muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

ya bu rüya işini çok abarttılar artık... yok yani en azından hürremin üstünde denemesinler bunu..

ne bal yiyecek şimdi leo hünkar kızdı pargalıya hürrem hamile mahidevran depresyonda mustafa deli olmak üzere ben merak içinde nolcakk bu muhteşem yüzyılın sonu:89::89::89::89::89::89::89:

hatice sultan ne mıy mıy bi kadınsın yaa..izlerken baygınlık geliyor..süzüm süzüm süzülmekten bişe yaptığı yok..
baygın bakmayı zariflik sanıyor hasbam

Sultanımızın boş geçtiği sene yok dedi anan zaaaaaaaaaa iks de iks de XD XD XD

hürremde ki potansiyele bak.her seneye 1 cocuk pırtlatıyor gözümüz aydın kızlar Beyazıt şehzademiz geliyor

kadın doğura doğura bi hal olduu bu validede 67 yaşında yaa bana mısın demio kadın süt gibi

Mahi de tepki ermiyo artık Hürrem'in gebeliğine.. Öncekilerde kıyameti koparıyordu:))
Şeker Ağa lokma döküp şerbet hazırlamaktan, saraydakiler de lokma yiyip şerbet içmekten bıktılar:) Hürrem doğurma artık:)))

ay dizi izlerken bazen gaza geliyrum şimdiden başlasam 12 - 13 şehzade + sultan doğururum heralde diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…