Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hürremi hiç ağlarken göstermesinler hemde hiç :KK19::KK19:

İçim dışıma çıktı :KK14: ufacıcık bebeye kıydılar ya :KK14::KK14: Mustafamın gözünün nuruna kıydılar :KK14::KK14:

Cihangir payitahta dönecekmi acaba ölmeden önce,keşke dönsede en güzel ayaraı o verse anasına bacısına :KK14: O çok güzel konuşuyor benim demek istediklerimi haykırsa hürreme:KK14::KK14:

Hürremi hadi anladımda hadi anlamadımda anlamış olayım :KK19::KK19: sen mihrimah canın kanın abine nasıl kıydın ya :KK14::KK14:Ulan rüstem senin ne çıkarın vardı bu işten oğlan senın değil taht sana kalacak değil sen ne kraldan çok kralcısın :KK47::KK47: kimdi o hürremin yanında harem şeysi oldu artık bi kadın vardı insan gram üzülmezmi ya seni mustafa pislikçen çıkardı sarayına aldı ihanet etttin sana ekmek veren adama :KK47::KK47:

Süleymana dieycek sözüm yok adam sözün bittiği yerde yaşıyor :KK47::KK47:

Öf izledikçe başıma ağrılar girmeye ,miğdem bulanmaya başladı..

Bu mu şanlı ecdad ?
Bu mu övündüğümüz tarih..

Şehzade mustafa hadi diyelim ki suçluydu bunun da bir önemi yok hadi kıydın o'na ya el kadar sabiye nasıl kıydın , nasıl aldın canını?
Hiç mi Allah korkusu olmadı kalplerinde bunların..
Devletmiş, tüküreyim sizin kanlı devletinize ben.. katiller..

Üstelik islamiyeti ve devlet makamını kullanarak iktidar hırsına düşmüş katiller bunlar..
Nasıl sinir oldum gece gece..hele ki hala yok mustafa suçluydu,yok o tarihin gerektirdiği şeylerdi diyen oturduğu yerden tarihçilik oynayanlar var ki ayrı bir olay..
----

- Bu arada mahidevranın oyunculu nedir öyle ya ? bu kadar mı ruhsuz olunur e be kadın oğlun katledildi hem de babası tarafından!
Hele hürrem,rüstem ve adını hatırlayamadım meltem cumbulun roluyle ağız dalışına girdikleri sahne neydı oyle o ne yapaylıktır
meltem cumbulun gozunden yaş suzulmesı..

-Cihangir, vicdanlı şehzade.. gerçekte de kahrından ölmüş.. rolunde de muthişti o ağladıkça ağlayasım geldi..
Bir de not düşmeden edemiycem: Şehzade mustafa gerçekte de cok ıyıymış lakin bu zaman da bu kadar etkilenmemizin sebebi Mehmet Gunsur'dur.. tebrık ederim kendisini temiz oyunculuğundan dolayı. oyle ki izlemediğim diziyi 2 haftadır izlettiriyor ..

Mustafanın suçlu olduğuna hiç inanmıyorum :KK19: tarihçilerin atıp tutukları ama gerçek üzerinde hiç bir zaman fikir birliğinde olmadıkları bir konu Şehzade Mustafa katliamı.

Ve içimdeki ses bana masum olduğunu söylüyor.Herkesin hataları vardır.Süleymanda sütten çıkıp tahta oturmamıştır :KK19:

Ama Mustafanın bu kadar sevilmesi ardından isyanların çıkması mersiyelerin düzülmesi,yas tutulamsı senelerce unutulmaması anılması onun masum ve iyi bir şehzade olduğunun en büyük göstergesidir.Niye selim,beyazıd değil ? neden onlar o kadar sevilmemiş.Neden Mustafa.Çünkü Mustafa doğru adamdı

Bu arada 7 adet

"Hürrem SYŞG" diye mesaj geldi : )
onee?

Allah'ım çok kötü yaa..ecdadımdan iğrendim bir an cidden..
aynen bende arabamızın anahtarlığın da ve dikiz aynasına asılı osmanlı nişanesi var yarın ikisini de çıkarıp atıcam ...o kadar kinlendim..

