- 3 Ekim 2007
- 3.570
- 927
-
- Konu Sahibi Loiseauxrouge
Ben yaşamımda genelde mükemmeli ararım .Bu benim en rahatsız olduğum huyum :1no2:.Özellikle çok beğendiğim ve sevdiğim şeyler için geçerli ,ama bu beni mutlu mu ediyor hayır .Keşke daha rahat bir insan olabilsem .Örnek vermek gerekirse ,bir eşya alınmıştır ufacık bir çizik vardır ben onu muhakak değiştirme yoluna giderim ,veya dişlerinizi yaptırırsınız dişin arka tarafında hiçkimsenin görmediği bana göre bir kusur vardır .Ben buna takarım üzülürüm ,veya yeni bir araba alırım sadece görsel açıdan değil ruhsatındaki her detaya takarım :)) Bunun gibi bir sürü örnek ....Eşimde tam tersi iyice geniştir bardağa hep dolu tarafından bakar .Yani benim gibi olmayı kimseye tavsiye etmem :a015:.Çünkü insan mutluyken mutsuz olabiliyor .Her güzel olayda hep olumsuz bir şey aramak iyi değil .Bunu biliyorum ama ........CADIARZU
tatlım seninkine bizim buralarda mükemmeli aramak değilde TAKINTILI deniliyor şaka bir yana tabiki herkez mükemmelini ister ama bazen mükemmel olmayanlarlada idare etmesini bilmeli özellikle evlendikten sonra bunu iyi bildiriyorlar tatlicadiarzu
tatlım çok geçmiş olsun bak şimdi üzüldüm ama sen yinede kendini fazla üzme tekrar tekrar eşine ve sana geçmiş olsunCanım haklısın ama huy işte vazgeçemiyorsun .Birde insan böyle olunca komik olan bütün olumsuz şeyler seni buluyor .Adeta olumsuzluğu çekiyorsun çünkü hep bir sorun çıkıyor .Sağlık problemi için yaptırdığım küçük bir operasyonda bile sorun çıktı ,Aynı operasyonu eşim oldu adamın ki ilerlemiş bir vakaydı ,benimki başlangıç safahasındaydı operasyonun ne olduğunu yazmıyacağım :))))) ben aynı operasyonu 4 kere oldum artık sonunda doktora gitmeye utandımsırnaşık şey ama benim ağrılarım arttı eşimde herşey güllük gülistanlık .Tekrar aynı doktora gitsem artık tam bir komediye dönüştü .Örneğin gözümden lazer olmam gerekiyor .Hipermetrop ,astigmat ve yakın görme kusuru .Ama olsam kesin bir körlük kalır diyorum :roflol: cesaret edemiyorum .Yani bir şeyin üstüne çok düşerseniz muhakak olumsuz şeyler çıkıyor sevgiler canım....a.s.
Yaşamınızda hep mükemmeli mi ararsınız .süprizzzzzYaptığınız işlerde aldınız bir eşyada veya aklınıza ne gelirse mükemmeliyetçi misinizdir ? Rahatmısınız veya bu durumdan ne kadar hoşnutsunuz .Yani eğer mükemmeli arayan bir tipseniz bu durum sizi mutlu ediyor mu?a.s.
Ben de tam tersi mükemmelden her zaman korkarım, yani bir şeyin mükemmel olması beni biraz rahatsız eder içinde az da olsa bir kusur olsun isterim yoksa rahatsız olurum.
Yani herşeyin iyi olmasını isterim ama mükemmel olmasını arzulamam.
Benimki de ayrı bir hastalık galiba
benim hayattaki en büyük hatam mükemmel olmak için büyük çaba harcamam ve mükemmeli aramak oldu.evliyim hala öyleyim.eşim okadar kızıyor ki bu huyuma.kendisi çok rahattır.dediğiniz gibi bardağın dolu tarafına bakar hep ama ben her şey kusursuz eksiksiz mükemmel olmalı diye adeta kendimi paralıyorum.nereye kadar böyle gidecek bilmiyorum ama sanırım bunun sonu yok.çocuğum olduğunda da benim bu huyumu alacak,eşim almaya başladı bile.ama aslında iyi tarafları da çok ama galiba aşırısı kötükafamçokkarıştı