Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy şu bergüzarı hiç sevmiyorumm
Aklımız fikrimiz yüzükte hep yaaaa baksana 95 bin dolarmışşşş fiatııı...
Sülğmanlarımız alır o yüzüğü alır iki gerdan kırdıkmı bu iş tamam esencimmm :118:
Saadet Işıl Aksoy dahil olmuş diziye haberturkte okudum,bilginiz olsun
Bence de çok antipatik...
Saadet Işıl Aksoy dahil olmuş diziye haberturkte okudum,bilginiz olsun
ee normal ama yüzükte olması evet gerdan kırmamız lazımmm bide abidik gubidik bi isim takalım adamlara cilveli işveli bişey
balık gibi bakıyo
Yeni cariye olabilirrr güzel kız ama hele gözler yakıyor
şimdiden çalışmalara başlasak diyommm :79: kocam yüzükten önce bana nasır bantı almış eczaneden ucuza kapatıyom haspammmmm
yokk yokkk inek gibi bakıyor möööööö der gibi
hee benim aşkımda bana bulaşık eldiveni aldı tam elime göre yeşil hemde ,zümrüt gibim :
Yüzüğün çakması sanırım hepsiorada burada sitesinde 79 tl imiş
Ama ben almam 79tlya çakma hürrem kostümü alır fantezi ederim daha iyi :86:
Harem'e yeni transfer..
Güzel oyuncu diziye 9. bölümde katılacak ve senaryonun tansiyonunu artıracak.
Son dönemde polis başmüfettişi annesi İnci Aksoy ile Siirt’te kadın polis sayısını artırmak için yürütülen projeye destek vererek adından söz ettiren Saadet Işıl Aksoy, “Muhteşem Yüzyıl”ın kadrosuna katıldı. Aksoy, Kanuni’yi seks ve içki düşkünü gösterdiği iddiasıyla bir kesimin büyük tepki gösterdiği dizide Macar Victoria rolünü canlandıracak.
Aksoy, Halit Ergenç ve Meryem Uzerli’nin başrolünü oynadığı diziye 9. bölümde katılacak ve senaryonun tansiyonunu artıracak. Diziye zaman zaman konuk oyuncuların katılacağını belirten senaryo yazarı Meral Okay, “Saadet çok güzel bir kadın karaktere hayat verecek. Kadromuza zaman zaman bölüm oyuncularımız katılacak ama Saadet devamlı oyuncumuz olacak” diye konuştu.
(alıntıdır)
hee benim aşkımda bana bulaşık eldiveni aldı tam elime göre yeşil hemde ,zümrüt gibim :
Yüzüğün çakması sanırım hepsiorada burada sitesinde 79 tl imiş
Ama ben almam 79tlya çakma hürrem kostümü alır fantezi ederim daha iyi :86:
Harem'e yeni transfer..
Güzel oyuncu diziye 9. bölümde katılacak ve senaryonun tansiyonunu artıracak.
Son dönemde polis başmüfettişi annesi İnci Aksoy ile Siirt’te kadın polis sayısını artırmak için yürütülen projeye destek vererek adından söz ettiren Saadet Işıl Aksoy, “Muhteşem Yüzyıl”ın kadrosuna katıldı. Aksoy, Kanuni’yi seks ve içki düşkünü gösterdiği iddiasıyla bir kesimin büyük tepki gösterdiği dizide Macar Victoria rolünü canlandıracak.
Aksoy, Halit Ergenç ve Meryem Uzerli’nin başrolünü oynadığı diziye 9. bölümde katılacak ve senaryonun tansiyonunu artıracak. Diziye zaman zaman konuk oyuncuların katılacağını belirten senaryo yazarı Meral Okay, “Saadet çok güzel bir kadın karaktere hayat verecek. Kadromuza zaman zaman bölüm oyuncularımız katılacak ama Saadet devamlı oyuncumuz olacak” diye konuştu.
(alıntıdır)
ne işim olur çakmayla aynennnn ya bide 79 tl
Bence de çok antipatik...
4 tane ziyaretçi varrrrr:88::88:kızlarr o kızmı güzel hürremmi
ikiside aman aman güzel değil. daha ne güzel bayanlar var dizide oynatabilecek.. hürrem sevimli çok güzel olmasada. bu kızın sadece gözleri güzel...