- 17 Eylül 2007
- 4.815
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peygamberimiz zamanındada çok eşilik vardı, hatta eşi sevde kendi gününü ayşe ye verirmiş. bence o zamana göre çok normal ben hiç yadırgamıyorum valla. şu zaman göre kesinlikle cinayet mevzusu ama o zamana göre çok normal geliyor bana.
ayşe hz.hatice öldüğü zaman gelmişş
peygamberimizde hz.haticeye çok sadıkmış
mariaya niye sinir olunuyor anlamıyorum, pargallı seçiyor oda boyun eğecek tabi, hem önüne sultan olma şansı geliyor o durumda kankasınımı düşünsün, giydiği kıyafet yazık hep aynı insan istemezmi sultan olmak, ben olsam bende giderdim valla :)
hz. haticeyi çok severmiş, ondan sonra epey bir evlenmemiş sonra sevde gelmiş ardından ayşe gelmiş. ayşeyide çok severmiş, sevde dul kalmış ve peygamberimiz acıdığı için almış, sevdede bunu bildiği için ayşeye verirmiş gününü.
ayşeyi pek sevmemiş aslında
hatta ayşenin yaptıklarından sonra demiş ki Allah haticeden daha hayırlısınıı vermedi
bulducnları yiyip azıyo adam
mariya boşboşuna müslüman olmadı :89:
o sülüman o mariyayla halvet olursa,kıllll olcam ben yaaa
hani sadık kalcaktıydı hürreme
2. Fragman
[video=youtube;H6d0infoyZk]http://www.youtube.com/watch?v=H6d0infoyZk&feature=player_embedded[/video]
kızı mihrimah sultan mıydı.kimbilir o kimleri aşık etti kendine .onu da takibe almak lazım.
SEYRETME..........TV de yüzlerce kanal var.......
Ben seyrediyorum....Çok beğeniyorum...Tarhimizi merak edip gerçekleri araştırıyorum ve bilgileniyorum.Bu bile yeterli.....
Sizde Muhteşem rezalet diye bir topik açıp fikir alışverişinde bulunun.
hayır canım kesinlikle o tür bir konu açmasınlar artık muhteşem yüzyıl tartışmaları yasak
beğenen izlesin beğenmeyen izlemesin
bende ilk bölümü beğenmedim yapmacık gbi geldi bana ama sonradan hoşuma gitti milletimizi sevebiliriz ama unutmayın ki hatasız kul yoktur padişah olabilir ama dört dörtlük olacak değil ya ülkesini seviyormuş belli ki ama zevkine de düşkünmüş yorumuma gelince bence ayıp bişey sonuçta erkek çocuk önemliyse oğlu ve karısı var zaten 50 tane kadınla yatmaya gerek yok ama güzel canlandırıolar kaliteli
.................................
Haklısınız.Boş yere tartışmanın anlamı yok.
Hatalar insanlar için.Kimse dört dörtlük olamıyor maalesef.Buna devlet adamlarıda dahil.Hepimizin hataları var.Önemli olan sonuçları değerlendirip ders çıkarabilmek.
Sonuçta bir çok özelliğini bilemediğimiz ve şu anda bize çok ters gelen olguların yaşandığı bir dönemin kurgusunu izliyoruz.Tabii ki evladı olan ve sevip sevilen bir insanın başkaları ile birlikte olması gereksiz görünüyor ama dönem itibariyle bunlarda yaşanan gerçekler....
ewet cnm bana en çok ilginç gelen padişahın oğlunu öldürtmesi demekki o da bir ali kaptanmış :) ali kaptan karakterine beddua edip küfür edip duruyoruz padişah aynılarını yapınca niye savunmaya geçiyoruz anlamıyorum neyse ammaaaannn kim kiminle isterse onunla yatsın biz izleyel zaman geçsin yeter :)