakada mukus görüyorum 1 aydır fln. Kan yok ama ben endişelendim