Müjde Artık Erkekler İçin de Doğum Kontrol Hapı Var!!!!!!

ferday

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
492
3
296
Balıkesir

Bilim adamları erkekler cinsel isteksizliğe yol açmayan doğum kontrol hapı geliştirdi

Kadınlardaki gibi günde bir defa alınan doğum kontrol hapı hormon içermediği için bir yan etkisi de bulunmuyor . Sadece ilacın içindeki bileşenler sperm kalitesini bozarak hamile kalınmasını önlüyor.

CDB 4022 ismi verilen doğum kontrol hapının ayrıca erkekler üzerinde uzun süreli bir etki yaratmadığı, ilacı kullanmayı bıraktıktan kısa süre içinde spermlerin yeniden üretici seviyeye ulaştığı belirtildi.

Sheffield Üniversitesi araştırmacılarından Allan Pacey , erkek doğum kontrol hapının hayvanlar üzerinde başarıya ulaştığı ve yakında erkekler üzerinde de denenmeye başlayacağını belirterek, “Ancak tek bir sorun var.

Unutkanlığıyla ünlü erkeklere acaba kadınlar her gün bu ilacı aldıkları konusunda nasıl güvenebilir”dedi.

Biraz zorlamayla b işi de halledeceğimize inanıyorum.Kadının fendi misaliyerimsenibenyerimseniben

Canım bende alacaklarını hiç zannetmiyorum...!Yok erkekler ilaç mı kullanırmış?Unuturlar zaten kesin!Nasıl güvenicez??:sm_confused:

Canım bende alacaklarını hiç zannetmiyorum...!Yok erkekler ilaç mı kullanırmış?Unuturlar zaten kesin!Nasıl güvenicez??:sm_confused:

İlaç bir çıksın piyasa bakalım ne olacak.Gerçekten böyle bir şey varsa kadının korunmasından erkeğin korunması daha mantıklı hem onlar da bir yan etki yapmıyormuş.

ewet aynen herşeyi kadınlardan bekliyolar birazda onlar korunsun bakalım nasıl oluyomuş

süper bişey bu kızlar artık rahatlıycaz ne zaman piyasaya çıkacakmış bu ilaç çıkınça haber verinde hemen alım yemeklerine falan koyalım kahveyede olur vallla nasıl iyi fikir demiii

Hiç sanmıyorum erkeklerin bunu kullanacağını birde sperm kalitesini düşüreceğini gözönüne alırsak hiiiiiç sanmıyorum.

bende kullanacaklarini hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiic sanmiyorum. kullansada bir gün icer besinci günü unutur sonra olan gene bize olur.biz böyle kendimiz icmeye devam edip kendimizi garentiye alalim bacilarim

şimdiye kadar "bize hap varda mı kullanmıyoruz?!" diyen tüm erkeklere müjdeee:))) özellikle de yan etkisi olmaması ya da ciddi olmaması,umarım çıkmaz daha sonra da, sevindirici bir haber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…