kızlarr bugün şu meşhur kitap '' Moskof cariye hürrem'' i bitirdim.İnanamadım ya kadın ne akıllı ne kurnaz ne düzenbazmış...herzaman kadınlardan korkacaksın yane bunu bikez daha anladım ama eğer bu kitap gerçeklere yakınsa kızlar
1:şok şok şok hürrem kitapta sülümanı aldatıyorrrr bir gece sevgilisiyle oluyor sonra adamı öldürtüyor konuşmasın diye ertesi günde sülümanla halvete giriyor ve sonra hamile kalıyorama kendide dahil kimden olduğunu bilmiyor kimse tek bilinen ne huyu ne suyu sülümana benzemiyo bu çocuğun (sarı selim)
2:diğer bi şok osmanlıda kadınlar bi çoğu lezbiyenmişve bikaç defa hürremde bu tarz ilişkilere giriyor.sırf çıkarları uğruna kesinlikle okumanızı tavsiye ederim
hayal dünyası baya bi genişmiş yazarınkızlarr bugün şu meşhur kitap '' Moskof cariye hürrem'' i bitirdim.İnanamadım ya kadın ne akıllı ne kurnaz ne düzenbazmış...herzaman kadınlardan korkacaksın yane bunu bikez daha anladım ama eğer bu kitap gerçeklere yakınsa kızlar
1:şok şok şok hürrem kitapta sülümanı aldatıyorrrr bir gece sevgilisiyle oluyor sonra adamı öldürtüyor konuşmasın diye ertesi günde sülümanla halvete giriyor ve sonra hamile kalıyorama kendide dahil kimden olduğunu bilmiyor kimse tek bilinen ne huyu ne suyu sülümana benzemiyo bu çocuğun (sarı selim)
2:diğer bi şok osmanlıda kadınlar bi çoğu lezbiyenmişve bikaç defa hürremde bu tarz ilişkilere giriyor.sırf çıkarları uğruna
kesinlikle okumanızı tavsiye ederim
mımar sınan sulumanın kızı mıhrımaha tutulacak yaaaaaa:82::82:Meral Okay, Habertürk'te Tarihin Arka Odası'na konuk oldu. Meral Okay bu sezon içinde Muhteşem Yüzyıl'a yeni bir karakter geleceğinin müjdesini verdi. "Gritti" adını taşıyan Venedik Kralı'nın gayrimeşru oğlu, dizide Kanuni ve İbrahim Paşa'ya siyasi danışmanlık yapacak. Beyoğlu'na adını veren kişi olarak tanınan Gritti, uzun bir süre dizi içinde yer alacak.
Okay, gelecek sezon Mimar Sinan ve Barbaros Hayrettin Paşa'nın da senaryoda yer alacağını açıkladı.
hayal dünyası baya bi genişmiş yazarın
anne sarışın renkli gözlü anneye benzeyemez mi coçuk, babaya mı benzemesi lazım mutlaka,çok saçma....
sanmıyorum dizi de öyle bişey yapacaklarını inş. yapmazlarya tabıkı anneyede benzeyebılır ama tek benzeyende bu selim oluyomuşkıtaptaki hurremde dogurdugunda ve sonrasında sevgılısıne benzetıyo çocugu ve onun gecmesını ıstemıyor tahta. beyazıtı padısah yapmak ıcın ugrasıyor lakin beyazıttan önce kendı ölüyor selim çıkıyor tahta:44:
bakalım ızleyelım ve gorelım kımın hayal dunyasına gore yazılacak dızının gıdısatı sülümanımı aldatmasınlar yaaa zaten sefmıom gacıları
kızlarr bugün şu meşhur kitap '' Moskof cariye hürrem'' i bitirdim.İnanamadım ya kadın ne akıllı ne kurnaz ne düzenbazmış...herzaman kadınlardan korkacaksın yane bunu bikez daha anladım ama eğer bu kitap gerçeklere yakınsa kızlar
2:diğer bi şok osmanlıda kadınlar bi çoğu lezbiyenmişve bikaç defa hürremde bu tarz ilişkilere giriyor.sırf çıkarları uğruna
ya tabıkı anneyede benzeyebılır ama tek benzeyende bu selim oluyomuşkıtaptaki hurremde dogurdugunda ve sonrasında sevgılısıne benzetıyo çocugu ve onun gecmesını ıstemıyor tahta. beyazıtı padısah yapmak ıcın ugrasıyor lakin beyazıttan önce kendı ölüyor selim çıkıyor tahta:44:
bakalım ızleyelım ve gorelım kımın hayal dunyasına gore yazılacak dızının gıdısatı sülümanımı aldatmasınlar yaaa zaten sefmıom gacıları
bende annamıyorum osmanlı kadınlarla EWLENIP SAF OSMANLI SEHZADELERLE NIYE DEWAM EDILMEMIS YABANCI CARIYELER KISIRLASTIRILABIRDİYANİİ
hürremin sevgilisibu adam hurremın kardesımıı kankısımı annamadımmmm:82::82:
bende annamıyorum osmanlı kadınlarla EWLENIP SAF OSMANLI SEHZADELERLE NIYE DEWAM EDILMEMIS YABANCI CARIYELER KISIRLASTIRILABIRDİ