muhteşem yüzyıl izleyicileri sohbet alanı haydi toplanalım kızlar

Gülşah; daha önceden bir cinayetin vardı zaten. İki oldu. Seri katil olma yolunda hızla ilerliyorsun valla, Cem Garipoğlu'nu geçtin he.

İyi geceler herkese....Bol halvetlerrrr....

Ayyyy yoklama varmış ayol....MEGGGGGG Ben buradayım..............:82:

Son düzenleme:
Başladığı günden beri takipçisiyim.İzlediğim tek dizi...başlamasını beklyorum şuandada:KK66:

Cariyeler birliği burda mısınız ahanda başlıyor dizimiz hadi bakalım dizilelim koltuklara hadi hadi ıp tıs ıp tıs dup dup dup tıs

Son düzenleme:
Dondurmalar benden bebekleriiim yumulun bakalım yumulun çabuk çabukçabuk :KK70:
$b-500555-Dondurma.jpg $dondurma1.jpg $dondurma2_b-5258.jpg $dondurma4_b-2829.jpg $dondurma.jpg

Son düzenleme:
ay yazık kıyamam selimde ağlıyoo kim öldü acabaaaa yalnız böyle bişi olabilirmi ya haremde elini kolunu sallayan herkes şehzade odasına girebilirmi yaaa :KK1::KK1:

hadi bakımm kızlar burdakı haremımız toplaşsın dızımız başliiiii :KK64: megım nerdesın yoklama alıveyseydın :KK52: ay hurrem olmasın bıcaklanan ya :KK59: kıyamam ki :KK59:

ay yazık kıyamam selimde ağlıyoo kim öldü acabaaaa yalnız böyle bişi olabilirmi ya haremde elini kolunu sallayan herkes şehzade odasına girebilirmi yaaa :KK1::KK1:

Bende ona takılıyorum sözde her kapıda 2 koruma var kendileri bile açmıyolar kapıyı ama akşam olunca katiller koridorlarda fink atıoyo :KK19:

nihayet kızı uyutup gelebildim ve dizide başladı.valla özledim hepinizi hadi bol sohbetler

kurgu işte :) hürremse bıçaklanan ölmez o :KK70:

yok yok hürreme daha çok var daha birsürü doğurcak hürremim :)))

Bende ona takılıyorum sözde her kapıda 2 koruma var kendileri bile açmıyolar kapıyı ama akşam olunca katiller koridorlarda fink atıoyo :KK19:

aman işte dizi ama azıcıkta dikkat edin ya:))))))))))))

esma şoka girmiş iyimiiii

derinciğim hoşgeldin :)))

X