- Konu Sahibi kutsalisttt
-
Karınca yumurtasını duymadım ama zamanında annem aynı şeyi yarasa kanadı ile denemiş üzerimde. :) Heralde balkonda ölü bi yarasa bulmuşlar, komşu teyze de aklına girmiş. Koltuk altı için denemişler ve şu anda çok az tüy gibi çıkıyor. İlginç valla.
yazdığınız kısmı ben doğduğumda sadece ve maalesef bacaklarıma yapmışlar ve benim bacaklarımda tüy yok.bende anneme derdim niye en önemli yerlere yapmamışsın bana bu eziyeti çektiriyosun diye ne biliym diyo tam cesaret edemedik bişey olur derdi.ama yaşayan biri olarak yenidoğmuş tüysüz fare işe yarıyorevet kızlar ıkısı de dogru bızım komsunun kızında da tuy yok. tuz olayı da dogru. hatta bızde kokan kısılere senı kucukken tuzlamadılar mı dıe espırısı bıle vartuz olarak da kaya tuzu yanı dogal tuz kullanabılırsınız. hıcbırsey olmaz korkmayın bu kadar. mesela usumesın dıe cocugu soguk suyla da yıkarlar bızde ozellıkle erkek cocuklarını. tuy meselesınde ıse orda onemlı nopkta karınca yumurtası olması ama bu devırde onu bulmak zor. ama bı de su var bu da denenmıs. yenı dogmus tuysuz fareyı de yıne aynı sekılde tuylerı cıkmamıs yenı dogan bebege surersenız de tuyu cıkmıyor bu da denenmıs yane. ama bu ne kadar uygulanabılır orası tartısılır. ama benım kızım olursa yapabıldıklerımı yapacagım. gozlerımle gordum cıkmayan kısılerı cunku.
evet benimde ninem yasemin suyuyla yıkarmış beni. Terim bile öyle kokar .
Keşke bu karınca yuvasını da yapsaymışşş ..canım ninem ..
yazdığınız kısmı ben doğduğumda sadece ve maalesef bacaklarıma yapmışlar ve benim bacaklarımda tüy yok.bende anneme derdim niye en önemli yerlere yapmamışsın bana bu eziyeti çektiriyosun diye ne biliym diyo tam cesaret edemedik bişey olur derdi.ama yaşayan biri olarak yenidoğmuş tüysüz fare işe yarıyor
bunu daha oncedende duymustum ama karinca yagı toprak veya yumurta degildi... Ama bunlar nerden buluncak?
Bu uygulamayi ve tuzlamayi hemen dogdugundami olcak, nezaman olcak?
kesinlikle çok doğrun hatta bazen anneme derim ki keşke bana öyle yapsaydınız da tüyüm olmasaydı ama yapmamışlar beni de küçükken tuzzlamışlar hatta 40 ım çıkana kadar tuzlu suyla yıkamışlar halende bizde öyle doğan çocuk tuzlu suyla yıkanır bu böyle gidecek bende çocuğuma öyleyapacam hatta şşu bahsettiğinide yapacam bari çocuklarımız çekmesin bu tüylerden arkadaşın çok şanslı valla benimde terim hiç kokmaz inanırmısın sadece kıyafetim ıslanır koltum altım o kadar bazı insanlar varki teri iğrenç kokuyor bu bilgiyi paylaşmakla iyi yapmışsın hem doğru hemde bilmeyenler için iyi olur
ihtiyacımız olmasaydı doğada kılsız insanlar olarak dünyaya gelirdik zaten.
Kıl diyip geçmemek lazım onlarında ciddi görevleri var..
Iyiki ne annem nede anneannem bana böyle bişey yapmamışlar..onlara teşekkür ediyorum.
Kıllarımla mutluyum..çok rahatsız olduğumda alabiliyorum nasılsa..
Ayrıca ter kokusu olayınada kusura bakmayın ama güldüm yani..
Her insan terler ve terleyince orda bakteri üremesi falan koku yapar..kokmadığını düşünenler
çok büyük yalnıştansınız,kolay kolay yüzünüze söylenmez bunlar..bence siz yinde
kokabileceğiniz ihtimalini düşünün..
Kimi ter kokusundan rahatsız olur kimiside sevgisinden o kokudan okdar rahatsız olmaz.
Fakat bildiğim bişey varki..bazılarıi hep leş gibi kokar..2 kilometreden ter kokusu sarar heryanı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?