muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

demekki hürremle uğraşmaya devam ediyorlarbelkide cihangir o yüzden rahatsız doğuyor

hatice sultağnım,eğer bir maniniz yoksa diyorum,sizi..........................

meggggggg allah cezaniilkopanziii:86:

ablaaaaaasli2 mi oldun abovvvvvtöbe euubillahh:78:neysemmm sal gitsın ablammmm

napiim ay,pargalı hatice asiline ancak böyle teklif edebilir şeyi bence

pargağlı; 'acabaaa diyorum sultağnım diyorum,şeeyyy benn...........'

sizin de ellerinize sağlık leydim vede ankım..
miss köfteler miss

ayy kızlar bende düşündüm bunlar resmi resmi nsl yapcaklar diye sizde bu konuyu konuşmuşsunuz

hatice sultağnım,eğer bir maniniz yoksa diyorum,sizi..........................

Sultanım sizi yatırsam şöyle?

Hatice sultanım soyununuz lütfen

- Sizi öpebilir miyim Sultanım?
- Bilmem ki.. Ne desem şimdi? Bilemedim. Siz nasıl isterseniz paşam..
:90:

''iprahim rica etsem aceba siz..................''
'paşam istirham ederim..................'
'sultanım nasıl istersiniz..................'

doğru söylüyosun onu halvette düşünemiyorum

hahaha yarıldım yaa.bburda okuyuncaya kadar hiç düşünmemiştim onların halvetini o kadar umutsuzum yani

Ay kızlarr çok yaşayın hatçe ve ibo nun halvetı olay olcak gerçekten sultanım şey bu anı çok bekledik artk bakışmasakk..

edirnekapıda mihrimah sultan hamamını biliyorum da, haseki hürrem hamamını bilmiyorumm..
o nerde küne?hem hürrem haseki değil, nasıl haseki hürrem hamamı oluyor ki?:97:..
düz hamam yaniii

edirnekapıda mihrimah sultan hamamını biliyorum da, haseki hürrem hamamını bilmiyorumm..
o nerde küne?hem hürrem haseki değil, nasıl haseki hürrem hamamı oluyor ki?:97:..
düz hamam yaniii

Ayasofya ile Sultanahmet Camii'nin arasında bulunan Haseki Hürrem Hamamı, Kanuni Sultan Süleyman'ın sevgilisi, Rus ya da Ukrayna asıllı Hürrem Sultan tarafından ısmarlanmış ve Mimar Sinan tarafından İstanbul'daki en büyük hamam olarak inşa edilmiştir.

Uzun dikdörtgen planlı hamamın iki karşıt ucunda erkek ve kadınların kullanacağı, farklı girişler vardır. "Çifte hamam" denilen bu hamam tipinde, İslam ahlakına uyularak, erkeklerle kadınlar birbirine hiç rastlamaması sağlanmıştır.

1980'de restore edilen Haseki Hürrem Hamamı, İstanbul Festivali'nin sergi mekanlarından biri olarak açıldı. Günümüzde halı teşhirinin yapıldığı hamamda, aynı zamanda da halıların satışları gerçekleştiriliyor.

sağol canım..
yani içinde insan yıkanmıyomuuuuş..:44:
halı teşhiri yapılıyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…