Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu pargalıyla mahidevran arasında ne var?Adam tapıyor ona ve oğluna,yoksa Mustafa pargalının mı oğlu
yarın halveet günü hepimiz halvetiz
ayşede ayrılcak diziden isabet olmuş
Bu pargalıyla mahidevran arasında ne var?Adam tapıyor ona ve oğluna,yoksa Mustafa pargalının mı oğlu
haa evet o da varkafam kadar yüzük taktı hüreme
Ruh esintisiyizzzzz ayrıcana demi zibincimm :94:
Vallla olabilirrr madamcımmm
evet cnm ya adam resmen tapıyor bende öyle düşünmeye başladım:26:
haa evet o da varkafam kadar yüzük taktı hüreme
ahh o pargalı yok mu kıstırcan tenhadao saçları ne manyak aagir halvete çıkmaevlen kurtul dedikleri cinsten
ahh o pargalı yok mu kıstırcan tenhadao saçları ne manyak aagir halvete çıkmaevlen kurtul dedikleri cinsten
Kızzzz zibin bide göyneğinden çekecektin demiiiii tenhada sıkıştırcan sonraaaaaa :94: :94:
bilirsin apla göynek severrmsonra mıartık Allah ne verdiyse
Ladycim ya bişey rica etsem yazıların çok fosforlu gözüküyor sayfada okurken zor oluyor değiştirme yapabilirmisin mümkünse
tabiki yapabilirim cnmbenim
Ohhh be çok teşekkürler canım benmimmm valla okurken gözlerim kamaşıyordu
Ayy evli mutlu çocuklu olduğum için bu kadar yorum yapabiliyorum ama pis pis kıkırdıyorum şuanahh o pargalı yok mu kıstırcan tenhadao saçları ne manyak aagir halvete çıkmaevlen kurtul dedikleri cinsten
Ayy evli mutlu çocuklu olduğum için bu kadar yorum yapabiliyorum ama pis pis kıkırdıyorum şuan
aynen evli mutlu çocuklu ve hamile
Eksiğim yok fazlam var diyorsun yani
Allahımm sana geliyorum göynek beyaz ya da simsiyah,alltta kot:82: en alta baksırhırrrrrrrrr
Yakası hafif açık göynektennnn pargalının dışarı fırlamış döşünün kılları ayyyyyy zibinnnnnnnnnnn
çok güzel oldu şimdioyy cnmsn sen yaaa rica ederim
Ayy evli mutlu çocuklu olduğum için bu kadar yorum yapabiliyorum ama pis pis kıkırdıyorum şuan
Allah nazarlardan saklassın sizleriaynen evli mutlu çocuklu ve hamile