• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müjdemi isterim :)

ezemra_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2010
88
5
98
Isparta
Evet kızlar bende hamileyim! Bunu hem bagıra bagıra söylemek istiyorum,hemde nazar deger diye susuyorum...Öyle garip bir duyguki Allahım isteyen herkese yasatsın dilerim.Dua edin bize kızlar ;)

tebrikler canim, insallah sag salim kucaginada almak nasip olur... ne güzel bir haber.. Allah dileyen herkese versin insallah...

selamlar

Canım benim senin adına çok sevindim rabbim sağlıklı ailesine vatana millete hayırlı evlat nasip eder inşallah

Evet kızlar bende hamileyim! Bunu hem bagıra bagıra söylemek istiyorum,hemde nazar deger diye susuyorum...Öyle garip bir duyguki Allahım isteyen herkese yasatsın dilerim.Dua edin bize kızlar ;)

allah tamamına erdirsin işallah nazar deymesin maşallah canım hareketlerine dikkat et ani kalkmalar uzanmalar yapma ay ne heyecanlısındır şimdi nasıl merak edersin bebişini

hayirli olsun canim,rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin:emir_bebek::emir_bebek:

rabbim isteyen herkese bu guzel duyguyu en kisa zamanda yasatir ins....:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
:62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62::62:
Çok sevindim bundan bir iki ay önce gelin başında saç rengin siyah nasıl olur diye konuşuyorduk resmini görünce aaaa sen osun yada o sensin dedim çok sevindim Mahşallah elini çabık tutmuşsun :1:Allah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayıda nasip etsin senin gibi dünyalar tatlısı bir bebişin olacak desene :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Dualarım seninle :49::49:

Son düzenleme:
Arkadaşlar,hepinize ayri ayri tesekkur ederim ictenliginiz samimiyetiniz tavsiyeleriniz ve iyi dilekleriniz icin.mesajlarinizi yeni goruyoru m inanin.dediginiz gibi heyecan merak ve korku icersinde bir bekleyis sureci bu.tekrar Allah isteyen herkese nasip etsin.saglikla Allahin izniyle kucagima almak ve vatanimiza milletimize hayirli bir evladimiz olmasi tek dilegim.tekrar cok sagolun kizlar,opuyorum sizleri

tebrik ederim canım rabbim kucagınada almayı nasip etsin..
sende benim gibi mart annesi olacaksın herhalde..

tebrik ederim canım rabbim kucagınada almayı nasip etsin..
sende benim gibi mart annesi olacaksın herhalde..

evet şubat sonu,mart başı :)) Allah nasip ederse inşallah.bende seni tebrik ederim.Allah seninde bebeğini kucağına almayı nasip etsin hayırlısıyla.Nasıl gıdıyo hamılelık :)

Back