Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232

bız hatıceden bıkmıstık aglıyo dıye bı de ablası cıktıııııııııııı

hayal dünyası baya bi genişmiş yazarın

anne sarışın renkli gözlü anneye benzeyemez mi coçuk, babaya mı benzemesi lazım mutlaka,çok saçma....

mımar sınan sulumanın kızı mıhrımaha tutulacak yaaaaaa:82::82:

hayal dünyası baya bi genişmiş yazarın

anne sarışın renkli gözlü anneye benzeyemez mi coçuk, babaya mı benzemesi lazım mutlaka,çok saçma....

ya tabıkı anneyede benzeyebılır ama tek benzeyende bu selim oluyomuş kıtaptaki hurremde dogurdugunda ve sonrasında sevgılısıne benzetıyo çocugu ve onun gecmesını ıstemıyor tahta. beyazıtı padısah yapmak ıcın ugrasıyor lakin beyazıttan önce kendı ölüyor selim çıkıyor tahta:44:

bakalım ızleyelım ve gorelım kımın hayal dunyasına gore yazılacak dızının gıdısatı sülümanımı aldatmasınlar yaaa zaten sefmıom gacıları

sanmıyorum dizi de öyle bişey yapacaklarını inş. yapmazlar
her ne kadar ciddiyeye alarak izlemesemde çoçunluğuna sadece kurgu gözüyle baksam da böyle bişey yazarlarsa bir daha izlmem bu diziyi

Yaa kitabı okuyunda neler yazdığını söylemeyin. Ben daha okuyamadım çünkü derslerim var açıköğretim oluyorum son senem bu sene ve o kitabı alırsam bitirmeden bırakmam gördüm birçok yerde ama almadım. Zor tutuyorum kendimi 6 hafta sonra alıp okucam ve merakla okumak istiyorum ayrıca dizi açısından böyle merak ederek izlemek istiyorum. Hem kitapta yazanlar birebir dizide olmayabilir. Bir isyan olacakmış dizide ve onun kaç kitap karıştırmış, kaç kişiye danışmış tüm gerçekliğiyle anlatmak için. Eğer resmi kayıtlarda bu aldatma yoksa dizi de geçeceğini sanmam..

hürremin aldattığını bilmem ama çocukların yani padişahların anne tarafı hep yabancı..dolayısı ile sarışın mavi gözlü olması normal..
hatta şimdi yaşayan osmanlı hanedanına bile bakıldığında, fiziki tipleri kara kaş kara göz falan değiller, hepsi avrupai tipli..en yaşlı hanedan üyeleri bile böyle..hadi ,gençler yabancılarla evlenerek kırılmış olabilirler ama yaşlıları da böyle..

Bu kitabi bende cok merak ediyorum.bulursam alip okuycam insallah.

amanın desenize sülümanda boynuzlanmış bende merak ettim kitabı

Haremden saltanata giden tehlikeli yolda yürüyen bir kadın.
Hürrem, tarihi gerçekler ve kimi gerçek karakterler kullanılarak kurgulanan bir roman ve yazarımız Demet Altınyeleklioğlu, kendi hayalgücünün ürettiği müthiş bir Hürrem hikayesi anlatırken, 16. Yüzyılın saray atmosferine, kokusuna, rengine, dokusuna ve duygusal haritasına da yeniden hayat veriyor 16. yüzyılın özellikle ilk yarısına hiç kuşkusuz

alıntıdır...

Hürrem Sultan'ın yaptıkları da ortada, ona yapılanlar da ortada...
Çevremde hep nefretle bahsediliyor ondan ama onun yerinde kim olsa aynı şeyleri yapardı,,,
yapmazsa da ya satılır giderdi ya da diğer gacılar gibi ömrünün sonuna kadar belki bir gün
halvet yüzü görürüz diye beklerdi.
Hürrem Sultan'ın aklına hayran olmamak elde değil ve bence sonuçları ne olursa olsun ne
yaptıysa çookkk da iyi yaptı. Adaletli geçinen(?!) Osmanlımız da iyi bir ders aldı...

insanın yanında sülüman olcak lezbiyen olacaksn pehh laf
sarayda tatminsiz kadınlar bu yola başvurmuştur
zaten hadımlar,cariyeleri oral yolla tatmin ederlermiş

bende annamıyorum osmanlı kadınlarla EWLENIP SAF OSMANLI SEHZADELERLE NIYE DEWAM EDILMEMIS YABANCI CARIYELER KISIRLASTIRILABIRDİ

bende annamıyorum osmanlı kadınlarla EWLENIP SAF OSMANLI SEHZADELERLE NIYE DEWAM EDILMEMIS YABANCI CARIYELER KISIRLASTIRILABIRDİYANİİ

bende annamıyorum osmanlı kadınlarla EWLENIP SAF OSMANLI SEHZADELERLE NIYE DEWAM EDILMEMIS YABANCI CARIYELER KISIRLASTIRILABIRDİYANİİ

Nasıl bir mantıkdır bu Allah aşkına:26:
Biz cariyelere hayvan muamele yapılmasını kınıyoruz siz kısırlaştırmaktan bahsediyosunuz pes doğrusu.
Madem öyle yabancı hatunları zorla alıp getirmesinler saraya bu sorun da kökten çözülsün...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…