- 11 Ocak 2010
- 2.801
- 0
Allahımm sana geliyorum göynek beyaz ya da simsiyah,alltta kot:82: en alta baksırhırrrrrrrrr
çok güzel oldu şimdi
Allah nazarlardan saklassın sizleri
aminnn canım sağol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allahımm sana geliyorum göynek beyaz ya da simsiyah,alltta kot:82: en alta baksırhırrrrrrrrr
çok güzel oldu şimdi
çok güzel oldu şimdi
Hafifden dar bir baksır ama
siyah ve dar of ki ne ofsenaristler buraları okuyo mu acepfantezilerimize bak ya
siyah ve dar of ki ne ofsenaristler buraları okuyo mu acepfantezilerimize bak ya
ya da öpücükklü baksır ayıcıkları bıdı bıdı diye sevcenııııııııııııııııı nessse artıkanladınız siz onu
Offffffff bide ayıcıkları olacak baksırınnnn sevecen onlarııııı demii zibincimmmmm
[FONT=Georgia]çok tatlısınız siz yaaaa canlarım benimm
gülmekten koptum burada
[/FONT]
ya da öpücükklü baksır ayıcıkları bıdı bıdı diye sevcenııııııııııııııııı nessse artıkanladınız siz onu
sende çok tatlısın canım benmbiz böyle konuşurz ablalarımlasende katıl memnun olurz
çok sağolun bitanem, benide aranıza aldığınız için teşekkür ederim
böyle geniş bir düşünce dünyam olsa katılacağım bende ama gülüyorum uzaktan
önceden bende sessi<zdim kkda
ama bi açtı kankalar beni bu hale geldm
takıl sende bize şimalim
blogunda güzelmiş bu arada
Offffffff bide ayıcıkları olacak baksırınnnn sevecen onlarııııı demii zibincimmmmm
Aman aman pargalıya baksırlar giydirilmiş burda
Tabbiiii hayal dünyamız geniş bizimmm
İyi şükür baksırı var öyle hayal etmişsiniz
tazmanya olur tom ve jeryli baksır olur jery ben olurum meselaTazmanya canavarlı baksır, daaa çok yakışır Pargalının karizmatiğineeee...
altına imzamı atarıOsmanlının devamıdır diyosunuzda
Osmanlı mı kalmıştı be Sevr antlaşmasıyla...
Sizin ve bizim büyükdedelerimizi düşman işgalinden o kurtarmadı mı ?
Eğer Atatürk olmasaydı sizinde bizimde varlığımız olmazdı be
Tanrılaştırma çok ayrıdır.Niye karıştırdınız anlamadım ?
Allah'ın bize gönderdiği ama bazı kesimlerce kıymeti hiç bilinmeyen bir lütuf değil midir ?
O istiklal mahkemelerinde astırdıklarını astırmasaydı heralde daha iğrenç bir halde olurduk.
Bütün kadınlara söz söyleme hakkı veren bir kişi için böyle demek ...
Elle tutulur ne hatası var acaba Atatürk'ün söyleyinde bilelim..
Çapkın falan diyosunuzda kardeşim sizi etkilemiş mi durum size ne bize ne adamın içkisinden kadınından ya ? ne biçim hadsizliktir
Ayrıca bir laf vardı onu yazayım
Onun "sarhoş"((hani bazıları öyle diyo ya )) ken kurduğu ülkeyi siz ayıkken yönetemiyosunuz diye
İşte o hesap...
karşısındaki adamın sarhoş sanarak dikkate almadığı o an da cumhuriyet kararı almıştır Atatürk..ve bakın acaba içkisine mi düşkündü ülkesine mi ??
giydirdik nassı yakıştıAman aman pargalıya baksırlar giydirilmiş burda
offf hayallerde olmasaİyi şükür baksırı var öyle hayal etmişsiniz
c hepsiyoksa fentezi dünyası mı demeliydik
vallahi asıl şu an astırılması gereken o kadar çok kendini bilmez insanlar var ki başımızda keşke Atatürk olsaydıda onlarıda astırsaydı refaha erseydik
Atatürk olmadığı için her yıl yüzlerce şehit veriyoruz kimliğinde TC vatandaşı yazan o kendini bilmezlere keşke atam olsada hepsini tektek astırsa