muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ama sinir oldum kim şikayet etti acaba hasettt

ben biliyorum kim şikayet etti dün yazdım ya o isim şikayet etti yüzde 90 çünkü konu kapatılmıştır mesajını geçe kalmadan beğenmiş hemen o isim

meggggg bu arada davetin için çok teşekkürler meleğim

eğer bir şikayet varsa neden şikayet etti ki acaba sonuçta biz konuya başkalarının girmesini yasaklamıoduk sohbete katılan herkesle aynı sohbeti edioduk hem karşıdan bakılacak hem de onlar kendileri sohbet edioalr die şikayet edilecek böyle şey olurmu gel sende yaz seninlede sohbet edelim neysee artık burdaki sayfları doldurun doldurabildiğinz kadar halvetçiler

Bazı insanlar meraklı oluyo böyle şeylere:96:

aynen:13: kimseyi kovmadık.gel bi derdin varsa söyle di mi ya
gelip burayı da kapAtmasn:82:

ben şimdi okudum kızlar yaaa fransız kalmışım olaya tartışma çıkmış oysaki saçma beğenmeyen izlemesin kardeşim yüzlerce kanal var tvde tek kanallı devirde değiliz artık eğer uydu alıcınızda tek kanal varsa tvnin düğmesine basın kapatın o zaman yine kapanmıosa fişi çekin izlemeyin gerginlik yaratmaya ni gerek vaaarr

yine rahat olamıosanız gidin show tv ye şikayet edin alla alla bizim ne suçumuz var biz dizi yapımcısı ya da kanal sahibesi değiliski

Son düzenleme:

Diyorum ya bazı insanlar böyle kavga meraklısı

:78::78:

ya kıslar bende bakıorum bakıorum hep gelinlerle alakalı konular var bu sohbet bölümünde 2011 gelinleri 2009 gelinleri nieki aceep diodum kiiiiiii baktım evlilik hazırlığı bölümüne açmışım konuyu editör arkadaşlarım bi el atıverselerde taşısalar gerekli yere

sürekli halvetten bahsediyoruz yaa
lan adama demezler mi dünya halvetle dönüyo diye
hee bi de son zamanlarda pargalı fentezilerimiz vardıbende irfan değirmencinin pantolunu indirmiştm
sanki suç bizdeböyle adamlar reelde vardıda fantezilerimizi gerçekleştirdk sAnkigörünce çıldırıyoruz

geyiğe mi gitcez

Bizim bi zamanlar aşkı memnu topiğimiz vardı geyikte..Sanırım geyik en uygunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…