- 27 Ekim 2021
- 2.017
- 459
- 43
- 28
Evet gayet farkındayım daha kotu olmasın çocuk diye çocuğu ve anneyi düşünerek diyormSiz yazdiginiz mesajin farkinda misiniz? Tabi ki doktora gotursun ama direk enfeksiyon var, ilerlemesin falan dige teshis koymussunuz. Kadin nasil korkmustur. Ben olsam kendi kendimi yerim doktora goturene kadar.
Enfeksiyon olsa ates olur diye dusunuyorum. Ve kotu koku olur. Sureklimi oluyo bakmak lazim. Kaka normalde sari olur. Ama bazen yesilimsi olur altinda kalirsa havayla temas edince yesilimsi olabilir. Ferrum kullaniyorsada kaka rengi degisir.. civik yaptiysa mukuslu oldugunu dusunmus olabilirsiniz. Olmazsa resim koyun cok kafaya taktiysaniz. O kadar kaka gorduk anlarizAllah muhafaza.
olabilir ama enfeksiyon olsa ateşlenme olmaz mı
Canım benim kusura bakma ama bebek 28 derece hamlar zaten şapka kesinlikle giydirme evim hiç 28 derece olmadı doğduğunda bir hafta anca şapka takıp çıkardım üç aylık bile değil daha. Ev 26 dereceyi geçerse 27 falan olunca atlet dahi giydirmeden bezinin üzerine sadece tek kat tulum giydirp örtmeden yatıyorum ve hiç hasta olmadı yani üşütmüş olması imkansız rahat olEvin içerisi 28 derece şapkasını kaç gündür çıkarıyorum. Normal penye giydiriyorum ayaklarında da illa çorap var. Üşütmüş plabilir mi acaba.
Kakası kokuyor evet rengi de sarı. Ben kakasını yapar yapmaz hemen değiştiririm. Çünkü kaka yaptığında ıkınır ve gök gürülder gibi yapar ama ciddi ses çıkmazEnfeksiyon olsa ates olur diye dusunuyorum. Ve kotu koku olur. Sureklimi oluyo bakmak lazim. Kaka normalde sari olur. Ama bazen yesilimsi olur altinda kalirsa havayla temas edince yesilimsi olabilir. Ferrum kullaniyorsada kaka rengi degisir.. civik yaptiysa mukuslu oldugunu dusunmus olabilirsiniz. Olmazsa resim koyun cok kafaya taktiysaniz. O kadar kaka gorduk anlariz
Evet doğrudur. 25 derece idealdir denir ama benim kızdan yatıs zamanında çok kan alındı baya elleri üşüyor 28 derecede bile yüzü soğuk. Ev 26 bile olunca mksürüp hapşırıyor daha kırkı çıkmadan hastane süreci geçirdik diye sürekli evhamlı diken üzerindeyim. Korkuyorum. Uykuda şapkayla yatırmama rağmen terlemiyor yüzü soğuk desem inanır msnCanım benim kusura bakma ama bebek 28 derece hamlar zaten şapka kesinlikle giydirme evim hiç 28 derece olmadı doğduğunda bir hafta anca şapka takıp çıkardım üç aylık bile değil daha. Ev 26 dereceyi geçerse 27 falan olunca atlet dahi giydirmeden bezinin üzerine sadece tek kat tulum giydirp örtmeden yatıyorum ve hiç hasta olmadı yani üşütmüş olması imkansız rahat olbence 28 derecede içine atlet falan giydirmeden tek kat uzun kollu zıbın ve tek kat pantalon çorap yeter uyurken üzerini de örtme uykuda terler
Hastaneye gidecez önümüzdeki günlerde diğer tahlilleriyle bu mukusu da doktora söylivem yapsın insaAllah öyle bir durum yok. Ama bebeğim sadece mama alıyorMukusu kaka genelde alerjik bebeklerde olur
Kıyamam yavrumEvet doğrudur. 25 derece idealdir denir ama benim kızdan yatıs zamanında çok kan alındı baya elleri üşüyor 28 derecede bile yüzü soğuk. Ev 26 bile olunca mksürüp hapşırıyor daha kırkı çıkmadan hastane süreci geçirdik diye sürekli evhamlı diken üzerindeyim. Korkuyorum. Uykuda şapkayla yatırmama rağmen terlemiyor yüzü soğuk desem inanır msn
Aynen öyle galiba burada evimiz 25 23 drc diyen arkadaslar var şaşırıyorum benim kız hmn etkileniyor soğuktan.Kıyamam yavrumher bebiş farklı demek ki siz aynen devam edin anlatınca bile kıyamadım
Resim istemiştiniz az önce çektimEnfeksiyon olsa ates olur diye dusunuyorum. Ve kotu koku olur. Sureklimi oluyo bakmak lazim. Kaka normalde sari olur. Ama bazen yesilimsi olur altinda kalirsa havayla temas edince yesilimsi olabilir. Ferrum kullaniyorsada kaka rengi degisir.. civik yaptiysa mukuslu oldugunu dusunmus olabilirsiniz. Olmazsa resim koyun cok kafaya taktiysaniz. O kadar kaka gorduk anlariz
Çektim ben gidince doktora göstereceğim hani ciddi bir mukus yok ama uzun süremesi rahatsız ettiMukus genelde alerji belirtisi oluyor. Köpüklü kaka+ mukus varsa gaita testi yaptırabilirsiniz. Ya da kakanın fotoğrafını çekip aylık kontrolünüzde doktora gösterin.
