Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
ayyyy dönecekkk hürremmm bu kız görmüşse neden ötemedi bee

olay budur işte osmanlıda kadın olmak zor iş:26:

düşünsene halvete gırmek için sıra bekliceksin:44:,bide çocuk için çaba sarfedeceksin:44:,sonra o çocuk ya ölecek yada öldürülecek şansın varsa şehzade anası olur ömrü billah saraya kurulursun yok ölürse çocuk dışlanırsın ya hizmetkar olursun yada saraydan gönderılırsın.öff zor iş beaa heç bana gore degıl iyiki bu zamanda yaşıyoruz valla

Ayşe'nin ölümünü gördüm diyen bir cariye çıktı..YAŞASIN ....Hürrem kurtuluyor inşallah.Bu da bir oyun değilse tabii..Birileri konuşturup Hürrem yaptı ben gördüm demez inşallah...

Ayşe'nin ölümünü gördüm diyen bir cariye çıktı..YAŞASIN ....Hürrem kurtuluyor inşallah.Bu da bir oyun değilse tabii..Birileri konuşturup Hürrem yaptı ben gördüm demez inşallah...

yok yok bence oyun değil yani inşallah değildir,hurrem gıderken o kız uzgun uzgun bakıyodu ztn o kızı gostermışlerdı demek korktu soylemedı şimdi oda uzuldu soyluyo hurrem donsunde nasıl olrsa olsn :13:

kızlar biticekmi birazdan :26: bu kız bari sölese yaa nasıl beklicem gelecek bölümü benn

birde perşembe halveti varonun için savaşırsın.

yok yok bence oyun değil yani inşallah değildir,hurrem gıderken o kız uzgun uzgun bakıyodu ztn o kızı gostermışlerdı demek korktu soylemedı şimdi oda uzuldu soyluyo hurrem donsunde nasıl olrsa olsn :13:

Ben'de öyle düşünüyorum ama öyle dolaplar dönüyor ki korkuyorum doğrusu.

yalancı pargalıya götürdüler kızı,gene saklıcak gerçeği ooooffffffffff

aaaa ben kaçırmışım ne didi ne didiii :26:

mahi dediki hatıce hurreme ınanıyo onun gıtmesıne engel olucak dıye ço korktum
pargalıda dedı ki bende hurremın suçsuz olduguna ınanıyorum ama gıtmesı kalmasından daha hayırlıymış dedı..ama bakalım pargalı ınanmadıgı halde engel olmaya da çalışmadı..ben gordum dıyen hatun hadı goster kendını canoo

canım benim ya çocuklarından da ayırdılar
sonra hürreö niye kötü
hürremi hirremin çocuğunu öldürmeye çalışan mahi cadısı da baştacı
yok yok çok sinirlendim bugün

bak gülnihal de görmüş kızın kalktıgını iyi oldu bu ama kım oldugunu görmemişşşş tuhh :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…