- 10 Ocak 2011
- 14.966
- 47
Biz hep Hürrem Hürrem diyoruz ama Mahidevran az buz değil
yani bende bunu söylemek istiyorum mahidevran ona yılan diyor ama kendisi kıza neler yapıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hep Hürrem Hürrem diyoruz ama Mahidevran az buz değil
pargaliyla evlenicekler...
hatice sultan daha önce evlenmis mi?
Halit Ergenc sanki sakalini siyaha boyatmis.Bugün bana killari koyu geldi bu adamin.
Evlenmiş, sanırım eşi ölmüş...
Pargalı ile evlenecek, ama Pargalı da ileri de Hürremin hışmına uğrayacak, şimdiden çatışmaya başladılar, ilerisinin sinyali veriliyor yani...
Evlenmiş, sanırım eşi ölmüş...
Pargalı ile evlenecek, ama Pargalı da ileri de Hürremin hışmına uğrayacak, şimdiden çatışmaya başladılar, ilerisinin sinyali veriliyor yani...
nıye 1 . karısına yazık deılmııııydı berguzarı alıp onu bıraktııı yaaaaaaaaa bisey diyecam hani Halit Berguzara dizide asik olmus evlenmisti yaa simdide Hurreme asik olmasin sakin???? oyle sahneler varki ne bilim bide kadin Berguzardan daha etkileyici ve guzel)) acikcasi boyle bisey olursa uzulurum( ins bunlarda bosanmaz
Değilmi ama? herkes haddini bilecek şekerimyani bende bunu söylemek istiyorum mahidevran ona yılan diyor ama kendisi kıza neler yapıyor
Değilmi ama? herkes haddini bilecek şekerim
ne o öyle mahalle kadınları gibi şirretlik,
koskoca sarayda Mahidevran'ın yaptığına bakın
bayanlar mrb acaba bu hürremin güzellik sırrı nereden geliyor yaa taktım kafaya kadını çok güzel gelmeye başladı bana kıskandım wallahi:18:
Zira hükmü dünyaya geçen 'Cihan Padişahı' Kanuni'nin bu kadının mahkumu olduğu tarihi iddialar arasında. İddianın sebebi olan ölümcül çekiciliğinin sırrıysa sadece güzel kokular, yağlar ve boyalar değil; asıl neden asiliği!
Pargalı da bir numara var gibi. Kapı dinlemeler,manidar bakışlar falan. Anlayalım İbraaam?
Halit Ergenc sanki sakalini siyaha boyatmis.Bugün bana killari koyu geldi bu adamin.
bencede tuhaflık var pargalıda sanki sinsi gibi...
nıye 1 . karısına yazık deılmııııydı berguzarı alıp onu bıraktııı yaaaaaaaa