Genelde suyu sürekli yanımızda tasırız. İl dısına gittiğimizde 5 lt su alır gideriz. Musluk suyunu asssla kullanmıyoruz. Kusması yok çok şükür. Evet ishalden dönm3 kaka yeni düzene girmeye basladı. SMA mama verdik ishal gibi kaka yapmaya basladı yine aptamile döndük. İptamilde ıkına ıkına kaka yapar bir de mama içerken de ıkınıyor en fazla uykuda. Mama verirken bu kaç gündür bağırsaktan ses geldiğini farkettim zorla mama veriyorum açlıktan mı baska bsyden mi bilmiyorum hepsini domtoruyla görüşecem. Çocuk kırklı olduğundan bu yana kan alınıyor korku olustı bu defa sırtüstü hayatta uyuyamıyır sürekli yan yatırıyorum öyle uyuyabiliyır yoksa uykudan sıçrıyor yavrum. Hem de ne mahvolmak onunla beraber bende ağlıyorumKaka normal gozukuyor. Su degisiminden kacinin hani olurda ev disinda mama yapacak olursaniz yaninizda evden su goturun ya da hazir su kullanin. Bu da ishal yapan bi durum. Sanki ishal olmusta yeni duzeliyo gibi goruntu. Onemli olan kakada kirmizimsi renk olmamasi ve kan olmamasi. Bide kusup kusmamasi. Kanli mukuslu kaka ve kusma ates vs. Olursa enfeksiyon demek. Yine ishal devam ederse enfeksiyondan suphelenip acile gidin. Ama diyinki damarlari ince zor buluyo hemsireler. Gaita tahlilide yeterli olur. Yani acile giderseniz kakali bezle gidin. Hemsireler zor buluyor damari hele bide stajyer denk gelirse cocuk aglamaktan mahfoluyor
Değiştirmem konusunda doktoruna danısayım diyorum. Siz de mi emziremedinizRica ederim sanirim aptamilin proteini yuksek diye hazmi zor geliyor.ilk iki ay hep oyle ikinirgibi yapar. Mama icerken ikiniyosa gazi vardir. Mama yemeden once altini acarken bacaklarini karnina dogru kaldir bacaklarini bisiklet cevirir gibi yap. Gazini cikarsin oyle icsin. Yoksa mamada icerken heeep aglar ikinir gazi oldugu icin. Benim beybi de kolik ve aptamil kullaniyoruz. Onun sayesinde buyudu. Smada kullandik hic yaramadi hatta cok az kilo aldi o hafta.
Cocuk kucuk oldugu icin bu siralar emzirince artar. Ozellikle gece emzirmek lazim.once meme sonra mama. Bazi cocuklar cok acken meme almaz. Keyifli aninda verebilirsiniz.emerse illaki artar. Bide elektrikli pompa ile sagin gec olmadan ki artsin. Evet emmedi benimki yani cok az emdi malesef. Bende mama degistireyim dedim gazdan dolayi ama anne sutune en yakini aptamilmis. Icerik guzel olunca sindirim zor oluyo. Mesela bebelac gold denerseniz hic gaz olmadan uyuduguna sahit olabilirsiniz. Ama icerik olarak tirt oldugunu dusunuyorum onun.Değiştirmem konusunda doktoruna danısayım diyorum. Siz de mi emziremedinizsma ishal yaptı 2 tane 800 grlık kullandık bıraktık. İki gündür sütüm tamamen kesildi sanırım 1 2 damladan fazlası çıkmıyor
Ya gazsız sancısız bebek olmaz içi boş mama kullanıp bebek hemen uyusun demek sorumsuz anne demektir. O iyi olsun gazını da çekerim sindirmeye çalısıe masaj yaparım yolları var bunun ama içi bos olan bir mama tamiri mümkün olmayan sorunlar açar. Bana da sma anne sütüne yakın dedi hemşire bir velim. Yenidoğamda bir arkadası çalısıyormus o demiş. Ama yaramadı.Cocuk kucuk oldugu icin bu siralar emzirince artar. Ozellikle gece emzirmek lazim.once meme sonra mama. Bazi cocuklar cok acken meme almaz. Keyifli aninda verebilirsiniz.emerse illaki artar. Bide elektrikli pompa ile sagin gec olmadan ki artsin. Evet emmedi benimki yani cok az emdi malesef. Bende mama degistireyim dedim gazdan dolayi ama anne sutune en yakini aptamilmis. Icerik guzel olunca sindirim zor oluyo. Mesela bebelac gold denerseniz hic gaz olmadan uyuduguna sahit olabilirsiniz. Ama icerik olarak tirt oldugunu dusunuyorum onun.
Mukus var diye süt alerjisi var dediler mi acabaHanımefendi yardimci olacagim diye neden korkutacak yorumlar yapiyorsunuz? Benim oglum aylarca mukuslu kaka yapti, enfeksiyon falan yoktu. Sadece bagirsaklari hassasti. Hemen en kotusunu soyleyip korkutmanin bir anlami var mi?
Sadece mukustan anlasilmaz ki. Bebegin genel durumu iyiymis, alerjik bebekler cok huzursuz olurMukus var diye süt alerjisi var dediler mi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?