Lazer Epilasyon Müjde..kızlarımız tüysüz olsun..mutlaka okuyun..

bir bunu duymadığım kalmıştı yarasa kanadı mı :86:

genelde herkes ilk defa duyuyorum demiş, çok şaşırdım. yıllardır karınca yumurtası yağı diye satılan birşey var. tabii sahtesi sürüldü piyasaya bol bol, milletin bu konudaki ihtiyacı istismar edildi epilixirdeki gibi. herkes ilk kullanımda işe yaradı gibi deyince millet hücum ediyor. ben kullandım yaklaşık bir yıl, hiçbir işe yaramadı. elbette burada yazılanla tamamen aynı şey değil ama yine de bir umut işe yarar belki diye kullanılıyor. forumda kyy veya karınca yumurtası yağı diye aratırsanız çok geniş bilgiye ulaşırsınız.

Evet benimde ninem yasemin suyuyla yıkarmış beni. terim bile öyle kokar .
Keşke bu karınca yuvasını da yapsaymışşş ..Canım ninem ..

yazdığınız kısmı ben doğduğumda sadece ve maalesef bacaklarıma yapmışlar ve benim bacaklarımda tüy yok.bende anneme derdim niye en önemli yerlere yapmamışsın bana bu eziyeti çektiriyosun diye ne biliym diyo tam cesaret edemedik bişey olur derdi.ama yaşayan biri olarak yenidoğmuş tüysüz fare işe yarıyor

üzerinde denenen arkadaşların yazması daha iyi oldu. bazen mıs muslar ınandırıcı olmayabılıyor. ama bu tarz uygulamalar yapılan kısıler o kadar nadır kı hepsının kk da uye olmasını bekleyemeyız. ben hamster besleyıp yavrusunu surmeyı dusunmustum resmen plan proje yapıyorum bu ıs ıcın

ayrıca bu uygulamalar sonradan yapılınca bı faydası yok. bosuna kurek cekmeyın bebegın tuysuz olması lazım. aynı sekılde yarasa ya da farenın de öle olması lazım.

Evet doğru bizzat gördüm anannemle banyoda yıkanıyordum ortaokul çağlarında baktım koltuk altlarında bile kıl yok ve kök izi bile yok.Anaanne sen neyle alıyorsun diye sordum bana bebekken karınca yumurtası sürmüşler dedi.Eve gittiğimde anneme çok kızdım sen bana niye sürmedin diye ama fazla tüy yok yani yine de hiç olmasa süfer olurdu di mi?

şehirde nerden bulacaklar karınca yuvası ama köye gidebilen varsa ya da ilçede oturan yakınınız belki getirebilir.Dolayısıyla bilemiyorum...

bnm yiğenimde 18.yaşında ve bir tane tüy bile yok vücüudunda.....karınca yumurtası sürdüm dedi teyzem ..ama gösterdiği şey yuvanın etrafındaki topraktı...karıncaların yalayark yuvarladığı topraklar.......

:):)güzelll..cesaret edememesi de normal vallah..ben de ilk normal karlılamadım ama artık kesin yapcam..:)

bunu daha oncedende duymustum ama karinca yagı toprak veya yumurta degildi... Ama bunlar nerden buluncak?
Bu uygulamayi ve tuzlamayi hemen dogdugundami olcak, nezaman olcak?

bebek iki günlükken yapılabilir..temiz bir karınca yuvasının etrafından alabilirsiniz..arkadaşıma da öyle yapmışlar zaten..toprağını bulmak kolay da yumurtası yağ falan zor..toprakta ki etkide şundan dolayı..karıncalşar o toprağı yalayarak o görünüme getiriyorlar yani bir nevi tükürüklerini sürüyoruz..ve o etki yapıyor..ne güzel varlıklar ya...yaradana kurbann

teşekkür ederim canım..duyar duymaz aklıma kk üyeleri geldi zaten ..:)

ihtiyacımız olmasaydı doğada kılsız insanlar olarak dünyaya gelirdik zaten.
kıl diyip geçmemek lazım onlarında ciddi görevleri var..

iyiki ne annem nede anneannem bana böyle bişey yapmamışlar..onlara teşekkür ediyorum.
kıllarımla mutluyum..çok rahatsız olduğumda alabiliyorum nasılsa..

ayrıca ter kokusu olayınada kusura bakmayın ama güldüm yani..
her insan terler ve terleyince orda bakteri üremesi falan koku yapar..kokmadığını düşünenler

çok büyük yalnıştansınız,kolay kolay yüzünüze söylenmez bunlar..bence siz yinde

kokabileceğiniz ihtimalini düşünün..

kimi ter kokusundan rahatsız olur kimiside sevgisinden o kokudan okdar rahatsız olmaz.
fakat bildiğim bişey varki..bazılarıi hep leş gibi kokar..2 kilometreden ter kokusu sarar heryanı..

evet doğru söylüyorsun ama bazen de olmuyor..bence engellemek daha iyi..ter kokusuna gelince de ne sürersen onu kokarsın konusunda ısrarcıyım..

tuzlama olayı bizim ailedede vardır. hem ter kokusunu önlüyo, hemde pişik olmayı önlüyor..özellikle pişik olmaması için mutlaka bebekler tuzlanır çevremde.. ama bu tüy çıkmaması için karınca yumurtasını ilk defa duyuyorum.ve böyle bişey varsa gerçekten çok güzel. kızım olursa mutlaka yapmak isterim ben ama ya mikrop falan kaparsa, alerji olursa bebeğim ??? :26:

ha bi de ne sürersek onu koktuğunu da bilmiyordum. gülsuyuyla falan yıkarım bebeğimi o zaman heralda...

Son düzenleme:
ya ozaman bu tuzlayımda kokmasın lafı gerçek ozaman?

bi zahmet bi ton tuz gönderirmisiniz bizim iş yerine anammm millet yıkılıyo kokudan..

hatta bizide yıkmayı başarıyorlar

bizim burda ve köylerınde kı nınelerımız yenı dogan bebegın tüy cıkacak yerlerıne ölmüş hacı kuşunun kanını sürerlermiş sürdüğün yerde bır daha hiç tüy çıkmıyor ( ben öldürülmesinden yana değilim) tutkı ölü bulduklarında onu saklıyorlarmıs...

Cok enteresanmis ama denemeye deyer... Kucuk siselerde karinca yagi satiyolar acaba gercekten karinca yagimi?

Nasil emin olacaz ki??

Bu arada esimin ailesindede tuzlama olayi var ve gercekten oyle pis bir ter kokusu yok kimsede! ALLAH'a sukur bendede yok

çok canım sıkkındı. tesadüf burayı okudum. akşam akşam çok güldüm.

yahu ben böcek görsem çığlığı basar koltuğun tepesine tünerim, kadınlara bak hele tüysüz fare öğkkkk, yarasa kanadı... anam nasıl eline de almışlar. yahu bi de rahat anlatmışlar ki sanki "ah ben bebeğime pamuk sürdüm" der gibi.

anam ben balkonda yarasa ölüsü görsem, direkt 112 itfaiye koca aklıma ne gelse arar "yetişinnnn" derdim elime alıp bebeğe sürmek nerden gelmiş akla :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…