- 21 Ocak 2010
- 15.327
- 15
Öyle.. Ordaki herhangi bir cariye de olabilirlerdi. Hicc kadir kiymet bilmiyolar canimm. Anca didissinler. Hürreminde üstüne gelse ya bi tane
hürrem öldükten sonra bile gelmeyecek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle.. Ordaki herhangi bir cariye de olabilirlerdi. Hicc kadir kiymet bilmiyolar canimm. Anca didissinler. Hürreminde üstüne gelse ya bi tane
Artık devamı gelmez yatıyım ben
iyi uykular canım
gelmesine fırsatmı verdiki gacı,sadıka gırcekti ama kursağında kaldı halvet hayali nesse gıtsın oda matrakçıyla yapsın halvetunu
aynen öyle hürrem dedi ya benım hıç böyle nıkahım olmayacak gelın olmayacagım dıye ah ah bılmıyorki oda olacak aslında
bunların da hayatı ne kötü ya,kocasıyla gezip tozamıyorlar.bi kere çıkması olay oldu.bu arada gerçekte hürremin askerlerin önünde hoplayıp zıpladığını sanmıyorum
ayyy resmen slüman aldı hurremi gezmeye gittiler ay çok romantıkler benim canımın sultanııı.. kıskannlar çatlasın kızlar
kızlar meg nerelerde acep:26: