Muhteşem Yüzyıl Star Tv

Eski Hürrem Sultan Meryem Uzerli diziden ayrılması sizi nasıl etkiledi ?

• Bir daha bu diziyi izlemem

OY: 54 23,3%
  • Gelen gideni aratacak gibi ama izlerim

OY: 45 19,4%
  • Kimse vazgeçilmez değildir. Emeğe, ekibe saygı aynı keyifle izlemeye devam

OY: 65 28,0%
  • Kararsızım ama eski tadı kalmadı. İzlesem de olur izlemesem de.

OY: 84 36,2%

• Ankete Katılan
    232
Şimdi merak ediyorum Sokullu bizim tarafta mı ?

Oysa tarih onu yanlış hatırlamıyorsam pek iyi anlatmıyor değil mi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Not : Bizim taraf Mustafa'cılar...

Sokullu joker eleman gibi nereye çekersen oraya
Bende anlamadım ne yapıyor iyimi kötümü nötrmü:26:

Mıhrımah bırazdan baslıycak what can ı dooo,sometımesss dıye fatıh terımın ıngılızce demecını vermeye. Bacaksız osmanlı sultanı mı yedıtepe sıyasal bılgıler ıngılızce hazırlık ogrencısı mı anlayamadım. Dıksıyona bak.

Şimdi merak ediyorum Sokullu bizim tarafta mı ?

Oysa tarih onu yanlış hatırlamıyorsam pek iyi anlatmıyor değil mi ? Ben mi yanlış hatırlıyorum ?

Not : Bizim taraf Mustafa'cılar...

gerçek tarihte muhteşem bi devlet adamıydı... dizide masal anlatıyolar sanki gerçek tarihi verseler büyük bi kesimin hoşuna gitmiyeceği kesin ... biz padişahımızın ismini köprülerde bile anılmasına karşı bi milletiz malesef... hiçbirşeyi sorgulamadan söylüyorum ingilizler hala kraliyet ailelerine hürmet ederken biz niye bu akdar düşmanız acaba geçmişimize oysaki en övünmesi gereken devlet bizken... dimi ama

padişahın, pargalı ibrahim paşayı ve mustafayı öldürmesi başlı başına zaten hata.ikiside yiğit,cesur halk ve asker tarafından seviliyormuş.belki selim değilde mustafa padişah olsaydı osmanlının gidiş hattı böyle olmayacaktı..

Cihangir senide sildim oğlum:63:
Filmi izlemiyorum.

Katledilen şehzadeler- Erdoğan Tokmakçıoğlu ' nun kitabında , Şehzade Mustafa nın katli sırasında Cihangir'inde orada olduğu ve üzüntüsünden kısa süre sonra hastalanıp öldüğü yazıyordu.

X