Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hürrem daha fazla kılo alırsa artık hürremcı olmucam valla yuvarlasan top olacak yakında:122:

meryem üzerli çok güzel rol yapıyor ve çoksempatik bu yüzden hoş geliyor bence.bi de şivesi çok güzel.

sanırım hürrem nikah isteyecek yakında:)
saraya gelmeme sebebide bu olabilir mi acaba
bu arada bencede hürremin her hali hoş
kadın bana kilolu dahi gelmiyor bilakis
japon paluğu gibi
kımıl kımıl bayılıyorum

ya eski osmanlı resimlerine bakıyorum tasvir edilen kadınlar hep böyle balık etli filan
hürrem o zamanın fiziğine boyuna endamına sahip bence
zayıf olma modası son 20 yıla filan ait bi şey
hem mahi devran zayıfta noluyor ki çok itici ve gıcık hele şöyle hürreme bir şey olunca pis pis sırıtışı yok mu suratına patlatasım geliyor bir tane!!!

İnşallah bundan sonra bildiğimiz esas Hürrem Sultan'ı görürüz.Mahidevran'a çok benzer şekilde duygusal davrandığı zamanlar oldu çünkü dizide.

Merhaba..

Bu tür başlıklar içerikde ki dizi hakkında ki yorumlarınız,düşünceleriniz yada eleştirileriniz içindir..

Özellikle bu başlık altında(bir kaç başlık da dahil) çok sayıda ki mesaj,dizinden uzak ve geyik içerikli mesajlardır.

Geldim,gittim,gördüm,baktım vs vs..Bunların dizi ile ilgisi yok sizler de taktir edersiniz..Bu mesajlar tamamen konu dışıdır ve başlığa ki bişey katmıyor.

Bu tür sohbetleriniz için lütfen Geyik başlığın da paylaşım yapınız..Hürrem adlı bir geyik başlığı açınız hem burda ki dizinin içeriği bozulmasın hem de diziyi takip edenler bu tür mesajları okumak zorunda kalmasın..

Ayrıca lütfen forum da hangi konu olursa olsun asla bir kaç kişinin tekelinde değildir..Konular üye olan herkese açıktır ve yorum yapma özürgürlükleri vardır..

Bu konuyu daha fazla açmadan gereken mesajı verdiğimize inanıyorum..

Editör arkadaşım lütfen konu içinde ki yukarda bahsettiğim Konu Dışı mesajları Deneme Tahtasına alabilir misin?
Ve konu dışı(sohbet) mesajlar yazıldığında bilgilendirilme yapılsın ki biz de uyarımızı yapalım..

Teşekkürler..
Kolay gelsin..

bildiğim kadarıyla bir yere para yardımı yaptırmak istiyecek cariyelerin parası kabul edilmiyecek oda süleymana söyliyecek süleymanda onu azad edicek sonra bir gece onu hareme çağıracak veeee hürrem ben artık cariye değilim o artık bana mahrem gelemem diyecek sonrada süleyman nikahıı kıyacak

Osmanlı imparatorluğunda ilk kez haremden bir cariyeye nikah kıyılmıştır ve oda haseki olmuştur..yani Hürrem Sultan'a..

dızının basını hatırlarsanız hurremın amacı devletı yıkmaktı sonra asık olsu falan ama yıne de bence haın

Meral Okay, Habertürk'te Tarihin Arka Odası'na konuk oldu. Meral Okay bu sezon içinde Muhteşem Yüzyıl'a yeni bir karakter geleceğinin müjdesini verdi. "Gritti" adını taşıyan Venedik Kralı'nın gayrimeşru oğlu, dizide Kanuni ve İbrahim Paşa'ya siyasi danışmanlık yapacak. Beyoğlu'na adını veren kişi olarak tanınan Gritti, uzun bir süre dizi içinde yer alacak.

Okay, gelecek sezon Mimar Sinan ve Barbaros Hayrettin Paşa'nın da senaryoda yer alacağını açıkladı.

hürremle sülüman o kadar hasret kaldılarki üç gün çıkamazlar odadan mahide çıldırır zaten uyuzlaştı iyiyce

kızlarr bugün şu meşhur kitap '' Moskof cariye hürrem'' i bitirdim.İnanamadım ya kadın ne akıllı ne kurnaz ne düzenbazmış...herzaman kadınlardan korkacaksın yane bunu bikez daha anladım ama eğer bu kitap gerçeklere yakınsa kızlar
1:şok şok şok hürrem kitapta sülümanı aldatıyorrrr bir gece sevgilisiyle oluyor sonra adamı öldürtüyor konuşmasın diye ertesi günde sülümanla halvete giriyor ve sonra hamile kalıyorama kendide dahil kimden olduğunu bilmiyor kimse tek bilinen ne huyu ne suyu sülümana benzemiyo bu çocuğun (sarı selim)
2:diğer bi şok osmanlıda kadınlar bi çoğu lezbiyenmiş ve bikaç defa hürremde bu tarz ilişkilere giriyor.sırf çıkarları uğruna

kesinlikle okumanızı tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…