Gelinlik Modelleri Muhteşem desinglar( iddaa ediyorum daha önce görmediniz)

kaydirigubbakcemile2 ayrıntıda veriyim bundan:lepi:

bununda renkleri çok hoş=) fisfisfis (aşağı)

bu elbiseninde tarzı çok farklı(aşağı)

Bir kaçta espritüel hoş ve farklı davetiye fotosu koyiyim:

şimdi biraz daha şık modellere göz atalımsırnaşık şey

bu fikirde çok hoşuma gitti ,misafirleriniz davetiyenizi sonrada çanta olarak kullanabiliyor=

oyh fazlasıyla zamanımı aldı..benden bu kadar simdilikopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus:kedi:

Açıkçası hepsini beğenmedim Bence Gelinlik Beyazdır Hemde bembeyaz Önceden kırık beyazı da seviyordum ama şimdi neden se beyazı seviyorum bazılarını abiye elbise gözü ile baktığımda çok hoş ama malesef Gelinlik olamaz.

Kırmızo çok güzelmiiş...
tabiki hayalindeki neyse onu giy....
ama renkli bir elbiseyi başka bir davette de giyebilirsin...
unutma ki bir beyaz gelinliği giymek için evlenmeyi beklemen lazım cnm...
yine de tasarımlar cok güzel.

tamam gelenlik ve geceelbiseler çok şıkopuyorumnanaktan,ama onları taşıyan modellerin:1shok:,aman allahım:Saruboceq:,çok suratsızlar,ruh gibiler:1ninca:,bütün zevkimi kaçırıyorlarkafamçokkarıştı

bu insanın en önemli ve en güzel günüyse eğer ne istiyosa onu giymeli insan ee zevkler de değişken olduğuna göre kimimizin beğendini bi başkası beğenmeyebilir bu gayet te normal ama asıl olan giyecek kişi ...o yüzden hayalindeki gibi bu gelinliklerden birini giymen dileklerimle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…