muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Çanakkale'den 30-32 yaşlarında bir kadın,kucağındaki süt bebeğiyle otobüse biner.
Yanına da iri kıyım bir adam oturur.
Otobüs Ezine'ye ulaştığında kadın çocuğunu emzirmek amacıyla memesini açar ve çocuğun ağzına verir.
Ancak çocuk inatla memeyi emmek istemez.
kadın çocuğa kızar ve sert bir sesle;
-Al yoksa amcaya veririm!..
Adam göz ucuyla bakar ve önüne döner...
Ayvacık'a geldiklerinde kadın yine memesini çıkarır ve çocuğu yine emzirmek ister,
çocuk yine emmez ve yine aynı sözler kadının ağzından dökülür;
-Al yoksa amcaya veririm.
Bu olay her durakta tekrarlanır ve hepsinde de aynı şeyler yaşanır.
Küçük kuyu, Altınoluk, Güre, Akçay derken Edremit'e kadar gelinir.
Edremit'te de kadın;
-Al yoksa amcaya veririm diyince adam patlar ;
-Hanım hanım yeter artık!.. Vereceksen ver. Ben taa Ayvacık'ta inecektim, buralara kadar geldim...

bergüzar baktıkine sete kurabiye götürmekle başa çıkamıcak,hepten diziye katılem de koceme gözkulak olem didi sanırım

akıllı kadın :79:

Aynısını diyecektim zhebanicim, ağzımdan aldın böyle durumlarda ne denirdi, "nişanlın benimkinden güzel olsun"muydu, "benden çok yaşayacaksın"mıydı neydi:26:işte ondan

Son düzenleme:
bence leo rüya görüyo hürrem yanına gitmedi leonun.
ama hamilesin lafını duyunca niye ağladı anlamadım acaba sakat doğcağnı falanmı söylediler bu ebe kadından herşey beklenir bi bakıyo hemen anlıyo hamile olup olmadığını belki sakat doğacağınıda anlamıştır.

Leodan hamile kalacağı için olabilir mi :26:

bence 27 aydır gibeğ gezdiği için 'gene mi yaaa' diye buruşturmuştur suratını

bi de' beni seviyo musun hürroş kıııızzz' diye soruyo ya leogil,hürrem de çokhhh sefiyorr diyo ya..
dediğin gibi leogil rüya görüyo bence de..
o 'çokhhh sefiyorrum' lafını sülümana etmişti aynı tonlamayla hürrem zaten.. ordan alıntı..
mümkünü yok,hürrem leogile çok sefiom dimez..

Son düzenleme:
öyle değildir inşallah
bir kitapta selim için öyle bir konu işlenmiş ama selim doğdu şimdi beyazid var sırada oda kambur olcak

ben cihangir sakat doğuyor diye biliyordum ama senaryo değişmiş olabilir tabi izleyip görücez artık

fragman süper ötesi kızlar yaaa iice heyecanlandırmışlar ama bi rüya var ya hürremin boyna geçen ip,leonun kellesinn gitmesi...ya da ikisi..bi rüya var ama o kesin Hadımların sultanını özledim ovvv yeaah

bunlar kesin hürremin rüyasıdır.neler olacak acaba.çok heyecanlı bitecek.bütün yaz çatlıycaz

2. fragmanı hiç sevmedim. Rüyadan oluşan fragman yapmışlar. Bölüm aşırı rüya sokmasalar şaşıcam.

Aynısını diyecektim zhebanicim, ağzımdan aldın böyle durumlarda ne denirdi, "nişanlın benimkinden güzel olsun"muydu, "benden çok yaşayacaksın"mıydı neydi:26:işte ondan
nişanlın olsn de papatyam
2. fragmanı hiç sevmedim. Rüyadan oluşan fragman yapmışlar. Bölüm aşırı rüya sokmasalar şaşıcam.

napsınlar anca rüya görüyolar

meraba kızlar.ben yarın akşam katılamıycam heralde.tamda en heyecanlı bölümde.ama neyse sonra yorumlarımı yaparım.

süleyman bergüzar korelle halvete girsin
hürrem kıskansın saldırsın bergüzara.
bergüzarda" sana ne o benim kocam (kk diliyle kocişim)" desin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…