• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Saç Bakım Kürleri Muhteşem Gür Saçlar

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

dnz_zip

ben!m hala umudum var !!!
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
251
13
68
İstanbul
Peki gür saçları azaltmak için bi formul varmı ..kuaförüm bile fön çekmek istemiyor bana bıktım ya :52:

Canım seni kanser hastalarının bulunduğu koğuşlara alalım istersen, belki şikayet etmektense sağlıklı gür güzel saçların olduğu için şükredersin... Allah sana başka zeval vermesin...

madem saçlarını azaltmak istiyorsun neden konu başlığı muhteşem gür saçlar :27::27::ssz:

madem saçlarını azaltmak istiyorsun neden konu başlığı muhteşem gür saçlar :27::27::ssz:

Muhteşem gürlükte zapt edilemez saçlar dınını nınnnn:1::1::1:

Deliliğe vurdum yine...

Cidden yani allah başka dert tasa vermesin...

bende gür saçlıyım bir kere attırdım canım ama öyle bir problem yaşamadım

Aaaa lütfen canım, senin saçların gürmüş ama bu arkadaşımızın ki muhteşem gür saçlar olunca iş değişiyor, ben şöyle 4 bileğimin kalınlığında saçlar hayal ediyorum eski kadınların saçları gibi, 4 bilek çünkü bileklerim biraz ince benim idare edin :1::1::1:

Başlığa sinir oldum itiraf ediyorum, benim saçlarım tekir kedi kuyruğu gibi çünkü :1: Kıskançlık böyle bir şey:1::1::1:

Bu arada şaka bir yana senin kuaförün iyiymiş tatlım, milleti cidden aslanbaş haline getiriyorlar :1:

Benim de böyle bir arkadaşım vardı. Saçım çok fazla bıktım diyordu. Hakikaten de kalçalarında, simsiyah ve çok gür saçları vardı, çok özenirdim ona. Üst üste çok fazla boyayınca muradına erdi, bir de sigarayı çok arttırmıştı, kızın saçının yarısı gitti resmen:( En son da kıyıp omuzlarında kestirmek zorunda kaldı, ve kendisi de saçlarını özlüyor şimdi

Size tavsiyem, ben de dahil birçok kişinin özendiği saçlarınızın kıymetini bilin:1: Çeşitli yöntemlerle kabarmasını önleyebilirsiniz mesela bir iki damla bebek yağıyla saçlarınızı yatıştırabilirsiniz

Kızlar tain meselesidir falandır, doğudayım,hatta ilçesinin köyündeyim.Doğu diyemidir, köy diyemidir bilmiyorum , kuaföre gitmiyorlar zaten. burdaki kızların saçlarıda feci gür, sıfır kat, çoğu bugüne kadar hiç kat attırmamış. Hele bide o saçların rengi sipsiyah, kalçasına kadar olanlar var. Bi arkadaşta 3 yıl önce omuz hizaısnda kestirmş, şimdi poposunda:1:
normal midir bu kadar uzama bilmiyorum. Fakat tek bildiğim saçlarını çok az yıkıyorlar.Fönd
r maşadır yok, hep örülü. Ucuz şampuanlardan kullanıyorlar birde sanırsam.

Back