Cihangirin durumunu ben de düşünmüştüm.yemin törenimidir nedir hani bir tören yapılmıştı ya ondan sonra şehzadenin haremi kuruluyordu.mustafanın töreninden sonra mahi hava ata ata seçmişti cariyeleri.cihangirin töreni de yapılınca hareminin kurulması gerekiyordu.sakat diye mi olmuyor yani.o farklıysa,o zaman töreni de yapmayacaktınız.Nazeninin kesin kızı olacak tabii ki de. Ama anlamadığım bir şey oldu zaman geçti Nazenin doğum zamanına geldi ama diğer şeyler zaman geçmemiş gibiydi nazenin yeni gebeyken yani geçen hafta Mustafa kaptanpaşanın yanında yakalandı. Dün akşamda hala saraydaydı Mustafa. Ayrıca yeniçeri olayı da nazenin yeni gebeyken patlak vermişti yeniymiş gibi infaz şimdi yapıldı. Yani birçok olayda zaman geçmemiş gibiyken, nazeninin karnı büyüdü doğum zamanı geldi bunları anlamadım ben. Bayazıt kendi başını yakacak. Cihangir'e çok üzüldüm. Acaba hiçbir hatunla beraber olmadı mı annesi cariyelerden birini oğlu için hazırlamadı mı sonuçta Hürrem istedikten sonra kızlar gitmek zorunda ama hiç öyle bir sahne izlemedik. Hürrem o oğlunun da böyle istekleri olabileceğini nasıl düşünmemiş hayret. Mustafa'ya çok bağlı. Aslında çocuklar arasında Mustafaya husumeti olan yok. Tabii taht sevdası ama direkt düşman olan yok. Onlarda haklılar kim şehzade olursa diğerinin hayatı bitecek. Ortadan kaldırılacaklar bu hep böyle olmuş. Soy hep tahta geçenin soyundan yürümüş ne feci bir şey. Vahide'yi hala sevmedim yok alışamıcam çoktan gözden çıkardım.
anasına çekmişo da hatce gibi sümsüm bir tip işte sıkıcı
haticenin kızçesi bi işler becerecek sanıyordum ama oda anası gibi mıy mıy çıktı iyimi
böyle alık alık bi bakışı var...
beyazıd da kız gibi ağlıyor maşallah, güya mert cesur diye bilirdik...sulugöz çıktı o da...
pargalının sesi bile diziye can verdi yahu..ne çok özlemişiz...
balibeyin ismi geçti bi ilginç oldu, gözler onu aradı
senarist baktı bu yeni yetmelerle reyting meyting hak getire, hürrem de gitti zahir..
eh ne yapalım, geçmişten inciler ekleyelim dedi kanımca
çalıkuşu tutmamış biticekmiş diyolar belki biterse malkoçoğlu da gelebilir mihrimahın aklı karışsın diye
diziden bahdeceksek olursam bana sıkıcı geliyo ama yine de izliyorum
saçmalık dizboyu
hele o nurbanu beni deli ediyo
Allah aşkına hürrem şimdi bile süleymandan nası çekiniyo hiç saygısızlık yapamıyo
nurbanu nası odalara dalıp trip atıyo etrafı daıtıyo kimse de birşey demiyo çok saçma valla
bi nurbanu bi mustafanın sevgilisi çok kötü oynuyolar bence onlar çıkınca direk zaplamaya başlıyorum
hiç duygu geçmiyo bana
nerde eski hürrem ibrahim onları özledim valla
bence calıkusunun bıtecegı kesınlıkle asparagas.gayet de ızlenıyor gıbı.hem ratıngı dusuk dızının once gununu degıstırırler.daha bı kez bıle gunu degısmedı.gercı kanal d fatıh dızısını yayından kaldırmadan once gununu degıstırmeyı denemedı ama zaten o dızı bastan gidiktı
bence calıkusunun bıtecegı kesınlıkle asparagas.gayet de ızlenıyor gıbı.hem ratıngı dusuk dızının once gununu degıstırırler.daha bı kez bıle gunu degısmedı.gercı kanal d fatıh dızısını yayından kaldırmadan once gununu degıstırmeyı denemedı ama zaten o dızı bastan gidiktı
magazinci bi hatun söyledi..baltalamak için mi yaptı yoksa ne?:44:
hiç inanmak gelmedi içimden, ama içime de bi kurt düşürdü..
