- 7 Ağustos 2010
- 8.167
- 17
'sen kimmsinnn' didi:82:
bana öle biri dicek padişah madişah dinlemem yalatırım tokadı anlının kabağına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
'sen kimmsinnn' didi:82:
bana öle biri dicek padişah madişah dinlemem yalatırım tokadı anlının kabağına
teşekkürler canım
[video=youtube;JWEr1YIzvtA]http://www.youtube.com/watch?v=JWEr1YIzvtA[/video]
bıyır canım..:82:
Arkadaslar bu dizide bayildigimiz mücevherler var ya,gercekmis.Ben imitasyon zannediyordum.72 parcalik Hürrem koleksiyonunun degeri 1,5 milyon dolarmis.En bayildigimiz parca olan Kanuni'nin yapıp Hürrem'e hediye ettiği yeşil taşlı yüzüğün fiyatı 95 bin dolar.
Bu mücevherleri sette 4 kisi koruyormus.Hergün sete bu 4 kisi götürüp getiriyormus.
ama muhteşemler yaaa bizim bu yüzüklerden takmamız hayal desene sevgilisi olmayan arkadaslarım kanuni arayacaksınız kızlar bu yüzükten takmak için bizim gibi sevgilisi olanlarda filmlerde izler sadece
Valla bunlari takabilmek icin cooook zengin bir koca bulmak lazim.Baksana sadece bir yüzük 95 bin dolar.Hadi kizlar zengin koca arayin da Hürrem'in yüzügünden aldirtin.Biz kacirdik maalesef bu firsati
Valla bunlari takabilmek icin cooook zengin bir koca bulmak lazim.Baksana sadece bir yüzük 95 bin dolar.Hadi kizlar zengin koca arayin da Hürrem'in yüzügünden aldirtin.Biz kacirdik maalesef bu firsati
Yok yahu! Geçen gün TVde gösteriyodu. O yüzüğün gerçeği yokmuş.Yani dediğin gibi dizideki gerçekmiş ama kuyumcularda benzeri yokmuş. Ama çakmaları yok satıyomuş.
Fiyatı da 16TL... Zengin kocaya gerek yok yani.. Tek taşımı kendim aldım hesabı..
Halit ve bergüzar çiftinin "canımmmm" kelimesini söyleyiş biçimleri çok komik ya.. çok yapmacık geliyorlar bana.. "ben senin amcanım" diyesim geliyor her seferinde
O yüzük süper süper