Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Sülümanın halvet olacağı kişiye hep başkası karar veriyo :KK1: Bu nasıl bi iş.Annesi, Pargalı.

ne fena kadınlar amanın ya birbirlerini yiyorlar böyle uğraşmaktansa yanlız yaşayıp bakire ölmeyi tercih ederdim.

kızlar süleyman mahiye hiç ilgi göstermedi,mahi öpmek için uzandı düleyman hiç oralı değildi,mahiyi gönderecek mi napacak,ya da annesinin isteğiyle çağırdığını mı söylücek acaba??
hürrem çok güzel mort oldu ama,mahiye demişti ben daha çok şehzade doğuracam sen bir kız bile doğuramıcaksın diye,mahi de sana bu lafını yedirecem demişti,halvete çağırıldı ama hamile kalmıcak en azından tarihte öyle ...

aynen katılıyorum sülüman mahinin yüzüne bile bakmıyodu nekadr kötü bı durum zorla senle yatıyo adam resmen annesi dedi diye..ben olsam gıtmezdım valla o ne oyle :63: hurrem lokumu çocukları dızıcek sıra sıra zaten valıde sultan olucak kendılerı boşuna çabaları mahinnde ..tarihte böyle yani.
birde şu hurreme bayılıyorum yaa gamzeleri fln hünkaarıım dıyo bıde balıketli tam lokum valla :KK69: hamamda mahi nasıl kıskanc bakyıodu ama hurremın backlarna fılan tahta gıbı oldugundan sanırım allahm ya :KK9: :KK9:

Özel hayat denen bir şey yok mahidevran padişahla şevişecek diye sarayda bayram havası estirdiler nerdeyse. Padişahın annesi de hayırlı geceler diyor. Bir de saraydaki herkes bunların beraber olcağını biliyor ne kötü yav her şey ulu orta.

işte peşlerinde bi orduyla gidiyorlar hasodaya

kızlar süleyman mahiye hiç ilgi göstermedi,mahi öpmek için uzandı düleyman hiç oralı değildi,mahiyi gönderecek mi napacak,ya da annesinin isteğiyle çağırdığını mı söylücek acaba??
hürrem çok güzel mort oldu ama,mahiye demişti ben daha çok şehzade doğuracam sen bir kız bile doğuramıcaksın diye,mahi de sana bu lafını yedirecem demişti,halvete çağırıldı ama hamile kalmıcak en azından tarihte öyle ...

ya bende öyle tahmin ediyorum acaba mahiyi gönderecek hürremin yanına gidecek mi ayrıca 2.oğlu mihrimah 2 yaşındayken doğuyor bu aralar zamanı hızlandırıp yine hamile bırakırlar hürremi

ya bu gıydıklerı elbıseler memıslerı buyuk olana yakısıyo yoksa elbıse ne kadar guzel olsada hıc bıseye benzemıyo,valıde sultan hurrem bu ıkısıne cok yakısıyo aslında mahı kılo alsa guzel kız

ya bu gıydıklerı elbıseler memıslerı buyuk olana yakısıyo yoksa elbıse ne kadar guzel olsada hıc bıseye benzemıyo,valıde sultan hurrem bu ıkısıne cok yakısıyo aslında mahı kılo alsa guzel kız

bana mahidevran aşkı memnuda daha güzel geliyordu dediğin gibi giysilerde değiştiriyor insanı.Hürremi beğenmiyorum çok kaba yapısı var hakketten yarmagül gibi. Ses tonu vücudu güzel değil, ama gerçekte de hürrem çirkinmiş mahidevranın daha güzel olduğunu söylüyorlar.Kilolarından Hürremin gıdığı şişmiş gibi duruyor. Yani mahi pek güzel sayılmaz ama bir adım daha önde sanki.Ama güzellikte önemli değilmiş sülüman neticede hürremi mahiye tercih etmiş.

bende izliyorum hürremi severek hemde mahidevrandansa hürrem daha şekercik bişey ama artık asıl hüküm sürdüğü şu mahiye gününü gösterdikleri zamanlara gelseler daha heyecanlı olur :KK52:

Bugünkü dille;

Benim birlikte olduğum, sevgilim, parıldayan ayım,
Can dostum, en yakınım, güzellerin şahı sultanım.

