bergüzar baktıkine sete kurabiye götürmekle başa çıkamıcak,hepten diziye katılem de koceme gözkulak olem didi sanırım
akıllı kadın :79:
bence leo rüya görüyo hürrem yanına gitmedi leonun.
ama hamilesin lafını duyunca niye ağladı anlamadım acaba sakat doğcağnı falanmı söylediler bu ebe kadından herşey beklenir bi bakıyo hemen anlıyo hamile olup olmadığını belki sakat doğacağınıda anlamıştır.
Leodan hamile kalacağı için olabilir mi :26:
bence leo rüya görüyo hürrem yanına gitmedi leonun.
ama hamilesin lafını duyunca niye ağladı anlamadım acaba sakat doğcağnı falanmı söylediler bu ebe kadından herşey beklenir bi bakıyo hemen anlıyo hamile olup olmadığını belki sakat doğacağınıda anlamıştır.
öyle değildir inşallah
bir kitapta selim için öyle bir konu işlenmiş ama selim doğdu şimdi beyazid var sırada oda kambur olcak
ben cihangir sakat doğuyor diye biliyordum ama senaryo değişmiş olabilir tabi izleyip görücez artık
nişanlın olsn de papatyamAynısını diyecektim zhebanicim, ağzımdan aldınböyle durumlarda ne denirdi, "nişanlın benimkinden güzel olsun"muydu, "benden çok yaşayacaksın"mıydı neydi:26:işte ondan
2. fragmanı hiç sevmedim. Rüyadan oluşan fragman yapmışlar. Bölüm aşırı rüya sokmasalar şaşıcam.