HahaHiç glüesim yoktu. Gece gece bizi eğlendirdiğiniz için teşekkürler
hadi amaa eğleniyoruz yaaa :92:
nerde kalmıştık..
karüzmatük pargalımda
hadi, sürekli ondan bahsedelim..:86::86:
peki madem, sizin güzel hürreminiz, Rüyasında neden eski sefkilisini görüyooo..hııı..neden neden?.
Sülümanını politikadan sevmemiş olsa, rüyasında görmezdi bi kerem..
Hiç Mahi rüyasında eski kırıklarını görüyor mu?:80:nabeeer..
mahiiiiiiiiiiiiiiiiii duydum kiiii kapıda bacada kalmışsınnnnnnnnnnn
Hürrem'de tüm entrikaları onlardan öğrendi. Yapmadılarını bırakmadılar. Zehirlediler, dövdüler,yüzüğünü çaldılar, iftira attılar. Taş olsa çatlar yaa.. Demekki sarayda bunları yapıp güçlü olacaksın diye düşünüp o da aynısını yapıyor. Hep Mahi'nin yaptıkları saklandı. Oysa ki bir cariye onlar yüzünden öldü boğdular. Hem Gülnihal'e yaptığı hiç doğru birşey değildi ancak sırf Kanuni'yi sevdiği ev paylaşamadığı için yaptı. Mahi de neler neler yaptı. Eğer Sülüman yüz çevimeseydi biraz yüz bulsaydı daha neler neler yapardı. Bir de Hürem tek başına mücadele ediyor ama Mahi'nin yanında Valide, Pargalı herkes var ve onu koruyor. Valla Hürrem hepsine bedel nasıl da cenk edecek onlarla ve kazanan olacak. Tabii ki sonradan taht kavgası başlayınca daha politik olacak ama o zamanın şartları öylemiş eğer Mahi Hürrem'in yerinde olsaydı ve onu şehzadesi sonradan doğsaydı o da ilk şehzadeyi ortadan kaldırmak isterdi ki kendi oğlu çıksın tahta diye..
Ne alakaBen daha geçen pargalıyı öptüm, ben kocama değilde pargalıya mı aşığım :86::86:Bi rüyamda da polisler beni lafla taciz ediyorlardı, polis mi düşünüyom yoksam bu benim fantezim mi Adı üstünde rüya, rüyada hiç tahmin etmediği kişileri görebilir insan..
Haftalar sonra Sülüman-Hürrem aşk-ı derunHalvettttt
ya kizlar siz sürekli dizilerden birilerini rüyanizda görüyormussunuz,ben rüyalarimda böyle seyler hic görmüyorum.gerci düsünüyorumda görmek istedigim zaten kimsede yokkocacimdan baska...
o kapıda bacada bile kalamasın inşallahhhhh
oh beee saptamaların güselliğine bak
rüya konusuna tamamen katılıyorum..
elde ayakta olmayan şeyler bunlar :82:
gereksiz anlam yüklemek,çok anlamsız olur..
ya nerelerdesin sen,denk gelemiyoruz bi türlü halvetlü üstadım
Sorma ya sürekli görüyoruz, her gece her gece...Hatta hocaya gidicez toplaşıp rüyamızda kocamızdan başkasını görmiyelim diyeAcaba sorunumuz nedir? Bizi aydınlatır mısınız? :86: