Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
herkese selam böyle bir topik olduğunu az önce fark ettim valla kızlar mahidevran çok uğraşsa de başka çocuk yapamıcak
ama hürrem hep erkek doğuracak :KK1:

herkese selam böyle bir topik olduğunu az önce fark ettim valla kızlar mahidevran çok uğraşsa de başka çocuk yapamıcak
ama hürrem hep erkek doğuracak :KK1:

sadece perşembeleri yaparak zor hamile kalır zaten. Bakalım yumurtlama günlerine denk geliyormu hem sonra adetse gitti perşembe:)

doğru söylüyorsun tabi ama Hürrem'de ondan geri kalmadıki Gülnihal'e daha beterini yaptı sadece Hürrem akıllı ve şanslı yaptıklarını Süleyman duymadı kendisi özellikle gözüne sokmuştu Mahidevran'ın yaptıklarını

of aman hepsi birbirinden beter zaten..
ayak oyunları,kıskançlık vs vs vs..
ama sülüman, hürremi seviyo.. :KK69:

sarayda arkani dönmeye gelmiyo valla
bi bakmissin hooop sülüman baskasiyla yatiyo

hürrem çok tatlı yaa...
lokum gibi hatun valla:KK23:
açmış memişlerini mahi gibi tahta değil:KK53::KK23:

ayyy hani derler saraylarda yaşamış istediği önünde istemediği arkasında uzaktan öyle görünüyor ama işte ayakkabı dışardan güzel görünür neresinin vurduğunu giyen bilir ne zor bir hayat

mahi tahta gıbım karı yaa:63:ben bu adı neydı yaaa meshur sülümanın yattıgı hatun varyaa onuda begenmıyommm suu yabancı casusla aynı odada kalan:63::63::84:

Özel hayat denen bir şey yok mahidevran padişahla şevişecek diye sarayda bayram havası estirdiler nerdeyse. Padişahın annesi de hayırlı geceler diyor. Bir de saraydaki herkes bunların beraber olcağını biliyor ne kötü yav her şey ulu orta.

vahh vah o zamanlar kadınların haline :KK37:
sülümanla bugün kimle yatacak diye kurra çekmedikleri kalmış onuda yapsalarmış tam olurmuş :KK60:

vahh vah o zamanlar kadınların haline :KK37:
sülümanla bugün kimle yatacak diye kurra çekmedikleri kalmış onuda yapsalarmış tam olurmuş :KK60:

Bi o yapılmamış hadi bakalım bugünkü piyango kime çıkacak. Kadınlar da nasıl hevesli yav ömürlerinde erkek görmemiş gibi töbe töbe ya. :KK37:

Bi o yapılmamış hadi bakalım bugünkü piyango kime çıkacak. Kadınlar da nasıl hevesli yav ömürlerinde erkek görmemiş gibi töbe töbe ya. :KK37:

birde şu var tabiii bütün saray sülümanın kimle yattığını biliyor ayy iğrenç bi durum:KK53:
ertesi gün birde kadınlar geriniyorlar nasıl yattım ama der gibi:KK53:

halvete çağırılanın,hemen hamama koşması da komik :KK9:

Sonra da skor için hava atarlar. Ben sülümanla 5 kere yattım sen 3 kere ezik seni der gibi.

kızlar süleyman mahiye hiç ilgi göstermedi,mahi öpmek için uzandı düleyman hiç oralı değildi,mahiyi gönderecek mi napacak,ya da annesinin isteğiyle çağırdığını mı söylücek acaba??
hürrem çok güzel mort oldu ama,mahiye demişti ben daha çok şehzade doğuracam sen bir kız bile doğuramıcaksın diye,mahi de sana bu lafını yedirecem demişti,halvete çağırıldı ama hamile kalmıcak en azından tarihte öyle ...

X