Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
victoria çok güzel ama yaa...bence hürrem hamişken vicle beraber olcak hürrem çıldırcak
peygamberimizden sonra kimse gelmeyeceği bildirilmiştir
Alllah peygamberliği,oğlu Kasım*ında canını alarak sona erdirmiştir
erkek çocuk verip ona bunuda tattırmıştır-kaynak Hz.Hatice kitabı-netten kopyalamadm yani
dolayısıyla kaldırılan bi ünvanın halefi olunmaz
peygamberden sonraki kişiler kendilerini Allah*ın vekili ilan etmiştir.bunun kuranda da açıklaması vardır
dini arkalarına alarak siyaset yapmıışlardır,bu da halifelik değil olsa olsa şeriattır
bilmeyenler öğrensn,padişahlar halifedir demesn
buna karşı çıkan akadaşlar,devlet büyükleride bi zaahmet araştırıp öyle konuşsun:82:
bergüzar haliti kıskanmışdoğal olarak tabi...
Bergüzar Korel: Halit’in Öpüşmesi İçimi Acıtıyor!
günümüzde hala dinimiz alet edilerek siyaset yapılıyor. Halifeliğin kaldırılmasına kadar bütün padişahlar halife olarak geçmiş tarihte
yaşamadım görmedim sadece duydum okudum.Duyduğum ve okuduğum hiçbişey benim için %100 doğru değildir. Ne kadar araştırılırsa araştırılsın geçmişi su anda ispatlamaya çalışmak tam anlamıyla mümkün olmaz gibi geliyor.Ama inancım kalbim ve beynim her zaman Kuran-ı Kerim'i kabul eder daha ayrıntılı okumak lazım bilgi için teşekkürler:13:
arkadaşlar alakasız olacak ama hürrem in diyetisyeni bugün tv deydi. 3 haftada 7 kg vermiş. demekki normal hayatında da hırslı yapamaycağı şey yok bu kızın. tebrik etmek lazım
7 kilo öncesini düşünmek bile istemiyorum
hürremin hamileyim demesini, benim bildiğim valide sultan yemez,
hekimbaşı kadını çağırtıp muayene ettirir..mahidevran rahatsızlandığında öyle olmamışmıydı..
hürrem ben hamileyim diyecek, valide sultan da ,heee tamam o zaman diyecek..:76:
yok öyle bişey..
inşallah fragman yanıltmacası değildir..
pargalı da o dehliz gibi yerde viktoryayı gördü,buradamı aşık olacak acaba?:44:
viktoryayı 9. bölümde katılcaktı diziye
mahidevranın sonu hüzünlü oluyor ama süleymanı çileden çıkarttı hürrem onun kıymetlisi öyle yapmıyacaktı
mahidevranın sonu hüzünlü oluyor ama süleymanı çileden çıkarttı hürrem onun kıymetlisi öyle yapmıyacaktı
2 kere koynuna gırdı dıye kıymetlı mı oluyo heeeeeeeeeee mahıdewran onun cocugunun anasıııııııııııııııııı