- 7 Ağustos 2010
- 8.167
- 17
ortada padişah olmadığına göre oturcam
padişahı olanlarıda gördük
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ortada padişah olmadığına göre oturcam
padişahı olanlarıda gördük
II. Selim maaş bağlattması için padişah olması lazım,o padişah olduğunda Hürrem sultan çoktan ölmüş yani oğlununu padişahlığını görememiş,hiç valide sultan olmamış yani..Şehzade Mustafa'nın öldürülmesinden sonra Mahidevran Sultan iyice gözden düştü. Yaşamının büyük bir bölümünü fakir olarak oğlunun mezarının bulunduğu Bursa'da geçirdi. Ancak Hürrem Sultan'ın ölümünden sonra Hürrem Sultan'ın oğlu padişah II. Selim Mahidevran Sultan'a maaş bağlattı ve oğlu Mustafa'nın türbesini yaptırttı.
Alıntı..
Hürremin oğlu bile annesinin şerrinden ne kadar korkmuşki , ancak annesi öldükten sonra mahidevrana maaş bağlatıp şehzadeye türbe yaptırmış.
artık halvet malvet yok kızlar,padişahımız macaristana gidiyor uzun sürede gelmez...tüm cariyeler .... neyse ya söylemiyim ceza alıcam yoksa
avatarın çok hoşşşşboşuna cariye eğitiminde erkek yasak demiyorlardı....
padişah sefere gittiğinde aldatılmasın diye zaarrr
abowww ne diyorum ben yaaa
hepten cozuttuk
bu akşam ne günüüüüüüüü
o resimleri istemiyoruz ressamları şikayet edelim
toplumsal ahlakımızı bozacak diziye saatler kaldı:86:
daha çok halvet istiyorum:121:hürrem padişahı nasıl köle yaptı öğrenmek istiyorum:113:
artık halvet malvet yok kızlar,padişahımız macaristana gidiyor uzun sürede gelmez...tüm cariyeler .... neyse ya söylemiyim ceza alıcam yoksa
bu akşam ne günüüüüüüüü