Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese selam böyle bir topik olduğunu az önce fark ettim valla kızlar mahidevran çok uğraşsa de başka çocuk yapamıcak
ama hürrem hep erkek doğuracak
doğru söylüyorsun tabi ama Hürrem'de ondan geri kalmadıki Gülnihal'e daha beterini yaptı sadece Hürrem akıllı ve şanslı yaptıklarını Süleyman duymadı kendisi özellikle gözüne sokmuştu Mahidevran'ın yaptıklarını
sadece perşembeleri yaparak zor hamile kalır zaten. Bakalım yumurtlama günlerine denk geliyormu hem sonra adetse gitti perşembe:)
mahi tahta gıbım karı yaaben bu adı neydı yaaa meshur sülümanın yattıgı hatun varyaa onuda begenmıyommm suu yabancı casusla aynı odada kalan:84:
vahh vah o zamanlar kadınların haline
sülümanla bugün kimle yatacak diye kurra çekmedikleri kalmış onuda yapsalarmış tam olurmuş
Bi o yapılmamış hadi bakalım bugünkü piyango kime çıkacak. Kadınlar da nasıl hevesli yav ömürlerinde erkek görmemiş gibi töbe töbe ya.
benım gıdıp bu dızıde oynıyasım geldı gıdıp senarıstını bulmam lazım
Sonra da skor için hava atarlar. Ben sülümanla 5 kere yattım sen 3 kere ezik seni der gibi.