Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gecenlerde hande dıye bır bayana fal baktırdım muhtesemdı dedıgı hemen cıktı kahve tarot ıskambıl bakıyor 30 lıra bagımsız fal bakıyor mutlaka ulasın kendısıne:
ya bayanlar ne ınanıyonuz ya fallara bı kadının dedııgne o mu gelecegı bılıyo sırk bu resmen sırk !!!!!!!!!!!
ben bı yerde okudum ya da ızledım hatırlamıyorum cafelerde masalrın altına bı cıhaz takıyolar karsılıklı konusurken musterıler bu cıhazı bı gızlı odada dınlıyolar herkesın konusmasını ozel mozel herseyı dınlıylar kı bılgı edınsınler sonra ıste fal bakılmasını ısteyen de cagırıyo kadını /adamı yok senın su kadar cocugun var yok ıste sole sorunun var dıyerek sızı sasırtıyolar ve bazı zavallı ınsanlar da ınanıyo yazık dıyorumya nasıl ınanıyosunuz bole seylere !!!!!!!!
gelecegı Allah tan baskasının bı kulun bılebılcegıne nasıl ınanıyosunuz sasıryorum dogrusu !!!!!!!!!!!!!!!!!!
gecenlerde hande dıye bır bayana fal baktırdım muhtesemdı dedıgı hemen cıktı kahve tarot ıskambıl bakıyor 30 lıra bagımsız fal bakıyor mutlaka ulasın kendısıne:
falı saçma bulan bir kişinin bu konuda ne işi var o zaman?
buradaki insanlar yetişkin insanlar, sizin 2 sözünüzle hemen ay ben de fal baktırmayı bırakayım mı diyecekler? madem saçma geliyor size, inanmıyorsunuz, bu konuya yazmanız saçma geldi bana o kadar.
2 soz mu
şirke gırıyo dıyorum arkadasım bu ıkı soz dedıgın kocaman bı anlam tasıyo bılmem anlatabıldımmı ???????????
ve madem sacma buluyosun o zaman bana cevap vermezsın olur bıter
oyle degıl mı ???????????????
umarım sende bı gun ay fala baktırmayı bırakıyım ıyenlerden olursun umarım
Sevgili Bilge, ben de aynı kişiden bahsettim. Ama sen telefonunu yazmayı unutmuşsun, nasıl ulaşacak insanlar ?? :)
xxxxxxSanırım Hande ile tanışanlar başka falcı aramayacaklar. Bu kadar da kesin yazıyorum.