Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
mahi kendi elleriyle nasıl bi güçle yaptı anlamadım bu ağzını burnunu dağıtma olayını pislik :KK47::KK47::KK47:

hürrem de az değil ama 'en yakın arkadaşın' sana bunu yapar mı???????????
yani bu farklı bi duyguyla yapıldı kanımca..

bence ikiside aynı duyguyla yaklaştı olaya...biri 10 yıldır sadece kendinin olmuş bir adamı bir kadına kaptırmak hissiyle diğeri de bencillikle yaklaştı olaya.arkadaşı kendi isteğiyle gitmedi buna açıklık getirelim.Hünkar istedi hiç kimse yok demedi diyemedi değilki gülnihal desin...mazallahh boyun giderdi.
Hürrrem ''dağdan geldi bağdan kovmak istercesine'' mahiyi devredışı bırakma planlarına girişti.sadece mahiyimi bütün cariyeleri kendini yırtıyordu gacı ''sülüman sadece benim,benim olmalı sülüman sadece benim'':KK47:

pargalı anladığı halde hürremin suçsuz olduğunu,fenalık ediyo ona gene de..
böyle yaparsa hakediyo o da ölmeyi ilerde bi gün :KK53::KK53::KK53:

hürreme malum oldu geldi gerçekten leo mudur nedır.
yanlızzz gerçek ortaya çıktıgında bunların hepsı yerın dıbıne geçıcek :63: :63:
ayyy nıgarr ağlama benıde ağlatıcaksın :KK5: hurrem gıtme kızz :KK43:

bence ikiside aynı duyguyla yaklaştı olaya...biri 10 yıldır sadece kendinin olmuş bir adamı bir kadına kaptırmak hissiyle diğeri de bencillikle yaklaştı olaya.arkadaşı kendi isteğiyle gitmedi buna açıklık getirelim.Hünkar istedi hiç kimse yok demedi diyemedi değilki gülnihal desin...mazallahh boyun giderdi.
Hürrrem ''dağdan geldi bağdan kovmak istercesine'' mahiyi devredışı bırakma planlarına girişti.sadece mahiyimi bütün cariyeleri kendini yırtıyordu gacı ''sülüman sadece benim,benim olmalı sülüman sadece benim'':KK47:

lakin mahidevran ayşeyi de dövseydi o zaman???
nasıl sadece kendininmiş 10 yıl boyunca sülüman,yok öyle bişey canım

ayyy bak gulnıhalde gidiii kader arkadaşıyız dedi yaa....sen gıtme kıs kime bakcek süklüm aga melül melül offf:KK53:

karar verdim,mahiyi seviyo koruyo diye,haksızlığa yalana göz yumuyo diye pargalıyı hiiiiçççç sefmiyorum ben :63::63::63:

kitapta yazii bacım ben bilmez :KK53:500 yıl öncesini ben kitapların yalancısıyım.10 yılda tabiki suluman baska carıyelerlede olmuş ama hürrem kadar devamlılıgı olan,şehzadeler doguran,sulumanın ustune tıtredıgı,tek gecelık olmayan olmamış.tek gecelıkmiş yane.ayşede öle bir cariyeydi rahmetli.zaten dızınınde ılk bolumunde felandı halvete gırdıgı,bı dahada gırmedı bıldıgım kadarıyla:KK53:

kitapta yazii bacım ben bilmez :KK53:500 yıl öncesini ben kitapların yalancısıyım.10 yılda tabiki suluman baska carıyelerlede olmuş ama hürrem kadar devamlılıgı olan,şehzadeler doguran,sulumanın ustune tıtredıgı,tek gecelık olmayan olmamış.tek gecelıkmiş yane.ayşede öle bir cariyeydi rahmetli.zaten dızınınde ılk bolumunde felandı halvete gırdıgı,bı dahada gırmedı bıldıgım kadarıyla:KK53:

boşver canım sıkmayalım canımızıı :KK70:

X