muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

MUHTEŞEM DÜĞÜN

Pargalı İbrahim Paşa ile Hatice Sultan'ın dillere destan düğünü için 500 kişilik ekip çalıştı.

?MuhteŞem Yüzyıl? dizisinin bu hafta ekranlara gelecek olan bölümünde Hatice Sultan ile İbrahim Paşa?nın beklenen düğün sahnesi için kamera önü ve kamera arkasında 500 kişilik ekip çalıştı.

Halit Ergenç, Nebahat Çehre, Meryem Uzerli, Okan Yalabık, Nur Fettahoğlu ve Selma Ergeç?in rol aldığı dizinin düğün sahneleri 4 günde çekildi. 150 kişilik kamera arkası ekibinin çalıştığı sahneler için Avrasya Sirki?nden ip cambazı, demir büken adamlar, tahta bacaklılar, labutçular ve yılan getirildi. Ayrıca sahneler için köçekler, güreşçiler, matrakçılar ve okçular hazır bulundu. Osmanlı döneminde gelinliklerin kırmızı renkte olmasından dolayı Selma Ergeç?in canlandırdığı Hatice Sultan karakteri için de kırmızı gelinlik tasarlandı. 4 günde dikilen gelinliğin başlığı ise kristal yarı değerli ve değerli taşlar ile 1 haftada hazırlandı. Düğün için toplamda 80 kostüm dikildi.

Son düzenleme:
ters açı pargalı hatice halveti istiyomuş kızlar, töbeeee
ters açıyı da kaybettik
oh oldu

hep halvet hep halvet..
ne bu konuşmalar valla ben tarihimisi öğrenmek istiyorum hıhhh

Napıcam pargalının baksırlı halini banane

ay sen paksır mı didiiiinnnn hiiiii çok ayıppppp bende istemiom o tars konuşmalar

hiç tarihimi öğrenemedim ben,sefiyesizlik almış başını gitmiş topikte örtmenler nirde litfen

ay sen paksır mı didiiiinnnn hiiiii çok ayıppppp bende istemiom o tars konuşmalar

hiç tarihimi öğrenemedim ben,sefiyesizlik almış başını gitmiş topikte örtmenler nirde litfen

Evet biz sevişme yerine savaş görmek istiyoruzPadişahımızı savaş alanlarında görmek istiyoruz yatakta değil

Evet biz sevişme yerine savaş görmek istiyoruzPadişahımızı savaş alanlarında görmek istiyoruz yatakta değil

yani halvete de gireilir padişahlar sonuçta onlar da insan ama edepli bir şekilde olması lasım
mahidevranla olmasını istirham etcem örtmenden banne

yani halvete de gireilir padişahlar sonuçta onlar da insan ama edepli bir şekilde olması lasım
mahidevranla olmasını istirham etcem örtmenden banne

Ben halvet görmek istemiyorum ayıp ayıp namahrem

difolup gitsinler topikten halvetçiler,suhpet topiğinde konuşsunlar pislikler

Son düzenleme:
alla alla nişanlısından hiç bahsetmemiş bu pargalı okan :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…