Muhteşem Bir Yüz..daha güzelleri var diyosanız paylaşın :)

$ruslana.jpg ilk sayfadaki kızı bende çook begenırım ama bu mankenin de yüz hatları gerçekten çok hoş

Son düzenleme:
ayy bu kadını biliyorum ama adını bilmiyorum

yabancıydı sanırım ama bizim filmlerimizde rol almış..

çok hoş yaaa ben çok beğeniyorum bu kadını..:KK31::KK31::KK31::KK31:

hayır canım eski tescilli Türkiye güzellerinden Harika Değirmenci. hepi topu 2 filmi var biri Tarık Akan'la ''Aşk Dediğin Laf Değildir'' diğeri de Kadir İnanır'la beraber oynadığı Fırtına filmi. ordan biliyorum.. bende çok beğeniyorum biraz da Zara'ya benzetiyorum nedense :KK70:

Son düzenleme:
ayy bu kadını biliyorum ama adını bilmiyorum

yabancıydı sanırım ama bizim filmlerimizde rol almış..

çok hoş yaaa ben çok beğeniyorum bu kadını..:KK31::KK31::KK31::KK31:

1975 türkiye güzeli canım..adı harika değirmenci..süper bence .. çok begeniyorum ben de.. :KK16: çok alımlı çok çekici ya aşık olucam neredeyse..
şarkı da söylüyor sabır taşı die bir şarkısı var dinleyin bence..fırtına filminde sölediği şarkı..
http://www.45lik.co.cc/2011/06/harika-degirmenci-sabr-tasm.html
şuanki halini merak ediyorum ama bu büyüyü bozmamak için resim vermiyor sanırım..

Son düzenleme:
bi saatten sonra bu sarısın renkli gözlü dolgun dudaklı bayanların hepsi aynı gelmeye başladı bana :44:

1975 türkiye güzeli canım..adı harika değirmenci..süper bence .. çok begeniyorum ben de.. :KK16: çok alımlı çok çekici ya aşık olucam neredeyse..
şarkı da söylüyor sabır taşı die bir şarkısı var dinleyin bence..fırtına filminde sölediği şarkı..
45 devirde yetmişler ve seksenler: Harika Değirmenci - Sabır Taşım
şuanki halini merak ediyorum ama bu büyüyü bozmamak için resim vermiyor sanırım..

:KK53::KK53: ben karıştırdım o zaman :KK1::KK1:

bi kadın vardı da yabancı nerden çağrışım yaptıysa bana..

Türkiye güzeli olduğunu da bilmiyodum:26::26:

gerçekten çok alımlı bir kadınn,adını bilmiyodum bak öğrendim bu sayede.teşekkür ederimm:KK34:

X