muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ohhh ohhhh şöle ışıldak ışıldak süklümüme bakam biras

melix bende bunu beğenmiştim

bende biğendim kuşum seninkini ama bana ne hürrem ne mahi ne sülüman lazım kesmio beni onlar bana süklüm lazım inna sabirin inna sabirinnnn valide sultanımmm(ve ayaklarıyla kuğu gibin süzülürr)

Güzel oldu ya böyle Hepimiz muhteşem yüzyılcıyız. Muhteşem yüzyıl kardesliği

wayyyyy süper olmuşş ya süklümmmmm ağaaa

nickinmi değişti senin yaa :44:

ivit nickim değişti canım nickimle birlikte tercihlerimdemi değişti nedir baksanam süklümün yüzünden nerdeysem derbeder olcem

bende biğendim kuşum seninkini ama bana ne hürrem ne mahi ne sülüman lazım kesmio beni onlar bana süklüm lazım inna sabirin inna sabirinnnn valide sultanımmm(ve ayaklarıyla kuğu gibin süzülürr)

inna sabirinnn

ivit nickim değişti canım nickimle birlikte tercihlerimdemi değişti nedir baksanam süklümün yüzünden nerdeysem derbeder olcem

süklümmm ağa sen çok yaşa emiiiiiiii

Sağolll annemm ehhh birazzzzz bide yemek filanda yememiştimm aç karnına çayda içincee fena oldu bide yaş kemale erdi yaa genç değilim artıkk o kadar

dikkat et kendinedaa beni gelin etcen:78: yoköyle hastalanmak

süpper olmuş yawrım

ama şu hürrem birazcık zayıflasam daha bi gözel olmazmı yaa:26:
ama kızcağızda haklı doğur doğur neree kadar nassı kılo versın demi

sennde maş. süklüm süper
şehzade anası o benm gibi cılız mı olcaktı

Ya canım abiskom bi tas almıs bi çok dogal tası biliyorum ama bu aldıgı tası bilmiyorum resmini ekliyim..

Ne tası bilen varsa söylesin ya :26:

Böyle alacalı bulacalı bi taş.
Rengi hafif yeşil gibi üstünde benekler var siyah siyah.. Grimsi bi tonu var..

vuu çok hoşmuş:81:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…