Hayatımın, yaşamımın sebebi Cennetim, Kevser şarabım
Baharım, sevincim, günlerimin anlamı, gönlüme nakşolmuş resim gibi sevgilim, benim gülen gülüm,

Sevinç kaynağım, içkimdeki lezzet, eğlenceli meclisim, nurlu parlak ışığım, meş�alem.
Turuncum, narım, narencim, benim gecelerimin, visal odamın aydınlığı,

Nebatım, şekerim, hazinem, cihanda hiç örselenmemiş, el değmemiş sevgilim.
Gönlümdeki Mısır�ın Sultanı, Hazret-i Yusuf�um, varlığımın anlamı,

İstanbul�um, Karaman�ım, Bütün Anadolu ve Rum ülkesindeki diyara bedel sevgilim.
Değerli lal madeninin çıktığı yer olan Bedahşan�ım ve Kıpçağım, Bağdad�ım, Horasan�ım.

Güzel saçlım, yay kaşlım, gözleri ışıl ışıl fitneler koparan sevgilim, hastayım!
Eğer ölürsem benim vebalim senin boynunaboynunadır, çünkü bana eza ederek kanıma sen girdin, bana imdad et, ey Müslüman olmayan güzel sevgilim.

Kapında, devamlı olarak seni medhederim, seni överim, sanki hep seni öğmek için görevlendirilmiş gibiyim.
Yüreğim gam ile, gözlerim yaşlarla dolu, ben Muhibbi�yim, sevgi adamıyım, bana bir şeyler oldu, sarhoş gibiyim. Bir hoş hale geldim

:KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69::KK69:
[/B][/QUOTE]

bu kısma katılıyorum işte :nazar:

Piri paşa pargalıya çok güzel nasihat verdi.
zamanı geldiğinde makam seni bırakmadan, sen makamını bırakmalısın tarzında bişeyler demişti..:KK31:

Bi de Hürrem cadısı , hatice sultanın odasına geldiğinde,
pargalının vaziri azam olduğunu söyleyip, aklınca hatice sultanın ağzından laf alacaktı,
tatlı su kurnazı..bi kendini akıllı sanıyooo.:63:.
hatice sultan da hoplayıp zıplayıp yihhuuu:KK52: falan diyecek sankim..:63:
Gülfem de iyi yaptı,Hatice sultan terziye gidecek hadi narşşşş demeye getirdi..:KK9::KK9::KK9:

yaavv.. şu hatunların saç takıları da çok hoş,çok şık duruyor..:21::21:

Kadınların derdi her devirde aynı, padişah da olsa kadına verdiği üzüntü çektirdiği eza değişmiyor; "ben erkeğim güçlüyüm sen acını çek otur." :63:

Piri paşa pargalıya çok güzel nasihat verdi.
zamanı geldiğinde makam seni bırakmadan, sen makamını bırakmalısın tarzında bişeyler demişti..:KK31:

Bi de Hürrem cadısı , hatice sultanın odasına geldiğinde,
pargalının vaziri azam olduğunu söyleyip, aklınca hatice sultanın ağzından laf alacaktı,
tatlı su kurnazı..bi kendini akıllı sanıyooo.:63:.
hatice sultan da hoplayıp zıplayıp yihhuuu:KK52: falan diyecek sankim..:63:
Gülfem de iyi yaptı,Hatice sultan terziye gidecek hadi narşşşş demeye getirdi..:KK9::KK9::KK9:

yaavv.. şu hatunların saç takıları da çok hoş,çok şık duruyor..:21::21:

Moda olur mu acaba o takılar ben de takmak istiyorum kafama:KK52::KK60::KK60::KK60:

bu dizi bana cok komik geliyor))) tamam arada sirada izliyorum ama cok basit cekilmis.)))) hurremi severim ama cok kilo almis yaa... suratii koskocaman oldu. ilk baslarda bana cok guzel geliyordu

sümbül hürreme hünkarın halvette olduğunu söylerken ne kadar üzüldü farkında mısınz..ağlıcaktı resmen... sümbülde hürremi sevio sanki :KK69::KK69: onları da mı halvete soksak ne ..??:KK9::KK9:

sümbül hürreme hünkarın halvette olduğunu söylerken ne kadar üzüldü farkında mısınz..ağlıcaktı resmen... sümbülde hürremi sevio sanki :KK69::KK69: onları da mı halvete soksak ne ..??:KK9::KK9:

canım sümbül ağa hadım edıldığı ıcın pek mumkun olmaz bu durum:KK1:

tv de dedıkı hurrem sultan,kılomdan cok memnunm ama sıgarayı bıraktım buyuzden dengem bozuldu buara daha cok aldım başlamıcam da sıgaraya kılo almaya razym dedı :KK61: bence cok yakşıyo çok sempatık yaa balık gıbı :KK52: :KK76:

X