Lazer Epilasyon Müjde..kızlarımız tüysüz olsun..mutlaka okuyun..

kutsalisttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
92
0
36
İçel Mersin
Arkadaşlar merhaba..
Sizinle çok önemli ve farklı bir konu paylaşmak istedim..
Benim bir arkadaşım var ve vücudunda (bacak,koltuk altı,genital bölge,kollar,bıyık vs.)hiç tüy yok..
Ve yaşı 22 bu yaşına kadar bir kere bile tüylerinden kurtulmak için bir uygulama yapmamış..
Bu büyükannesinin sayesinde olmuş..
Ilk doğduğunda büyük annesi onun vücuduna karınca yuvasının etrafında bir toprak olur hani onu sürmüş..ve 1 saat bekletip yıkamışlar..merak etmeyin hiç bir zararı yokmuş..ve bunun sayesinde arkadaşım ömrü boyunca tüysüz gezecek..bunları sizinle paylaşmamın sebebi bizim için değil ama cocuklarmız için..evet belki birçok anne şu an olur mu öyle şey diyor ama bu kesinlikle doğru kendim bürükannesi ile konuştum onlar hep böyle yapıyorlarmış..ben de kendi kızıma yapcam..
Hı birde arkadşıma bu uygulamadan sonra bal sürmüşler inanır mısınız bilmem ama kızın teri bile bal gibi kokuyor..(ne sürersen o kokarmış..mesela bana da nenem tuz sürmüş terim kokmasın diye ter kokum hiç olmuyor ne kadar terlesemde su gübü aynı)ne varsa büyüklerimzde var yani..

Ilgili kişilere tavsiye ederim..
Bilgilerinize hanımlar:):)

Bilmem kı ılgıncmış:) köyde falan olunsa yapılır da, büyük şehırlerde her yer beton, dogru durust toprak kalmadı kı, karınca yuvası da şurda dursun bir de çevre, toprak da kırlendı artık, kim cesaret edıp yenı doğmus bebegıne o topragı surer ki, hem o kuru topragı sursen bıle toprak dokulur kı, 1 saat bekletıp yıkamışlar demıssın, kuru toprak teni nasıl tutuyor yani, bır de bebek kıpır kıpır:) haa yaş ise de belırtmen gerekırdı:)

BUNA KESİNLİKLE KATILIYORUM.......ASLINDA BENİMOLE TÜY PROBLEMİM OLMASADA SEVMİYORUM BİGÜN ARKADAŞIMLA SOHBET EDİYORDUK MALUM KIZ SÖYLEŞİLERİ:):) SEN NE KULLANIYORSUN BEN NE KULLANIYORUM DERKEN O BANA BAYANLAR İÇİN HEMDE AŞIRI SORUN OLAN BİR BÖLGEDE ASLA TÜY BULUNMADIĞINI SOLEDİ VE İNANAMADIM SEBEBİNİNDE ANNANESİNİN ANNESİ O DOĞDUĞU ZAMAN YAŞIYORMUŞ YAŞI AŞIRI FAZLA BİRİSİYMİŞ VE DOĞDUĞUNDA KARINCALARIN YUMURYALARINI Bİ HAVANDA KIRMIŞ DÖVMÜŞ VE BÖLGEYE SÜRMÜŞ O YÜZDENDE BOLEYMİŞ DEMEKKİ DOĞRUYMUŞ:):) BEN Bİ ARA TAKMIŞTIM NEREDEYSE EVİN HERYERİNE ŞEKER DÖKÜCEKTİM NASIL YUMURTALARI FALAN DİYE NEKADAR OLURDUKİ YUMURTASI:):)ŞAKA Bİ YANA BEN SADECE YENİ DOĞAN İÇİN SONUÇ ALINDIĞINI DÜŞÜNÜYORDUM AMA FARKETMEZMİŞ ONU GÖRDÜM BURADA.......

ben yazmadım. arkadaşın konusunu netten araştırdım biri bunu yazmışş

Son düzenleme:
bi kaç yerde daha okudum. sadece bi kişi demiş bnde etki etmedi annem sürmüş diye.. bebeğe zararı olurmu bilmiyorum.. ama herkese tavsiye edicem:)

canım onu bilmiyorum..belkide su ile çamur gibi yapmıştır..ama öğrencem onu da..

aaa cok ilgincmis gercekten ilk defa boyle birsey duyuyorum eger gelecekte bir kızım olursa denerim ömrü boyuncada rahat bir yasam surmus olur

Tuz meselesine katılıyorum benide tuzlamışlar hiç ter kokmam hatta eşimde söyler hep sen hiç terleyip kokmazmısın diye. Eğer çocuğum olursa karınca yağı deneyeceğim tüysüz olsun diye.

karınca yumurtasını duymuştum.ben de düşündüm ama enfeksiyon kapar diye vazgeçtim.minnacık bebek bir de bişey olursa allah korusun.hem karınca bile yok buralarda yumurtasını nasıl bulucam:)bir de bu yumurtalar da can tabii o kısmı atlamamak lazım
toprağı sürülünce etki etmez zannedersem.asıl karıncanın yumurtası etki ediyor diye biliyorum.ondan böyle yazdım.
bebişimi 40 çıkınca tuzladım.yıkanırken hemen bir fiskecik.maksat adet yerini bulsun:)

Bunu daha oncedende duymustum ama karinca YAGI toprak veya yumurta degildi... Ama bunlar nerden buluncak?
Bu uygulamayi ve tuzlamayi hemen dogdugundami olcak, nezaman olcak?

