Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
hadi amaa eğleniyoruz yaaa :92:
nerde kalmıştık..

hürrem;
''elbet yüzüm gülecek ama şimdi değil.. mahidevran da benim eteğimi öptüğü zaman..
hürrem,başka bir hürrem olacak...''

''beni bu kadar çok mu sevdin?''

''çokkhh seviyorrr''

Herkesin secimi favorisi ayri
su hürrem icin kavga etmeye degmez bence
seven sever sevmeyen sevmez ben sevmiyorum mesela
yasasin mahiii
gönlümün sultanii o benim

Ben diziyi başından beri izlemedim,pargalı ile Hürrem arasındaki gerginlik nedir,neden sevmiyorlar birbirlerini?
pargalı neden mahidevranı destekliyor?
Bu arada benim favorimde Hürrem sultan :)
mahidevranı görsel olarak hürrem kadar güzel bulmuyorum
valide sultanda güzel,sonra cariyelerdende bikaç güzel hatun var.
Kanuninin hürreme yazdığı bazı şiirleri okudum çok etkileyici,
insan sevdiğinden daha ne duymak isterki
ama ne hürremin nede mahidevranın yerinde olmak istemezdim:)
zor aşk yaşıyorlar ...

Hürrem'de tüm entrikaları onlardan öğrendi. Yapmadılarını bırakmadılar. Zehirlediler, dövdüler,yüzüğünü çaldılar, iftira attılar. Taş olsa çatlar yaa.. Demekki sarayda bunları yapıp güçlü olacaksın diye düşünüp o da aynısını yapıyor. Hep Mahi'nin yaptıkları saklandı. Oysa ki bir cariye onlar yüzünden öldü boğdular. Hem Gülnihal'e yaptığı hiç doğru birşey değildi ancak sırf Kanuni'yi sevdiği ev paylaşamadığı için yaptı. Mahi de neler neler yaptı. Eğer Sülüman yüz çevimeseydi biraz yüz bulsaydı daha neler neler yapardı. Bir de Hürem tek başına mücadele ediyor ama Mahi'nin yanında Valide, Pargalı herkes var ve onu koruyor. Valla Hürrem hepsine bedel nasıl da cenk edecek onlarla ve kazanan olacak. Tabii ki sonradan taht kavgası başlayınca daha politik olacak ama o zamanın şartları öylemiş eğer Mahi Hürrem'in yerinde olsaydı ve onu şehzadesi sonradan doğsaydı o da ilk şehzadeyi ortadan kaldırmak isterdi ki kendi oğlu çıksın tahta diye..

Ne alaka Ben daha geçen pargalıyı öptüm, ben kocama değilde pargalıya mı aşığım :86::86:Bi rüyamda da polisler beni lafla taciz ediyorlardı, polis mi düşünüyom yoksam bu benim fantezim mi Adı üstünde rüya, rüyada hiç tahmin etmediği kişileri görebilir insan..
Haftalar sonra Sülüman-Hürrem aşk-ı derun Halvettttt

ya kizlar siz sürekli dizilerden birilerini rüyanizda görüyormussunuz,ben rüyalarimda böyle seyler hic görmüyorum.gerci düsünüyorumda görmek istedigim zaten kimsede yokkocacimdan baska...

mahiiiiiiiiiiiiiiiiii duydum kiiii kapıda bacada kalmışsınnnnnnnnnnn

o kapıda bacada bile kalamasın inşallahhhhh

oh beee saptamaların güselliğine bak

rüya konusuna tamamen katılıyorum..
elde ayakta olmayan şeyler bunlar :82:
gereksiz anlam yüklemek,çok anlamsız olur..

ya nerelerdesin sen,denk gelemiyoruz bi türlü halvetlü üstadım

ya kizlar siz sürekli dizilerden birilerini rüyanizda görüyormussunuz,ben rüyalarimda böyle seyler hic görmüyorum.gerci düsünüyorumda görmek istedigim zaten kimsede yokkocacimdan baska...

Sorma ya sürekli görüyoruz, her gece her gece...Hatta hocaya gidicez toplaşıp rüyamızda kocamızdan başkasını görmiyelim diye Acaba sorunumuz nedir? Bizi aydınlatır mısınız? :86:

Ben sizi okuyom merak etme, hep buralardayım çaktırma gülüm. Bu çarşamba halvet var çok helecanlıyım :86:

Sorma ya sürekli görüyoruz, her gece her gece...Hatta hocaya gidicez toplaşıp rüyamızda kocamızdan başkasını görmiyelim diye Acaba sorunumuz nedir? Bizi aydınlatır mısınız? :86:

Amaniiinnn yoksam yoksammm bizzz........... :18::18::18::18::18::18:

allam ya öldüm gülmekten yazdıklarınızı okurken
keşke bbende olsam keşkeolm şimdi nassı alıntı etcem
Ayy içim şişti hee hürrem mahinin eteğiiniöptüama az kaldı
hüreem sabret kankAmahiyi köpek etcen :118: dötünnü öptürcen
pargalı allan cezasıseni sefmiycem:2:hürremimize kötülük hee
piyasada irkek mi yok olm:82:kankamı üzeni silerm
her ne kadar edeleli,bronz tenl,baksırlı hAyal etsekte bittin olm
son olarak off o ne ataşlı öpüşmeydi diyorum
nihayet hAlvet görcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…