• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Muhteşem yüzyıl, hürrem sultan'ın saç rengi?

womancop

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2007
165
3
96
Diğer
Muhteşem Yüzyıl dizisindeki Hürremin saç rengi tam olarak nedir?Kuaförüme sordum adam diziyi izlememiş bile yuh dedim, diziyi izlemedin tartışmalardan da mı haberin yok?Ben beğenerek izliyorum diziyi bu arada şimdiye kadar yapılmamış birşey yapıyorlar hemde dudak uçuklatan bir bütçeyle neyse..
Asıl adı Meryem UZERLİ olan Türk asıllı Alman vatandaşı oyuncunun canlandırdığı Hürrem karakterinin saç rengini soruyorum sizlere.Bu saç rengi nasıl elde edilir?Anladım ki benim gittiğim kuaför bu rengi tutturamayacak.Bende yeşil gözlüyüm bu rengin beyaz tenlilere gideceğini düşünüyorum onada çok yakışıyor çok güzel bir yüzü var.Saçlarımda boya yoktu açık kumral.Ama birkaç ay önce ışıltı attırdım güneşten açılmış gibi aralarda gölgeler var.İyi bir kuaför tabiki istediğim saç rengini uygular ama renk ne bakır mı?tarçınmı?

Kızlar ben bu rengi çok merak ediyordum ama sahibine sormak daha iyi olur diye düşündüm. :) Twitterde meryem uzerliye bir umut post attım. Bakır kızıl dedi. :) Onun bir önceki saçıda kumraldı bu arada.. Bu arada hesabı orjinal kendi hesabı. Baya araştırdım kendi hesabımıdır diye. Bir fake olayı yok yani :)

ben de bu renge boyatmak istiyorum yakışır umarım, ben kuaföre sordum tam bunu değil ama christina hendricksin saç rengi işte, biz bunlara kızıl demiyoruz bakır diyoruz dedi. ancak tarçın da karışıyormuş.

şöyle birşey var sürekliakan bi renk olduğu için bi ünlüde gördüğümüzde hangi akış aşamasında olduğunu bilemiyoruz.

kızlar bence tarçın bakır değil bu, tarçın bakır daha turuncumsu değil mi ?
bu bakır sarıya da benziyor..irlanda kızılı olduğunu da sanmıyorum yine o da daha içinde turuncumsuluk olan bir renk..bu rengin içinde turunculuk yok bence..

Son düzenleme:
bende bu renk yaptırmak istiyorum harika ama tam adı nedir tam olarak bilmiyorum elimde foto kuaförün kapısına dayanıcam:9:

slm kızlar bende saclarımı yaklaşık 3 ay önce bayattırdım ama kuaför istedigim rengi veremedi.:60:çok kızdım şimdide kendim boyayacagım karar verdim ama hangi marka rengi en dogru biçimde veriyo aceba hiç kendim boyamadım da. hürremin sac rengi istiyorum ama ne alsambi fikriniz var mı bu konuda :50:

Son düzenleme:
arkadaşlar bi arkadaşımın hürremin renginden olcam die pespembeye döndü saçları şok geçirdm.. aman ha saçlarınız sarıysa açık renk bile olsa evde bu rengi denemeyin o riski almayın..

tvde herkesın hurrem karamelını ıstedıgı soylenıyordu kuaforlere bayanlar foto ıle gıdıyormus ama karma bır renkmıs bırkac boya ıle karıstırılmıs bır renkmıs.

ay yok bu renk kesinlikle karamel fln deil ya.. ya tarçın bakır ya irlanda kızılı ya da sarıyla bakırı karıştrmış bşyler yapmışlar..

valla kizlar benim kendi sac rengim koyu kahverengi ,sacimda boya yoktu,ve dun palette ultra ash blond a10 renginiyle sacimi boyadim ve ortaya da bu renk cikti,hurrem sultanin rengi
:)

resim varsa koyarmısn çk merak ettm..

Bence Selective kullanmalısınız.
images

Son düzenleme:
kızlar ben bugün boyattım hürremin rengine aslında istemeden oldu diyebilirim tamamen kuaförüme bıraktım o da bu rengi yaptı benim saçlarım siyahtı rengi değiştirmek için gittim ve sonuç mükemmel bu renk bakır kızlar özellikle sordum ama öyle tek renk bi boyayla yapılmıyo bilginize 3 tüp boyayı karıştırdı iyiki kuaförüme bırakmışım renk seçimini ben çok beğendim :1: :1:

mutlaka açık zeminin üzerine

tarçın bakır
diğer markalarda 8.44

bu ikisi yoğun bakrı yani çok turuncu o yüzden içine biraz altın sarısı katarak bu renk elde edilebilir.

kolestonda da 8.43 (ama koleston perfect olacak kuaför malz satan yerlerde var) aynı rengi verecektir :)

Back