Muhteşem Bir Yüz..daha güzelleri var diyosanız paylaşın :)

Emma Stone.. ginger & blonde :))

di-43Q3.jpg

di-3II7.jpg

di-2W8Y.jpg

di-PLTR.jpg

di-C4UB.jpg

Ginger hali mükemmel.. :KK52: Dogal sanirim..

cintia dicker çok fena yahuu. hiç güzel değil çil tamam bazen sevimli durabiliyor ama bu kızdaki gibi tüm yüzü kaplamış hali hiçte hoş değil çok itici. artı kızın göz şekli flnda bir garip. bizim güzide şehrimiz trabzonumuzun köylerinde çilli kızıllarda bu kızın özelliklerinde ama bu kızdan bin kat daha güzellerini bulabilirsiniz. emma stone un yüz hatları fln güzel çilleride yakışmış.

cintia dicker çok fena yahuu. hiç güzel değil çil tamam bazen sevimli durabiliyor ama bu kızdaki gibi tüm yüzü kaplamış hali hiçte hoş değil çok itici. artı kızın göz şekli flnda bir garip. bizim güzide şehrimiz trabzonumuzun köylerinde çilli kızıllarda bu kızın özelliklerinde ama bu kızdan bin kat daha güzellerini bulabilirsiniz. emma stone un yüz hatları fln güzel çilleride yakışmış.

Ben seviyorum cilli suratlari. Bu kizin aslinda yüz güzelliginden cok farkli bir cekicige sahip olmasi hosuma gidiyor. Kizil ve cilli olmasi ayri bi hava veriyor ona. Ayrica Trabzondakileri de Irlandadakileri de cok begeniyorum. :KK1: Kizillara ayri bir ilgim var... :KK16: Herkesin zevki, bir cok insan hoslanmaz kizil ve cillilerden, ben bayiliyorum...

bütün eleştirileri göze alıyorum ve Amanda Seyfried diyorum :KK61: ...evet kusurlu yanları var ama çok sexy..tek bi noktaya takılmamak lazım ben bütün olarak bakıyorum sonuçta güzel bi kombinasyon oluşturmuş ve kusurlu güzellikler daha çekicidir bence

Son düzenleme:
Ben ilk resimdeki kızı çok beğenmedim. Kara kaş kara gözcüyüm erkekte de kızda da :) Bebekte bile :KK70:

Benim şu an aklıma gelenler:

Victoria Justice:

victoria-justice.jpg

Liv Tyler:

liv_tyler.jpg

Rachel Bilson:

14992.jpg

Son düzenleme:
bütün eleştirileri göze alıyorum ve Amanda Seyfried diyorum :KK61: ...evet kusurlu yanları var ama çok sexy..tek bi noktaya takılmamak lazım ben bütün olarak bakıyorum sonuçta güzel bi kombinasyon oluşturmuş ve kusurlu güzellikler daha çekicidir bence

Ben bunu bir topikte demistim de kusursuz bir insani nasil begenmem diye tartisma cikmisti. :KK1: Evet kusursuzlari begenmiyorum, dümdüz güzellik, farksiz, ilgi cekici degil bana göre. Baskalarina güzel gelen bana güzel gelmiyor nedense.. Sismis dudak, findik burun, kusursuz cilt.. Hosuma gitmiyor iste..

Ben bunu bir topikte demistim de kusursuz bir insani nasil begenmem diye tartisma cikmisti. :KK1: Evet kusursuzlari begenmiyorum, dümdüz güzellik, farksiz, ilgi cekici degil bana göre. Baskalarina güzel gelen bana güzel gelmiyor nedense.. Sismis dudak, findik burun, kusursuz cilt.. Hosuma gitmiyor iste..

bende hep bunu tartışırım insanlarla..bütün olarak bakmak lazım ben asla tek noktaya takılmam bende çok çirkin durcak bir burun başkasında harika durabilir..uyum ve kombinasyon meselesi..ayrıca klasik ifadeye sahip tipleri hiç sevmiyorum hafiften deli bakışlı olmalı.. Cintia Dicker'da o hoşuma gitti özellikle :))

ah amanda begenilmez mi super bi guzellik bence bayiliorm :KK69:

Uploaded with ImageShack.us

JENNA PIETERSEN çok güzel bir yüzü var....

Odette Yustman

resimlerin hepsine baktımm içlerinde bana hitap edenler bunlar. diğerleri birbirinin fotokopisi gibiydi. sevmiyorum şiş dudak sarı saç renkli pörtlek göz olayını:KK9:

Esti Ginzburg.. Bence şiş dudaklı küçük burunlu sarışınlardan değil farklı,doğal bi güzelliği var. Son halleri kötü olmuş baya kilo almış gıdıklı falan olmuş resmen..ve kıza makyaj cidden yakışmıyor özellikle koyu tonlar.. ben zayıf ve makyajsız,hafif makyajlı hallerini ekliyorum

göz burun dudak saç vesaire ayrı güzel olabilir ama bir araya geldiklerinde bir çekicilik oluşturmuyorlarsa ben beğenmiyorum. bu yüzden çoğu insanın beğendiği tipleri beğenmem.

Mesela Kıvanç Tatlıtuğ çok kırmızı suratlı geliyor bana. Ayrıca sarışınlar erkeksi gelmiyor. Aynı şekilde kadınsı da gelmiyor sarışınlar. Sarışının adı esmerin tadı demişlerrr :KK66:

Esti Ginzburg.. Bence şiş dudaklı küçük burunlu sarışınlardan değil farklı,doğal bi güzelliği var. Son halleri kötü olmuş baya kilo almış gıdıklı falan olmuş resmen..ve kıza makyaj cidden yakışmıyor özellikle koyu tonlar.. ben zayıf ve makyajsız,hafif makyajlı hallerini ekliyorum

benm de cok begendigim bi hatundur ozellikle dudaklari ve saclari. hele su son fotodaki sac rengi nasi guzel!:26::KK69:

X