ILahi taligaci güldürdün beni ama coookkk haklisin haketten ne öyle hayvan gibi olmus memisler felan disari cikacak sanki
insallahhh mahi dogurur insalaahhh hünkarim sana ölsene dokunmayacak dedi ama
mahiye kim dayanir beee yürü mahiiii kim tutar seni güzel kadin yani estetik mestetik güzel ya önemli olannnnnnnnnnnnnnnn ooooooooooooooooooooooo heyyoooooooooooooooooooo
kiskananlar catlasiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:92::92::92::92::92:
gülfem hatunun kim olduğunu bilen varmı acaba?
gülfem hatun hatice sultanın yanındaki bayan.şehzade murat'ın annesi,şehzade murat küçükken vefat etmiş.hatice sultana anlattı ya evlat acısı yaşadığımda kendimi öldürmek istemiştim diye.
vede nikahına alıyor hürremi.. sadece onu..
bu da tarihte bir ilk :92:
gülfem hatun hatice sultanın yanındaki bayan.şehzade murat'ın annesi,şehzade murat küçükken vefat etmiş.hatice sultana anlattı ya evlat acısı yaşadığımda kendimi öldürmek istemiştim diye.
onu bende dinledimde şunu anlayamadım kanuninin mahidevran dan önceki hatunumu?
eccükte kilo alsa,neydi o hamam daki görüntüler göğüs yok bişey yok tahta gibi...ben bu mahi devranı çok begeniyorum yafff
hem güselll ,hem şirinnnn
evet dizii işte senaristlerde hürremi çekemiyor bacumama fakat lakin hürremden sonra kanuni hiçbir kadına bir daha dokunamıyor..
hürrem öldükten sonra bile,sadık kalmaya devam ediyor ona..
dizi işte
valide sultan eğer ''hakkımı helal etmem mahidevranı bu gece halvete çağırmazsan demeseydi;
mahidevranla mı halvete giricekti,yoksa hürremle mi
yahu mehidevran nasıl affedilebilir,sarayda hürremin yüzünü gözünü dağıttı,kan revan içinde bıraktı!
unutulur mu bu basitlik,adilik,ilkellik!
zehir koydurttu sofralarına vs vs
:13::13:
mahinin halvete gelişi bile zerafetYüklüydü. .
Zümrüt yeşili entarisi ve onunla kombin yaptığı zümrüt gerdanlığı çok yaraşmış..
Hürrem gibi höttürü höttürü gelmiyo:122::122:..yarmagül hürrem..
:13::13:
Mahinin halvete gelişi bile zerafetyüklüydü. .
Zümrüt yeşili entarisi ve onunla kombin yaptığı zümrüt gerdanlığı çok yaraşmış..
Hürrem gibi höttürü höttürü gelmiyo:122::122:..yarmagül hürrem..