- Konu Sahibi kutsalisttt
-
Arkadaşlar merhaba..
Sizinle çok önemli ve farklı bir konu paylaşmak istedim..
Benim bir arkadaşım var ve vücudunda (bacak,koltuk altı,genital bölge,kollar,bıyık vs.)hiç tüy yok..
Ve yaşı 22 bu yaşına kadar bir kere bile tüylerinden kurtulmak için bir uygulama yapmamış..
Bu büyükannesinin sayesinde olmuş..
Ilk doğduğunda büyük annesi onun vücuduna karınca yuvasının etrafında bir toprak olur hani onu sürmüş..ve 1 saat bekletip yıkamışlar..merak etmeyin hiç bir zararı yokmuş..ve bunun sayesinde arkadaşım ömrü boyunca tüysüz gezecek..bunları sizinle paylaşmamın sebebi bizim için değil ama cocuklarmız için..evet belki birçok anne şu an olur mu öyle şey diyor ama bu kesinlikle doğru kendim bürükannesi ile konuştum onlar hep böyle yapıyorlarmış..ben de kendi kızıma yapcam..
Hı birde arkadşıma bu uygulamadan sonra bal sürmüşler inanır mısınız bilmem ama kızın teri bile bal gibi kokuyor..(ne sürersen o kokarmış..mesela bana da nenem tuz sürmüş terim kokmasın diye ter kokum hiç olmuyor ne kadar terlesemde su gübü aynı)ne varsa büyüklerimzde var yani..
Ilgili kişilere tavsiye ederim..
Bilgilerinize hanımlar:):)
bilmem kı ılgıncmış:) köyde falan olunsa yapılır da, büyük şehırlerde her yer beton, dogru durust toprak kalmadı kı, karınca yuvası da şurda dursunbir de çevre, toprak da kırlendı artık, kim cesaret edıp yenı doğmus bebegıne o topragı surer ki, hem o kuru topragı sursen bıle toprak dokulur kı, 1 saat bekletıp yıkamışlar demıssın, kuru toprak teni nasıl tutuyor yani, bır de bebek kıpır kıpır:) haa yaş ise de belırtmen gerekırdı:)
Arkadaşlar merhaba..
Sizinle çok önemli ve farklı bir konu paylaşmak istedim..
Benim bir arkadaşım var ve vücudunda (bacak,koltuk altı,genital bölge,kollar,bıyık vs.)hiç tüy yok..
Ve yaşı 22 bu yaşına kadar bir kere bile tüylerinden kurtulmak için bir uygulama yapmamış..
Bu büyükannesinin sayesinde olmuş..
Ilk doğduğunda büyük annesi onun vücuduna karınca yuvasının etrafında bir toprak olur hani onu sürmüş..ve 1 saat bekletip yıkamışlar..merak etmeyin hiç bir zararı yokmuş..ve bunun sayesinde arkadaşım ömrü boyunca tüysüz gezecek..bunları sizinle paylaşmamın sebebi bizim için değil ama cocuklarmız için..evet belki birçok anne şu an olur mu öyle şey diyor ama bu kesinlikle doğru kendim bürükannesi ile konuştum onlar hep böyle yapıyorlarmış..ben de kendi kızıma yapcam..
Hı birde arkadşıma bu uygulamadan sonra bal sürmüşler inanır mısınız bilmem ama kızın teri bile bal gibi kokuyor..(ne sürersen o kokarmış..mesela bana da nenem tuz sürmüş terim kokmasın diye ter kokum hiç olmuyor ne kadar terlesemde su gübü aynı)ne varsa büyüklerimzde var yani..
Ilgili kişilere tavsiye ederim..
Bilgilerinize hanımlar:):)
evet bende karınca yumurta yagını duymustum ve bende bu tur seylere ınanırım ve uygulamayı dusunuyorum.eskıden lazermı varmıskı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?