Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Hem öldürttü hemde nasıl bağırıp ağlıyo. İnsan evladına nasıl kıyar yahu :KK31:

Sülüyman babamısın sen.hırsım güçmesi daha..yine iLiyorum o anları üzülüyorum. .....kıyamam mustafa

$2014-çocuk-mobilyasý-modelleri-6.jpg

Ah Yeniçeriler ah

Bide onun nasıl azap çektiğini görüyüm her bölüm. ...birazda olsa sevinirim.ufffff keşke gerçek olmasaydi bunlar bir dizi olsaydi sadece...:KK43:

Şehzade Mustafa'nın Mektubu

“Hünkarım, Ey Canum babam, Bu satırları okuduğunuza göre siz kendi kalbinizi söküp attınız bense bu yalan dünyadan göçüp gittim.Size bir babanın evladına kıydığı bu zalim dünyayı bırakıyorum. Zira ikbal ve iktidar uğruna babasının canına kastetmiş bir zalim olarak yaşamaktansa, bir mazlum olarak ölmeyi eylerim”

Ulan tam kaptımışım kendimi bi yandan mustafaya ağlıyorujm bir yandan süleymana küfrediyorum reklamınızın bi tarafına ... töetöbe rant uğruna

“Hünkarım, Ey Canum babam, Bu satırları okuduğunuza göre siz kendi kalbinizi söküp attınız bense bu yalan dünyadan göçüp gittim.Size bir babanın evladına kıydığı bu zalim dünyayı bırakıyorum. Zira ikbal ve iktidar uğruna babasının canına kastetmiş bir zalim olarak yaşamaktansa, bir mazlum olarak ölmeyi eylerim”

:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14:

:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

X