fatih dizisinde m.alakurt elinde palayla set ekibine girişmiş,sonra da aldı ağzının payını, h.ergenç gibi bi sevgi,hürmet göreceğini bekledi sanırım halktan
valla ben bi kaç kanalda duydum konuşuyolardı reytingler iyi değilmiş bitecekmiş diye ama doğru mu değil mi bilemem
ben ilk bölümü izledim beğenmiştim ama sonra bakmadım o ses ve kaçak diye bi dizi var ona bakıyolar bizimkiler
şimdi sonuçlara baktım totalde 10. ab grubunda 4üncü olmuş geçen salı
yani öyle bi dizi için iyi bi sonuç değil bence de
heralde masrafı karşılamıyosa kaldırılıyodur diziler o yüzden bilemicem
masrafı karsılamıyosa zaten bıter de ben dızı izlenıyo sanıyordum.cok yerde aynı haber yapıldıysa dogrudur.demek bastakı ılgıyı gormuyor
bi sürü izlenen var program vardı zaten o gün o yüzden sivrilememiştir bence
gün seçimini doğru yapmıyolar heralde
kayıp ta çok güzel bi dizi mesela ama o da bi türlü oturmadı sürekli günü değişiyo
senaristi şirletin sahibiymiş heralde o dizi de o yüzden ısrarla duruyo sanırım
kayıp da tam kayıp oldu kanal d ıcınoyuncu kadrosu da ıyıydı mete horozoglu fılan.onu hangı gune koydularsa olmadı ama ılgınc.gercı konu olarak kızım nerde dızısının bırebır aynısıydı vd o dızı de yayından kaldırılmıstı.nıye aynı konuyla tekrar cektıler boyle bı dızı anlamadım
sumbulun yalancı yarı ne oldu,kayıplara mı karıstı,sumbul hıc anmıyo ghbıydı hatunu
kayıp da tam kayıp oldu kanal d ıcınoyuncu kadrosu da ıyıydı mete horozoglu fılan.onu hangı gune koydularsa olmadı ama ılgınc.gercı konu olarak kızım nerde dızısının bırebır aynısıydı vd o dızı de yayından kaldırılmıstı.nıye aynı konuyla tekrar cektıler boyle bı dızı anlamadım
sumbulun yalancı yarı ne oldu,kayıplara mı karıstı,sumbul hıc anmıyo ghbıydı hatunu
çalıkuşu tutmamış biticekmiş diyolar belki biterse malkoçoğlu da gelebilir mihrimahın aklı karışsın diye
diziden bahdeceksek olursam bana sıkıcı geliyo ama yine de izliyorum
saçmalık dizboyu
hele o nurbanu beni deli ediyo
Allah aşkına hürrem şimdi bile süleymandan nası çekiniyo hiç saygısızlık yapamıyo
nurbanu nası odalara dalıp trip atıyo etrafı daıtıyo kimse de birşey demiyo çok saçma valla
bi nurbanu bi mustafanın sevgilisi çok kötü oynuyolar bence onlar çıkınca direk zaplamaya başlıyorum
hiç duygu geçmiyo bana
nerde eski hürrem ibrahim onları özledim valla
aynen,ızlenesı yanı yoktu.o donemde o kadar reklamı yapılmıstı kı,tabı zerdadan dolayı ece uslunun da seyırcı gozunde kredısı yuksek olunca ılk bolumlere bı heves baktı ınsanlar.sonra tırt :-Dne çok sıkmıştı o kızım nerde dizisi beni ..acaba nereye bağlıyacaklar diye bi kaç bölüm saçmalıklarına bakmıştım..
sonra daha fazla dayanamadım
kayıp,kızım nerdeye gore ıyı aslında da turk ızleyıcısının begenısı ortada...hıtap etmıyo pek bu alengırlı senaryolar,yoksa ben de fena bulmadım da karadayı ıle aynı gune bu dızıyı koymak akıl karı degıl bencebence kayıp sinema filmi olsa daha iyi olurmuş
görüntü kalitesi senaryo filan çok iyi ama gerilim olduğndan çoğu kişi izlemiyo heralde
zaten çok izlenen yapımların karşısına dizi konuldu mu pek tutmuyo
yalnız kanal dnin de bütün dizileri patladı bu yıl nerdeyse
önceki senelerde hep kanald izlerdik şimdi hep star izliyoruz biz
sümbülünkü de gelecek hafta çıkar biyerden
bu hafta baya konu vardı o yüzden yoktu bence bu bölümde
çalıkuşu asla bitmez bence..özellikle burak özçivitin ve fahriyenin olduğu bi dizi bitmez hiç sanmıyorum...reytinglerin düşük olduğunu da sanmıyorum....çünkü kimi tanıyorsam çalıkuşu hayranı..imkansız bence
nurbanuya gelince evet bende çok sinir oluyorum ona, güya aşkından geberiyor ama o duyguyu hiç vermiyor izleyiciye..sırf arakadan biri söylüyor o lafları gibi komik geliyor....mimklerinde o duygu yok....ezberden okuyor tarzda...
hürrem öylemiydi, ne kadar duygulu ve hisli konuşurdu...şivesi bozuk bile olsa izleyiciye resmen hissettirirdi o aşk kokusunu...
kıytırık huricihan bile nurbanudan daha duygulu be pehh
ama tarihteki nurbanu ile aynı tavırları sergiliyor..tarihte de nurabunu çok asi ve emre itaat etmez başına buyruk bir hatunmuş...
zaten tek hırsı sultan olabilmekmiş....
ama selime de çok aşıkmış....aşkı için herşeyi yapmış...
fakat biz bu nurbanu da aşk namına bişey göremiyoruz...
anca küvetlerde yıkanmayı, maske takıp raks etmeyi bilir o çılpı bacak
yaa aşkın yapamayacağı hiç bir şey yok !! kadınlar neler yaptırmış erkek milletine,bir kadın uğruna üstelik başkasından hamile seni kandırmış olmasına rağmen onun için toprak fethedecek kadar..
kösem sultanı çok merak ediyorum ben ya ,çok güçlü hatunmuş hakkında güzel kitap varmıdır bildiğiniz okuduğunuz ???