• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

müjde anneler! bebek yoğurdu çıkmış

Biricik

üç böcek bir çiçek
Kayıtlı Üye
22 Mart 2007
1.170
6
681
Antalya
arkadaşlar geçen bir alışveriş merkezine gittiğimde sütaşın babymix adında hazır yoğurdunu buldum.6 ay ve üzeri bebekler için . hemen alıp denedim. oğluşum çok beğendi. üstelik içinde herhangi bir katkı maddesi,koruyucu ve şeker yok. aksine vitamin ve minerallerle zenginleştirilmiş.evde yaptığım yoğurdu hiç tutturamıyordum oğluşumda pek severek yemiyordu. ama babymix i kesinlikle tavsiye ederim.

canım o çıkalı çok oldu. galiba sen yeni gördün:) ben de yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum babymixi,benim kzım da severek yiyor.evde tutturamıyordum her zaman hem böylesi daha pratik oluyor.ben de tavsiye ederim.

bu yoğurt inek sütünden mi yapılmış.inek sütüne alerjisi var da oğlumun.

bende 2 seferdir alıyorum normalde kendim yapıyorum evde ama evde yoğurt olmadığında kızım da bazen durmuyor hemen hazırda rahat oluyor elmalısını aldım ben bizim kızda sevdi

bebeğime 6.ayından 15.ayına kadar hergün 2 kutu babymix yedirdim.. yaklaşık 3-4 senedir var canım hadi bebişine iyi beslenmeler..

ben kendim yapıyorum güzelde oluyor ama yolculuklarda dışarıda kullanılır teşekkürler.

bende yediriyorum seviyorda kerata ayrıca annemle babymix i mayaladık ve tuttu kızlar haberiniz olsun hemde çok tatlı oldu

bu yoğurt inek sütünden mi yapılmış.inek sütüne alerjisi var da oğlumun.

canım sımdı ıcerıgıne baktım homojenıze ve pastorıze inek sütünden yapılmıs yazıyor zamanla gecıyormus arkadasımın bebegındede vardı bırkac kere yedırdıkten sonra daha olmamıs benım kızımda cok sevıyor :1closedeyes:

canım o çıkalı çok oldu. galiba sen yeni gördün:) ben de yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum babymixi,benim kzım da severek yiyor.evde tutturamıyordum her zaman hem böylesi daha pratik oluyor.ben de tavsiye ederim.

kaydirigubbakcemile3demekki ben yeni gördümkaydirigubbakcemile3

aman allahım 3-4 senedir varmı? ben gerçekten körmüşüm ayol.:roflol:

görmüşsündür deee dikkatini çekmemiştir artık alışverişe çıkınca herşeyi önce bebişlerimiz için inceliyor daha dikkatle bakıyoruz o yüzden yeni görmüşsündür....

valla ben evde yapıyorum..çokta güzel tutturuyorum..ama dediğiniz gibi dışarda olduğumuz zamanlarda alabilirim...

Ben hep evde yapıyorum yoğurdu.ama bugün dışarıdaydım ve almak durumunda kaldım.elmalısını aldım.oğlum bayıldı.

kutusu öyle canım.ben elmalısını oğluma yedirirken tattım.elmalı,tatlı yoğurt..ama çok güzell.hatta dibinde biraz kaldı onu da ben yedim..

o kadar güzel diyorsun yani:))cokacimcoook bende alayım oglusuma,hem bır yere gıderkende pratik bişey,iyi olur

her markette bulunmuyor ben migrosta buluyorum birde burda mopaş diye bir market var orda bulunuyor her yerde yok

Back