• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Müjde..kızlarımız tüysüz olsun..mutlaka okuyun..

çok canım sıkkındı. Tesadüf burayı okudum. Akşam akşam çok güldüm.

Yahu ben böcek görsem çığlığı basar koltuğun tepesine tünerim, kadınlara bak hele tüysüz fare öğkkkk, yarasa kanadı... Anam nasıl eline de almışlar. Yahu bi de rahat anlatmışlar ki sanki "ah ben bebeğime pamuk sürdüm" der gibi.

Anam ben balkonda yarasa ölüsü görsem, direkt 112 itfaiye koca aklıma ne gelse arar "yetişinnnn" derdim elime alıp bebeğe sürmek nerden gelmiş akla :))))))

yarasayı bende ilk defa duydum onu yapomam zaten de karınca toprağı ve yağı falan süperrrr bence

cok enteresanmis ama denemeye deyer... Kucuk siselerde karinca yagi satiyolar acaba gercekten karinca yagimi?

Nasil emin olacaz ki??

Bu arada esimin ailesindede tuzlama olayi var ve gercekten oyle pis bir ter kokusu yok kimsede! Allah'a sukur bendede yok :9:

karınca yağı piyasa da doğru düzgün yok..hep kimsayallaştırılmış yapay yağlar var..ama gerçeği de vardır tabi ki..emin olman lazım aktarlardan bakabilirsin..tuz olayı en iyisiymiş zaten annem beni detuzlamış sorunum yok çok şükür ter ile ilgili..aileden gelme tüysüzde bir yapım var :)

tuzlama olayı bizim ailedede vardır. Hem ter kokusunu önlüyo, hemde pişik olmayı önlüyor..özellikle pişik olmaması için mutlaka bebekler tuzlanır çevremde.. Ama bu tüy çıkmaması için karınca yumurtasını ilk defa duyuyorum.ve böyle bişey varsa gerçekten çok güzel. Kızım olursa mutlaka yapmak isterim ben :52: Ama ya mikrop falan kaparsa, alerji olursa bebeğim ??? :26:

Ha bi de ne sürersek onu koktuğunu da bilmiyordum. Gülsuyuyla falan yıkarım bebeğimi o zaman heralda...:66:

mikrop falan kapmıyor kuzum zaten doğal olan herşey harika bence temi,zini bulman yeterli..gül suyu demişsin ben yasemin çiçeği suyu kullancam :):):)

yazdığınız kısmı ben doğduğumda sadece ve maalesef bacaklarıma yapmışlar ve benim bacaklarımda tüy yok.bende anneme derdim niye en önemli yerlere yapmamışsın bana bu eziyeti çektiriyosun diye ne biliym diyo tam cesaret edemedik bişey olur derdi.ama yaşayan biri olarak yenidoğmuş tüysüz fare işe yarıyor :66::66:

aynen benim anneme de doğunca tüysüz fare sürmüşler tüm vücuduna ve tek bir kıl yok. sağolsun bende de 2 kişilik kıl var.

koca karı işi diye buna denir sanırım benim annemdede hiç kıl yok ama ona hiç bişey yapmamışlar peki bu ne olucak arkadaşlar bu bence insanın kendinde olan bişey bazılarında kıl çıkmaz bazılarında çok çıkar tuzlama olayı yada yasemin çiçeği sürülen arkadaşlar bi kaç gün yaz günü duş almazsanız ne olur acaba merak ediyorum bana hiç öyle bişey yapılmamış ama yaz günü günde iki defa duş alınca ve kendime bakınca hiç ter kokusuyla karşılaşmadım açıkcası bu kendinize bakmanızla ilgili bişeydir onlarla alakası oldugunu hiç düşünmüyorum

Öbürlerinin zararı yoktur büyük ihtimalle ama yarasa kanadından mikrop kapmaz mı acaba insan çünkü zararlı hayvan sonuçta.

Back