Benim bildiğim kadarıyla karınca yumurtasının içindeki bir madde ile ilgili.Bunu ezip sürüyorlarmış özellikle de tüy çıkacak olan bölgelere.Tabi yeni doğmuş olması gerekir bebeğin.Evde ilk yıkanacağı zaman mesela sürüp bekletip sonra yıkanabilir..Zaten ileriki yıllarda sadece azalma yapar o da sir vs. ile aldıktan sonra sürülebilir ancak.

ayyy kış ayında doğursak, yuva etrafındaki toprağı nereden bulucaz baharda karıncalar çıkarken oluyor ya o delikler. şimdiden şişelesek 10 sene sonra işe yarar mı ki bende fanilya sürüyüm bebeğim olcuna ohhhh vanilya koksun:):) onu ne zaman sürücez. kaç yaşından kaç yaşına kadar sürülmeli ki bunlar

evet bende karınca yumurta yagını duymustum ve bende bu tur seylere ınanırım ve uygulamayı dusunuyorum.eskıden lazermı varmıskı:)

kesinlikle çok doğrun hatta bazen anneme derim ki keşke bana öyle yapsaydınız da tüyüm olmasaydı ama yapmamışlar beni de küçükken tuzzlamışlar hatta 40 ım çıkana kadar tuzlu suyla yıkamışlar halende bizde öyle doğan çocuk tuzlu suyla yıkanır bu böyle gidecek bende çocuğuma öyleyapacam hatta şşu bahsettiğinide yapacam bari çocuklarımız çekmesin bu tüylerden arkadaşın çok şanslı valla benimde terim hiç kokmaz inanırmısın sadece kıyafetim ıslanır koltum altım o kadar bazı insanlar varki teri iğrenç kokuyor bu bilgiyi paylaşmakla iyi yapmışsın hem doğru hemde bilmeyenler için iyi olur

evet bende karınca yumurta yagını duymustum ve bende bu tur seylere ınanırım ve uygulamayı dusunuyorum.eskıden lazermı varmıskı:)

o karınca yumurta yağı var cnm bende kullanmıyorum ama ağdadan sonra sürmem gerekiyo ama uğraşmıyorum ayrıca onun kremide var ama krem işe yaramıyor onu denedim yağı olacakmış

valla karıncanın yumurtasını nasıl bulmuşlar küçücük bişey karınca .. yuvasınımı dağıtmışlar ama günah yaa.. hem benim kızım olacakta büyüyecekteee peeeeeehhh tüy sorun olmaktan çıkar

evet kızlar ıkısı de dogru bızım komsunun kızında da tuy yok. tuz olayı da dogru. hatta bızde kokan kısılere senı kucukken tuzlamadılar mı dıe espırısı bıle var tuz olarak da kaya tuzu yanı dogal tuz kullanabılırsınız. hıcbırsey olmaz korkmayın bu kadar. mesela usumesın dıe cocugu soguk suyla da yıkarlar bızde ozellıkle erkek cocuklarını. tuy meselesınde ıse orda onemlı nopkta karınca yumurtası olması ama bu devırde onu bulmak zor. ama bı de su var bu da denenmıs. yenı dogmus tuysuz fareyı de yıne aynı sekılde tuylerı cıkmamıs yenı dogan bebege surersenız de tuyu cıkmıyor bu da denenmıs yane. ama bu ne kadar uygulanabılır orası tartısılır. ama benım kızım olursa yapabıldıklerımı yapacagım. gozlerımle gordum cıkmayan kısılerı cunku.

şu karınca yumurtası yağını sürülen bebekler büyüyüp de biri şu forumlara yazar mı diye yaklaşık 4 yıldır bekliyorum ama hep -mış,-muş ile biten cümleler kuruluyor hala.
başkalarına sürülmüş ve onlar da tüysüzmüş... karınca yumurtalarını toprak altında çıkarma yöntemlerini de anlatsalardı bir zahmet. sanki miras bırakılıyor, dilden dile gelecek nesillere aktarılıyor ya..
3 sene önce 4 ay çok düzenli kollarımda kullandım ve bıraktıktan sonra kısa sürede eski haline döndüler. annem 1 yıl kola altına kullandı, fayda etmedi. bir arkadaşım yine kol altına uzun süre kullandı, sonuç almadı.
karınca yumurtası yağının tek faydası: kılların nispeten geç çıkması. aynı etkiyi bioder de gösteriyor. önemli olan bıraktıktan sonraki kalıcılığı.
karınca yumurtası yağı 2008de altın yılını yaşadı. irandan ithal etmeler, içine gaz yağı karışıtıp sahteleştirmeler, fiyatların 5-6 liradan 35-40 liralara fırlaması.. ve koca fiyasko.. artık ondan bahsedilmesi bile komik geldi...
düzgün bir klinikte iyi bir lazer cihazı ve işin ehli uzmanlarla kalın kıl köklerinden ancak kurtulabilirsiniz. (tabi hormonal bir bozukluğunuz da yoksa.)
lazer ve iğneli epilasyon dışında kıllardan kurtulma yöntemi görmedim henüz...

Son düzenleme:
Karınca yumurtasını duymadım ama zamanında annem aynı şeyi yarasa kanadı ile denemiş üzerimde. :) Heralde balkonda ölü bi yarasa bulmuşlar, komşu teyze de aklına girmiş. Koltuk altı için denemişler ve şu anda çok az tüy gibi çıkıyor. İlginç valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…