Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Amaniiinnn yoksam yoksammm bizzz........... :18::18::18::18::18::18:

Ben de insanım, ben de rüyamda artık sadece kocamı görmek istiyorum, canıma tak etti
Allahım nerden gördüysem pargalıyı rüyamda, sizin de adınız çıktı "kızlar sürekli başka erkekleri görüyormuşsunuz" diye

zebuuuşş,ne didi sülüman hürreme;
beni çokh mu sefdin hürrem?
hürrem;
çookkhhh seviyorrrr..

nifes nifese bööle

çok aşıklar kiiii

Sorma ya sürekli görüyoruz, her gece her gece...Hatta hocaya gidicez toplaşıp rüyamızda kocamızdan başkasını görmiyelim diye Acaba sorunumuz nedir? Bizi aydınlatır mısınız? :86:

sen $imdi dalgami gectin yoksa benim yaptigim $akaya karsilik $akami yaptin?ne demek istiyorsun?

Alla alla nerden belli bizim de ara ara görmediğimiz alakasız alakasız bööleee.....
normel şeyler bunlar azelyam üstadım,takılmayalım,bis halvete gelelim

ayy hürrem gitti yeni hürrem geldi diyor ve mahinin eteğini öperken sülüman onu görüyor mahiye saygı gösterdiğini görünce bir kat daha artı bence sevgisi.

ben müthiş şeler görüyom meselaa
irfan değirmeninin pantolonunu bile indirdim:98::98:nesse yalnız ddeğilm

ya kizlar siz sürekli dizilerden birilerini rüyanizda görüyormussunuz,ben rüyalarimda böyle seyler hic görmüyorum.gerci düsünüyorumda görmek istedigim zaten kimsede yokkocacimdan baska...

sen $imdi dalgami gectin yoksa benim yaptigim $akaya karsilik $akami yaptin?ne demek istiyorsun?

sen şaka mı yapmıştın ki arkadaşım?:44:

Hürrem'in sarayda yaptıkları ve yapacakları şöyle özetlenebilir;

"..ben yaptıklarımın hepsini sizden öğrendim..elime ne yaptınız ki yüzünüze onu süreyim..ben hepsini arşivliyorum attığınız kazıklara hepiniz teker teker oturacaksınız.."

kankaların gülüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…