muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Öyle.. Ordaki herhangi bir cariye de olabilirlerdi. Hicc kadir kiymet bilmiyolar canimm. Anca didissinler. Hürreminde üstüne gelse ya bi tane :KK34:

gelmesine fırsatmı verdiki gacı,sadıka gırcekti ama kursağında kaldı halvet hayali nesse gıtsın oda matrakçıyla yapsın halvetunu :KK53:

gelmesine fırsatmı verdiki gacı,sadıka gırcekti ama kursağında kaldı halvet hayali nesse gıtsın oda matrakçıyla yapsın halvetunu :KK53:

Gülnihal gelecek gibi geliyo bana:KK51::KK51::KK51:

Sadika beceremiyo sanki rolunu ya.. Yarim yamalak türkcesi her bölüm degisiyo..

cilvelenme kısss sadıka matrakçıdan ıyısınımı bulcan amaa yoook onun gozu sulumanda:KK47:

bunların da hayatı ne kötü ya,kocasıyla gezip tozamıyorlar.bi kere çıkması olay oldu.bu arada gerçekte hürremin askerlerin önünde hoplayıp zıpladığını sanmıyorum

hatice sultan pargalının alafranga hareketlerin rahatsız gibi görünüyor masadan ve pargalanın kadeh kaldırmasın hoşlanmadı yüz ifadesi değişti

ayyy resmen slüman aldı hurremi gezmeye gittiler :KK66: ay çok romantıkler :KK69: benim canımın sultanııı.. :KK23: kıskannlar çatlasın kızlar :KK23: :KK60:

Ay ne catlicaz kiz. Koca padisah kizi cimlere götürmüs gezme adi altina. Saray denen yer sirf cim zaten:63::63:

Al kizi bi sinemaya bi kayaga fln götür dimi koca padisah olcek:KK66::KK66:

ya bu bergüzar nasıl dayani bu sahnelere oda kıskanıyordur haliti:26:

X