Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Megi'm çok sağolasın bitanem yaaa şimdi izledim harika ötesi aşk filmi,
hele yağmur altındaki sahne süperrr:KK52::KK16:
ne büyük aşkk ahh ahhh varmıdır böyle aşklar şimdiki erkeklerde malesef iş yok böylesine bağlı bir erkek bulmak çok zor...
valla o kadar çok duygulandım ki izlerken filmin sonunda gözyaşlarımı tutamadım:KK43:
meleğim tavsiyen için tekrar teşekkürler cnmsn:KK16::KK19::KK48::KK71::KK70::KK54:

leydimm,rica ederim ve beğenmene sevindim bitanem :KK70:
gerçekten çok tutkulu bir aşk filmi..
bende çok kez seyrettim ve her seferinde duygulanırım :KK69::KK43:

O dönemin şartlarıyla böyle bir şeyi aklının ucundan bile geçirmemiştir diye düşünüyorum. Ama kim bilir belkide olmuştur. :44: Hürrem Sultan sonuçta Rusmuş ve belkide 2. selim anasına çekmiştirde sarı saçlı renkli gözlü olmuştur. :KK9: Aaaaa çocuk anasına çekemezmi canım :KK52:

Diziye gelicek olursak bence fragmandaki görüntüler rüya. Çünkü hiç bir resmi kaynakta bu iddianın doğruluğu hakkında bir bilgi olmadığı gibi ihtimali hakkındada bir bilgi yok. Bu dizinin senaryosunun resmi kaynaklara uygun olarak yazıldığını sadece harem diyaloglarının harem olaylarının herhangi bir resmi kaydı olmadığı için bunların kurgulandığını okumuştum. Yani aldatma mevzusunu dizide kullanacaklarını hiç sanmıyorum. Doğruluğu olmayan bir olayı dizide bu şekilde kullanırlarsa bir çok tepkiyide üstlerine çekerler. Böyle bir riskide göze almazlar sanırım.
Gerçi bellide olmaz bunların işi :KK9:

dimi ama sanki doğan her çocuk yüzde yüz babaya mı benziyor,hiç unutmuyorum siyahi bir ailenin
ikiz çocukları olmuştu,ikizlerden biri mavi gözlü sarışındı.sizlerde dinlemişsinizdir haberlerde.
gelelim leo'ya tabiikide hayal ediyor leoyu:KK9:leoyu gören sarı Selim'e atladı ama sıradaki çocuk
Beyazıt:KK9:

ya bu adam hürreme bu kadar aşıktı nolduda bi anda kızdan uzaklaştırdılar bi anda bana cok saçma geliyo?

çarşambadan anası yapışıyor oğluşuna ''halvete mahiyi al'' diye:KK53:yahu bu adam hepten perşembeye
kaldı,perşembede öyle geçiyor,vah sülüman vah:KK52::KK60:

bende okudum colin falconer isimli yazarın bir hürrem masalı kitabı.kitapta selim kanuniden değil başkasından o yüzden sarı selim deniliyor ve çok içkiye karı kıza düşkün biri onun tahta geçmesiyle osmanlı duraklamaya giriyor.o yüzden onun başkasından olmasına kanuninin olmamamasını duraklamaya bağlıyorlar.hani kanuniden olmadığı için böyle biri falan diye.zaten o da ilerde hamamda kız kovalarken düşüğ ölüyor.hatta bazı rivayetlere göre selim oğlan kovalarken ölüyor.oğlanlara düşkünlüğü var.işte hani tarihte safiye dultan varya o da selimin gelini kızlar.ben safiye sultanı da okudum ordan biliyorum..ama tabi bu kitapları yazanlar yabancı yazar hani ne kadar güvenilir bilemeyiz..

400 yılönce yaşanılanları zaten kimse net olarak bilemiyorki,biraz ordan biraz burdan derlemelerle
üzerinede kendi kattıkları kurgulardan yola çıkılıyor.

en çok sinirime dokunanda padişahın yatağından geçen hürremi görücüye çıkarmaları:KK53:
var mı böyle şey örf ve adetlerimizde:KK53:

Megi'm çok sağolasın bitanem yaaa şimdi izledim harika ötesi aşk filmi,
hele yağmur altındaki sahne süperrr:KK52::KK16:
ne büyük aşkk ahh ahhh varmıdır böyle aşklar şimdiki erkeklerde malesef iş yok böylesine bağlı bir erkek bulmak çok zor...
valla o kadar çok duygulandım ki izlerken filmin sonunda gözyaşlarımı tutamadım:KK43:
meleğim tavsiyen için tekrar teşekkürler cnmsn:KK16::KK19::KK48::KK71::KK70::KK54:

bu filmi bende marak ettim filmin adını yazarmısın nette bulamadım

arkadaşlar konu dışı mesaj yazmayınız ve başka sitelerin linki vermeyin yasak!
Bilginize....

10711.bmp

yaşasın hürrem ve sülüman aşkı:KK69::KK69::KK69::KK69:

X