Kıydılarmıııı:KK43::KK43::KK43:offffffff.ben arkadayım daha ya...içim acıdı..:KK43::KK43:

göstermediler canım ama oyun yaptılar mahidevrana ve mihrünisa ya,hünkarı emriyle kaçırdılar mehmedi...

bundan gayri söyleyin adamlarınıza Rüstem Paşa camisinde namaz kılmasınlar,hürrem sultanın türbesine gidip dua etmesinler..nasıl bir vicdan bu yaaaa...

kızlar bu hafta duygu sel, daha çok olacağı bellydi ölüm sahnesi ardından haberleri almaları acıları yaşamaları...
onları geçtm de cihangir ve mehmet beni çok üzdü
ya şunu anlamadım ben mehmeti kim aldırttı ve neden
babasının intikamını almasın diye mi
padişah olarak tahta geçmesin diye mi
neden

Cihangir payitahta dönecekmi acaba ölmeden önce,keşke dönsede en güzel ayaraı o verse anasına bacısına :KK14: O çok güzel konuşuyor benim demek istediklerimi haykırsa hürreme:KK14::KK14:

Hürremi hadi anladımda hadi anlamadımda anlamış olayım :KK19::KK19: sen mihrimah canın kanın abine nasıl kıydın ya :KK14::KK14:Ulan rüstem senin ne çıkarın vardı bu işten oğlan senın değil taht sana kalacak değil sen ne kraldan çok kralcısın :KK47::KK47: kimdi o hürremin yanında harem şeysi oldu artık bi kadın vardı insan gram üzülmezmi ya seni mustafa pislikçen çıkardı sarayına aldı ihanet etttin sana ekmek veren adama :KK47::KK47:

Süleymana dieycek sözüm yok adam sözün bittiği yerde yaşıyor :KK47::KK47:

yok dönmeyecek diye biliyorum sefer sırasında ölecek, beyazıtta iran şahına sığınıyor kazvinde boğduruluyor sülo para ödüyor oğlunu şahtan almak için, oğullarının ve beyazıtın türbesi sivasta

yok dönmeyecek diye biliyorum sefer sırasında ölecek, beyazıtta iran şahına sığınıyor kazvinde boğduruluyor sülo para ödüyor oğlunu şahtan almak için, oğullarının ve beyazıtın türbesi sivasta

Gerçekten dönmediğini biliyorumda ben bi ümit dizide döndürürlerde anasına iki ayar çeker içim az serinler diye düşnmüştüm :KK14::KK14:

kızlar bu hafta duygu sel, daha çok olacağı bellydi ölüm sahnesi ardından haberleri almaları acıları yaşamaları...
onları geçtm de cihangir ve mehmet beni çok üzdü
ya şunu anlamadım ben mehmeti kim aldırttı ve neden
babasının intikamını almasın diye mi
padişah olarak tahta geçmesin diye mi
neden

Mustafa'nın ölümünden sonra 7 yaşındaki oğlu Mehmet de ilerde dedesine karşı intikam savaşına girmesin diye boğdurularak öldürülmüştür.hani süleyman ölümsüz ya mehmed büyüyene kadar ölmeyecek ya ...

Mehmeti de mi öldürüyolar :KK53:

Ben sadece gözden ırak bi yerde büyütür sesini çıkaramaz ne de olsa torunu diye düşünmüştüm küçücük çocuğa da mı kıymış :KK14::KK14::KK14:

Son düzenleme:
Mustafa'nın ölümünden sonra 7 yaşındaki oğlu Mehmet de ilerde dedesine karşı intikam savaşına girmesin diye boğdurularak öldürülmüştür.hani süleyman ölümsüz ya mehmed büyüyene kadar ölmeyecek ya ...

bu emri süleyman mı verio dizide göremedm de ondan
aynen haa ölümsüz o

ama ilerde devlet karışmasın diye yaptırmıştır yine kesin yüzde bi milyon!
madem vicdan yaptın mustafa diye o zaman bırakta oğlu geçsin tahta geçecekse
ve kızlar böyle bir şey var mıydı gerçekten yani ilk şehzade tahta geçmeden ölünce yerine kardeşi yerine oğlu geçebiliyo muydu

Mehmeti de mi öldürüyolar :KK53:

Ben sadece gözden ırak bi yerde büyütür sesini çıkaramaz ne de olsa torunu diye düşünmüştüm küçücük çocuğa da mı kıymış :KK14::KK14::KK14:

tarih de kıydığı söyleniyor malesef canım..
bence bu dizi tarihi çok yumuşak gösteriyor süleymanın göz yaşları falan,yok öyle bir dava öyle olsaydı torununa kıymazdı adam ya ,hadi mustafaya kinlendin inandın yalanlara ya mehmed ??!!!!

ya kızlar diziyi ne kadar izlemek istesem de psikolojimin kaldıramayacağını bildiğim için izlemiyorum.
acaba şehzade bayezidin ölümünü de canlandıracaklar mı?:26:

rahat uyuyama inşallah sülümanEn Büyük TÜRKİYE

X