- Konu Sahibi kutsalisttt
annannemde söyler bunu. ne varsa eskilerde var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok canım sıkkındı. Tesadüf burayı okudum. Akşam akşam çok güldüm.
Yahu ben böcek görsem çığlığı basar koltuğun tepesine tünerim, kadınlara bak hele tüysüz fare öğkkkk, yarasa kanadı... Anam nasıl eline de almışlar. Yahu bi de rahat anlatmışlar ki sanki "ah ben bebeğime pamuk sürdüm" der gibi.
Anam ben balkonda yarasa ölüsü görsem, direkt 112 itfaiye koca aklıma ne gelse arar "yetişinnnn" derdim elime alıp bebeğe sürmek nerden gelmiş akla :))))))
cok enteresanmis ama denemeye deyer... Kucuk siselerde karinca yagi satiyolar acaba gercekten karinca yagimi?
Nasil emin olacaz ki??
Bu arada esimin ailesindede tuzlama olayi var ve gercekten oyle pis bir ter kokusu yok kimsede! Allah'a sukur bendede yok
tuzlama olayı bizim ailedede vardır. Hem ter kokusunu önlüyo, hemde pişik olmayı önlüyor..özellikle pişik olmaması için mutlaka bebekler tuzlanır çevremde.. Ama bu tüy çıkmaması için karınca yumurtasını ilk defa duyuyorum.ve böyle bişey varsa gerçekten çok güzel. Kızım olursa mutlaka yapmak isterim ben Ama ya mikrop falan kaparsa, alerji olursa bebeğim ??? :26:
Ha bi de ne sürersek onu koktuğunu da bilmiyordum. Gülsuyuyla falan yıkarım bebeğimi o zaman heralda...
yazdığınız kısmı ben doğduğumda sadece ve maalesef bacaklarıma yapmışlar ve benim bacaklarımda tüy yok.bende anneme derdim niye en önemli yerlere yapmamışsın bana bu eziyeti çektiriyosun diye ne biliym diyo tam cesaret edemedik bişey olur derdi.ama yaşayan biri olarak yenidoğmuş tüysüz fare işe yarıyor