Emma Stone.. ginger & blonde :))
Ginger hali mükemmel.. Dogal sanirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Emma Stone.. ginger & blonde :))
bencede sarıdan daha iyi ..çillerine bakılırsada doğal kızıl!Ginger hali mükemmel.. Dogal sanirim..
cintia dicker çok fena yahuu. hiç güzel değil çil tamam bazen sevimli durabiliyor ama bu kızdaki gibi tüm yüzü kaplamış hali hiçte hoş değil çok itici. artı kızın göz şekli flnda bir garip. bizim güzide şehrimiz trabzonumuzun köylerinde çilli kızıllarda bu kızın özelliklerinde ama bu kızdan bin kat daha güzellerini bulabilirsiniz. emma stone un yüz hatları fln güzel çilleride yakışmış.
Ben bunu bir topikte demistim de kusursuz bir insani nasil begenmem diye tartisma cikmisti. Evet kusursuzlari begenmiyorum, dümdüz güzellik, farksiz, ilgi cekici degil bana göre. Baskalarina güzel gelen bana güzel gelmiyor nedense.. Sismis dudak, findik burun, kusursuz cilt.. Hosuma gitmiyor iste..
bütün eleştirileri göze alıyorum ve Amanda Seyfried diyorum ...evet kusurlu yanları var ama çok sexy..tek bi noktaya takılmamak lazım ben bütün olarak bakıyorum sonuçta güzel bi kombinasyon oluşturmuş ve kusurlu güzellikler daha çekicidir bence
bencede!! insanlar '' bumu güzel?? göze bak burna bak'' deyince daha önceden yine öyle bişeler duyarım diye düşünmüştümah amanda begenilmez mi super bi guzellik bence bayiliorm
bencede!! insanlar '' bumu güzel?? göze bak burna bak'' deyince daha önceden yine öyle bişeler duyarım diye düşünmüştüm
Uploaded with ImageShack.us
JENNA PIETERSEN çok güzel bir yüzü var....
Odette Yustman
daha güzeli vardır elbet.d bence lily cole daha güzel.d ve cintia dicker.
Eki Görüntüle 234498
Eki Görüntüle 234499
Eki Görüntüle 234500
Eki Görüntüle 234501