Muhteşem Yüzyıl -Kösem Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.849
104
Muhteşem Yüzyıl’ın eski Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli, ekranlara ‘Kösem Sultan’ olarak dönüyor.

Kanuni Sultan Süleyman döneminin anlatıldığı “Muhteşem Yüzyıl” dizisi 11 Haziran 2014’te ekranlara veda ediyor. Yapımcı şirket TİMS, yeni bir tarih dizisi için şimdiden kolları sıvadı. TİMS, bu kez de Osmanlı tarihinin etkili kadınlarından ‘Kösem Sultan’ın hayatını izleyiciyle buluşturacak.
TİMS affetti
Dizide Kösem Sultan’ı da Muhteşem Yüzyıl’ın eski Hürrem Sultan’ı Meryem Uzerli canlandıracak. 7 aylık hamile Uzerli, Şubat’ta doğum yaptıktan sonra rolüne hazırlanacak. Ünlü oyuncu, geçen Mayıs’ta “Tükenmişlik Sendromu” yaşadığı iddiasıyla diziden ayrılıp, apar topar Berlin’e gitmişti. Zor durumda kalan yapım şirketi, senaryoyu değiştirmişti. Uzerli, “Yapımcıdan özür diliyorum” diyerek yapımcısı Timur Savcı’nın gönlünü kazanmıştı.

Meryem Uzerli'nin Kösem Sultan olarak tekrar ekranlara döneceği iddiasına yapımcı firmadan cevap geldi.

Güncelleme: 24 Aralık 2013 13:56

İşte TİMS Productions'ın açıklaması:

Muhteşem Yüzyıl dizisi kreatif ekibinin önümüzdeki sezon ekrana gelmek üzere 'Muhteşem Yüzyıl - Kösem' projesine hazırlanmakta olduğu doğrudur. Ancak proje henüz senaryo ve ön hazırlık aşamasında olup cast çalışmaları başlamamıştır. Bu konuyla ilgili çıkan haberler doğruyu yansıtmamaktadır.

Bilginize
TİMS Productions

Konuyla ilgili dün çıkan haberlerde TİMS Productions'ın Osmanlı tarihinin etkili kadınlarından 'Kösem Sultan'ın hayatını izleyiciyle buluşturacak bir proje üzerinde çalıştığı ve dizide 'Kösem Sultan'ı Muhteşem Yüzyıl'ın eski Hürrem Sultan'ı Meryem Uzerli'nin canlandıracağı iddia edilmişti

Kosem sultan rolu icin beren saat adi geciyor. Insallah boyle bir hata yapmazlar. Beren her dizide hep ayni bakislar, ayni mimikler ayni tavirlarla kendini tekrarliyor. Tv dizilerinde ayni yuzleri gormekten de cok sıkıldık. Beren saat kosem sultan olmasin! Vallahi izlemem :)))

bu dizi ne zaman başlayacak yahuuu...:KK17:
star t.v. sayfasın da 2015 yazıyor yanlış mı yazdılar acaba !!! bilgisi olan varmıdır?

star t.v. sayfasın da 2015 yazıyor yanlış mı yazdılar acaba !!! bilgisi olan varmıdır?
Dün bende baktım internetten 2015 i görünce şaşırdım,yapmazlar herlade böyle bir yanlışlık,üstelik şimdiye başlamış olması gerekirdi diye düşünüyorum.

Evet hatta ocak 2015 olmasi lazim bilmiyorum gordunuzmu muhtesem yuzyilin bitiminden hemen sonra fragmanini gostermislerdi ocak 2015 denilmisti.

ocak yazdığını görmedim ama 2015 yazısını bende gördüm..bakalım bekleyeceğiz izleyiciyi soğutmasalar bari...
birde TRT1 de DİRİLİŞ ERTUĞRUL GAZİ başlıyor yakında oda çok güzel kuzenim yapımcılığını yapıyor harika bir dizi gerçekten...

Meryem olmasinda kim olursa olsunn..
Hic begenemedim ben bu kadini..

merakla bekliyorum bu diziyi
beren saat oynayacak diyorlar ama bilemiyorum

kimin oynayacağını merak ediyorum
beren saat bu ara sürekli yeni bir projesinin olmadığını söyleyip duruyor
onun oynamayacağı bence kesin

her osmanlı dizisinde de meryem i oynatmaları sıkıcı olur... beren saat bihter rolündeki bakışlarını cadılıklarını yaparsa kösem sultan olur yani... ama bebek yapmayı düşünüyormuş bu sene...

yaaaa, ben muhteşemi yeni izlemeye başladım biraz daha geç baslasın da bitireyim şu hürrem'i :KK49:

Beren Saat kesinleşmiş.Parada anlaşmışlar.:KK12:Suratsız soğuk nevale.:KK12:Yeni bir yüz çok daha iyi olurdu.Oyunculuktan o kadar insan mezun oluyor onlara hiç şans vermiyorlar.Eminim çoğu Beren'e bin basar.Riske atmak istemiyorlar diziyi ama bir diziyi oyunculuktan çok senaryo götürür.Biten dizisini kurtaramamıştı en güzel örnek.

Dizinin yayın tarihi de belli oldu. Dizi ilk bölümüyle 1 Ekim Perşembe günü başlayacak. Beren Saat diziye 9. bölümde katılacak.

Kösem Sultan ilk bölümüyle 1 Ekim Perşembe günü 20.00′da Star’da!

X