muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

gaza geldim :KK9: aynen cnm amin allah gostermesın ..pargalıya bılerek o anda soyledıkı ıyce gaza gelsın :KK52:
yalnız sulumana bıseyler oluyo :KK53: içim kibir doldu fln :KK53: ama cok guzel konustu gercekten en son sahnede..

evet güzel konuştu ama sonunda kendi oğlunu öldürtüyo yani yaptıklarıyla söyledikleri birbirini tutmuyo malesef

yalnz ben hatçe ye fena gıcık oldum yok sultan doğmuşta öyle ölcekmışte,sen kmsn demeler ezmeler fılan :KK53: esas kibir seni sarmış hatçegil :KK47::KK47::63::63: çemkiriyo hurremımıze yaaa :KK47:

kızlar bılerek mı kazdrıdı o mezarı kibrini yen fılan dedi bılerek ıcıne gırdı sanırım suluman :26: hatçe artık gozumuzden dustu :63: :63: :63:

bu hatice sultan olmuşta ne olmuş,ne yaptırmış,ne yapmış yani....
hayret bişiy pırlantamı var bi tarafında allam ya gıcık oldum :KK51:

Hatice bağırırken Hürreme taa benim ağlayasım geldi gıcık hatun :KK57::KK57::KK47:

bu hatice sultan olmuşta ne olmuş,ne yaptırmış,ne yapmış yani....
hayret bişiy pırlantamı var bi tarafında allam ya gıcık oldum :KK51:

hanedan üyesiymişmiş,doğuştan sultanmışmış,köle deelmişmiş hürrem gibi :KK47::63:

:KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:halvetlülerim benim :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

naber canım benim,nasıl gidiyo valla ben çok yoğunum en çocuk ammaannn bi çarşamba akşamı dizi izliyorum ötekilerine bakmıyorum bile ,bakamıyorum :KK51: illede hürrem illede hürrem dün uydu kesilince bile öyle ekrana baktım diğer kanallar çekiyormuş oysa değiştirip bakmak aklıma bilem gelmedi :KK53:

X